Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Björn Borg alennuksessa

Astu Björn Borgin jalanjäljille ja päivitä urheilutyylisi outlet-löydöillä! Täältä löydät istuvat alusvaatteet, suorituskykyiset urheiluvaatteet ja tyyliisi sopivat asusteet houkuttelevaan hintaan. Katsasta päivän valikoima!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Björn Borg: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Seuraa yhden maailman arvostetuimman urheilulegendan jalanjäljissä ja panosta urheilutyyliisi poimimalla parhaat löydöt Lounge by Zalandon Björn Borg -alesta. Täältä löydät niin mallikkaasti istuvat alusvaatteet, suorituskykyiset urheiluvaatteet kuin uuteen tyyliisi sointuvat asusteetkin murto-osalla normaalihinnasta. Parhaassa tapauksessa onnistut uudistamaan koko treenisettisi vain yhdellä outlet-käynnillä.

bjornborg_outlet_2_CM

Ennen kuin Björn Borgista tuli kuuluisa muotimaailmassa, hän tyytyi hallitsemaan tenniskenttiä 1970- ja 1980-luvuilla. Jo tuolloin Fila kiinnostui viileän tyylikkäänä esiintyvästä ruotsalaispelaajasta ja solmi hänen kanssaan edustussopimuksen. Ensin pelaajan pukeutumistyyli vakuutti kentällä, mutta pian myös katukuvassa alkoi vilistä tennistähden päällä nähtyjä verryttelytakkeja. 80-luvun puolella Björn Borg lanseerasi oman brändinsä, jolla onkin siitä lähtien ollut tavoitteena täydellisten alusvaatteiden luominen. Rinnalle on noussut suosittu urheiluvaatemallisto, asustevalikoima ja rentoon yhdessä oloon ja palautumiseen sopiva oloasukokoelma. Kaiken sydämessä on funktionaalisuus parhaalla mahdollisella designilla.

Alushousut ovat Björn Borgin erikoisalaa

Björn Borgin alusasut jakaantuvat miesten, naisten ja lasten valikoimiin, joissa on useampia alakategorioita. Karkealla tasolla alusasut voidaan jakaa arki- ja urheilukäyttöisiin alusvaatteisiin, mutta nimenomaan alusvaatteisiin erikoistuneen osaajan luomat ratkaisut sisältävät useita erilaisia ominaisuuksia. Miesten boksereissa joustavat ja hengittävät materiaalit yhdistetään moitteettomasti istuvaksi alusvaatteeksi huomaamattomilla tasosaumoilla. Arkikäyttöön tarkoitetut bokserit valmistetaan pehmeästä ja lämpöisestä puuvillasta, ja urheiluun tarkoitettujen boksereiden paras materiaali on tekninen ja äärimmäisen joustava. Nopeasti kuivuvat treenibokserit haihduttavat kosteuden vaatteen sisältä, minkä ansiosta vaate ei aiheuta minkäänlaista kitkaa liikkeessäsi. Miesten alusvaatteissa vaihtelevat paitsi materiaalit myös kalsareiden mitoitus, väritykset ja istuvuuden hienosäätö. Brändin Core- ja Essential-mallistot ovat arjen luottohousuja. Näitä puuvillaisia alushousuja saa jopa 7 parin paketeissa, josta riittää joka viikonpäivälle omansa. Tenniksen kaltaisessa nopeatempoisessa urheilussa Performance-alushousujen Hydro-Pro-materiaali huolehtii riittävästä kosteudensiirrosta. Huomaamattomat saumat ja pehmeä vyötärönauha pitävät huolen puolestaan siitä, etteivät alusvaatteet hierrä pitkäkestoisenkaan pelin aikana. Eikä Björn Borg ole unohtanut eri tavalla jännittäviä edustustilaisuuksiakaan, joissa kevyet, mikrokuituiset bokserit pitävät olon miellyttävänä puvunhousujen alla.

Jos miesten alusvaatteissa istuvat bokserit ovat täysin korvaamattomat, ovat naisille hyvin tuetut rintaliivit monen nautinnollisen treenisession edellytyksenä. Arkipukeutumisessa hyvän istuvuuden lisäksi tärkeintä on rintaliivien muoto ja väritys. Yleispätevissä liiveissä värit ovat usein muuhun vaatetukseen sointuvia tai asujen alle hyvin piiloutuvia, neutraaleja sävyjä. Urheiluliiveissä värit saavat räiskyä ja usein paistaa treenipaidasta läpikin, tosin mustat sporttiliivit ovat silti monen suosikkivalinta. Pelkistetyt urheiluliivit sopivat myös moneen lajiin. Ne eivät vie huomiota joukkuevaatteilta sen enempää kuin näkyvät herkän tanssiasun läpi. Napakka leikkaus ja racerback-muotoilu pitävät olon varmana ja antavat tilaa liikuttaa vapaasti koko vartaloa, kädet mukaan lukien. Vaikka alusvaate sulautuu tiiviisti ihosi pintaa vasten, sen puuvillaa imitoiva supplex-materiaali antaa yhdessä pehmeän polyamidin kanssa ideaalin käyttömukavuuden. Kuminauhat ovat pehmeitä ja hankaamattomia, ja olkaimet sopivaan mittaan säädettäviä. Eniten hikoavissa kohdissa yhtenäinen kangas on korvattu huokoisella mesh-materiaalilla, joka hengittää vielä mikrokuituakin paremmin.

