Bikinit alennuksessa Zalando Loungessa

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Monipuolista vesielämää kauniissa bikineissä

Olitpa sitten matkalla aurinkorannalle tai rantapalloturnaukseen, Zalando Loungesta löydät bikinit jopa upeaan 75%* tarjoushintaan. Jatkuvasti moninaistuva bikinimuoti mahdollistaa yläosien ja alaosien sekoittelun vapaasti tarpeen mukaan – tai valitse valmiista kokonaisuuksista mieleisesi bikinisetti. Somista uima-asusi vyöllä tai pareolla.

Bikini-outlet-zalando-lounge

Bikinit netistä makusi mukaan

1900-luvun puolivälissä keksityn bikinin kehityksessä on vuosikymmenien aikana päästy pitkälle ja viime aikoina nykymalliset bikinit on hyväksytty monipuolisiksi ranta-asusteiksi. Muotia on hyödyntää erilaisia rypytyksiä tai solmintatapoja, jotka luovat yksinkertaisia tai näyttäviä kokonaisuuksia.

Yläosia valitessa vaikuttaa värien ja muotojen lisäksi se, miten tukevan tai peittävän vaatteen haluaa ja minkälaiseen käyttötarkoitukseen asu tulee. Käytännöllisimmissä yläosissa ristikkäiset ja leveät selkäosat takaavat vapaan liikkuvuuden. Tyylistä ei tarvitse tinkiä edes tukevissa yläosissa, sillä tarjolla on useita värejä ja malleja huolimatta siitä, onko haussa urheilullisempi vai vaikkapa muotoja korostava malli.

Aurinkoon halajaville koristeelliset yläosat mahdollistavat rusketusrajojen kauniin hallinnan. Alaosissa liikkuvuuden lisäksi puhuu tyyli: on korkeavyötäröisiä, hamemallisia ja pikku pikku bikineitä kolmio- ja brasilialaiseen tyyliin – unohtamatta virtaviivaisia urheilubikineitä. Värimaailma on kirjava tai minimalistinen, mutta aina käyttäjänsä näköinen. Erilaiset vyöt ja röyhelöt yhdistävät kokonaisuuden juuri sinulle sopivaksi tyyliksi.

Netissä näiden tuotteiden vertailu on kätevää, sillä malleja voi yhdistellä huoletta tai valita bikiniseteistä mieleisensä räätälöidyn kokonaisuuden. Bikinit sopivat myös kesäisiksi oloasuiksi, joita voi jatkaa monikäyttöisellä pareolla tai pitää hulmuavan kaftaanin alla koristeellisina yksityiskohtina. Matka rannalle helpottuu, kun uikkarit ovat jo lähtökohtaisesti osa vaatetusta ja uimaan voi pulahtaa kietaisuhameen alta nopeasti vapautuen. Tiesithän, että pareon voi kietoa jopa kymmenin eri tavoin. Päätät itse, miten paljon bikinit vilahtavat kankaan alta.

Bikini-alesta löydät sopivat uikkarit joka tarjoitukseen

Ranta kuuluu kaikille: siellä ei todellakaan tarvitse piilotella persoonallisuuttaan, vaan mallien näyttävyys ja värit kuuluvat aivan kaiken kokoisille ja mallisille ihmisille. Hartiat peittävät bikinit takaavat myös laajemman suojan auringolta, jos iho on helposti palavaa sorttia. Push-upit ja soljet korostavat juuri niitä osia vartalosta, joita haluat: anna kroppasi päättää, millainen look sille tänään sopii.

Erilaiset kiinnikkeet pitävät huolen siitä, että bikinit pysyvät päällä niin rantahiekalla kuin vedessäkin. Aurinkoa ottaessa on kätevää, jos nyörejä voi höllätä sieltä, mistä kulloinkin haluaa. Jos solkien tai narujen kanssa koreilu ei ole sinun juttusi, voit valita kiinteät osat, joihin sukeltaa sisään. Kokovalikoiman ja erilaisten materiaalien lisäksi tuotteita löytyy moneen hintaan ja bikini-ale tarjoaa tilaisuuden kokeilla kokonaisuuksia, joilla voit laajentaa valikoimaasi sopivalla budjetilla.

Bikini-sale-zalando-lounge

Kierrättämällä kestävyyttä

Ympäristökysymykset ovat mielessä helposti myös veteen sopivia asuja etsiessä. Monet Zalando Lounge -valikoiman bikinit on valmistettu käyttäen vähintään 20- tai 50-prosenttisesti kierrätettyjä materiaaleja. Merkkien omien kierrätysohjelmien lisäksi kestävyyden takaamiseksi käytössä ovat kolmansien osapuolten kierrätysstandardit.

Kierrätysmateriaalien valikoimassa pidetään myös monipuolisuutta silmällä. Kestävyys voi yhdistyä yksinkertaisuuteen, mutta toisaalta se myös palvelee estetiikkaa arvostavia bikinikäyttäjiä. Solkikoristeilla ja nyöreillä saadaan myös kierrätysmateriaaleista kauniita uima-asuja.

Vapauta ulkoinen vesipetosi outletissa

Zalando Loungessa yllätyt joka päivä iloisesti erilaisten tarjousten myötä: päivittäin vaihtuvat yllätysalennukset tarjoavat Zalando Loungen jäsenille mahdollisuuden salamalöytöihin. Rajoitetut erät myydään ensin Zalando Loungessa, joten olet ensimmäinen jonossa, kun hetki koittaa.

Myös bikineissä voit hyödyntää jopa 75% alennusta ohjevähittäishinnasta ja 31:n päivän palautusoikeus takaa, että löydät itsellesi sopivan yhdistelmän bikineistä ja ranta-asuista. Palautuksia ei tarvitse perustella ja se on täysin ilmaista. Zalando Lounge tarjoilee tietoa ja tukea oman näköisesi tyylin löytämisessä niin vesi- kuin rantaelementissä.