Rakenna pätevä treeniasu kerros kerrokselta

Lounge by Zalandon outlet on täynnä mahdollisuuksia treeniasusi päivitykseen. Jos aiemmin kohautit olkiasi urheiluun tarkoitetuille alusvaatteille, olet ehkä ymmärtänyt niiden merkityksen vasta harjoituskertojen kasvaessa ja huomannut, että treenisetistäsi puuttuu enää toimiva pohja. Björn Borg on tähän tarkoitukseen oikea brändi. Jos ihastut urheilumerkin tyyliin ja muotoiluun, saatat uudistaa koko ilmeesi näillä trendikkäillä sporttivaatteilla, joilla erotut eduksesi valtabrändien katukuvassa vellovasta massasta. Lämpiminä sesonkeina et tarvitse toiminnallisten alusvaatteiden lisäksi paljon muuta kuin lajiin sopivan topin ja shortsit. Jos olet nainen ja lajisi on tennis, myös lyhythelmainen urheiluhame ajaa asiansa. Lisälämpöä saat tarvittaessa muhkeasta collegepaidasta tai hupparista, jonka harjattu sisäpinta hellii kehoasi niin alkulämmittelyn kuin loppuvenyttelynkin aikana. Ylisuuren hupparin lämpöön on ihana uppoutua myös ansaittuina lepopäivinä. Björn Borgin treenihousut vaihtelevat tyköistuvista ja värikkäistä leggingseistä leveälahkeisiin verryttelyhousuihin. Näistä monille löytyy samasta materiaalista valmistettu, samanvärinen pari huppareista tai collegepaidoista, minkä ansiosta vaatteiden yhdistely yhden brändin sisällä on aina kätevää.

bjornborg_outlet_3_CM

Rennon sporttiseen tyyliin ei aina tarvita montaa eri vaatekappaletta. Muutamilla laadukkailla housuilla ja pari kappaletta useammilla yläosilla luot jo lukuisia eri asuja. Mustat ja harmaat housut ovat juuri tästä syystä monen tyylikkään pukeutujan luottovalinta. Ne sopivat aivan kaikkeen. Björn Borgin valikoimissa perusvärit — musta, harmaa ja valkoinen — saavat rinnalleen aina muutamia trendivärejä, joilla tuot kivaa vaihtelua sporttiseen pukeutumistyyliisi. Monessa urheilutarkoitukseen suunnitellussa asussa koreilee joko tuotemerkin koko nimi moneen kertaan peräkkäin monistettuna, pelkistetyn tyylikäs BORG-logo tai iso B-kirjain. Tukholma-konseptin eli STHML-malliston vaatteissa brändäys on hillitympää, minkä vuoksi vaatteet sopivat yhtä hyvin urheiluun kuin vaikkapa osaksi töissä käyttämääsi puolimuodollista asua.

Björn Borgin asusteet aktiiviseen elämäntyyliin

Harva urheiluharrastaja tai aktiiviliikkuja pärjää ilman hyvää urheilukassia. Juurilleen uskollisen Björn Borgin valikoimissa on erityisesti tennispelaajille suunniteltuja urheilulaukkuja, mutta padelin suosion myötä myös isompia padel-mailoille suunniteltuja kasseja alkoi ilmestyä brändin valikoimiin. Sporttinen reppu käy treenivaatteiden ja välineiden kuljetuksen lisäksi myös koulurepuksi. Pienemmät käsilaukkua muistuttavat urheilukassit toimivat parhaiten kevyiden treenivarusteiden kuljetukseen ja vyölaukut pelastavat jokaisen taskuttomilla vaatteilla lenkille lähteneen seikkailijan. Björn Borgin kengissä ja sukissakin näkyy vivahteita tenniksen suuntaan. Tennareissa puhtaanvalkoinen on valttia ja sukkien joukosta löytyy useampi pari pitkävartisia tennissukkia. Silti mukana on myös modernimpia, lyhytvartisia sukkia ja kengissäkin on muutama muu värivaihtoehto klassisen valkoisen lisäksi.

Merkkituotteita outlet-hintaan Lounge by Zalandolta

Olipa suosikkibrändisi sitten skandinaavinen tai amerikkalainen urheilumerkki, parhaat urheilutuotteiden alennukset löydät Lounge by Zalandolta. Vaihtuvissa valikoimissamme on usein urheilubrändien tarjouskampanjoita, joiden alennukset saattavat yltää jopa 75 %:n*.

Online outlet toimii siten, että uusia tarjouskampanjoita alkaa ja päättyy päivittäin. Jokainen outlet-kampanja kestää 3-5 päivää, mutta kaikkein suurin kuhina verkkokaupassa käy aina silloin, kun uusi tarjouskampanja alkaa. Parhaat tarjoukset varataan usein ensimmäisten joukossa, joten oman suosikkibrändin löydöt kannattaa varmistaa saapumalla outletiin ajoissa.

Lounge by Zalandon jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin alennuksiimme. Klubiin liittyminen on täysin ilmaista eikä velvoita ostoksiin missään vaiheessa. Saat liittymisen myötä vain päivittäisen uutiskirjeen sähköpostiisi, jossa kerrotaan kyseisen päivän ja lähipäivien aikana alkavista tarjouksista. Helpoimmin tarjontaa pääset selaamaan lataamalla älylaitteellesi Lounge by Zalando -sovelluksen, joka ilmoittaa tarjouskampanjoista juuri ennen niiden alkua.