Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Bikinit alennuksessa

Upeat bikinit odottavat sinua! Valitse mieluisa malli valmiista kokonaisuuksista tai valitse ylä- ja alaosa erikseen suosikkimerkkisi alennuskampanjasta. Tunne olosi itsevarmaksi trendikkäissä malleissa ja upeissa kuoseissa.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(93)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Vapauta sisäinen vesipetosi Lounge by Zalandon bikini-outletissa

Olitpa sitten matkalla aurinkorannalle tai rantalentopalloturnaukseen, Lounge by Zalandon päivittäin vaihtuvista tarjouksista voit löytää bikinit jopa 75 prosentin tarjoushintaan ohjevähittäishintaan verrattuna. Liity jäseneksi ja valitse valmiista kokonaisuuksista mieleisesi bikinisetti, tai poimi ylä- ja alaosa erikseen suosikkimerkkisi ale-kampanjasta.

bikinis_outlet_2_CM

Löydä bikinit netistä joka käyttötarkoitukseen

Bikinimuoti on nyt monipuolisempaa kuin koskaan! Väriskaala ulottuu minimalistisesta mustasta pastellisävyihin sekä kirkkaisiin sateenkaariväreihin asti. Lisää näyttävyyttä bikinityyliisi saat hyödyntämällä erilaisia rypytyksiä, solkia, vyötärönkorkeuksia tai solmintatapoja. Niiden avulla luot makusi mukaan joko elegantin yksinkertaisia tai katseenkääntäviä kokonaisuuksia.

Bikinien shoppailu netissä on kätevää, sillä voit huoletta yhdistellä malleja tai valita bikiniseteistä mieleisesi räätälöity kokonaisuus. Bikinit sopivat myös kesäisiksi oloasuiksi: kiedo yllesi monikäyttöinen pareo tai pidä bikinit hulmuavan kaftaanin alla koristeellisina yksityiskohtina. Matka rannalle helpottuu, kun uikkarit ovat jo lähtökohtaisesti osa vaatetusta ja uimaan voi pulahtaa helposti kietaisuhameen alta.

Yläosan valinta: kiinnitä huomio olkaimiin

Yläosia valitessa vaikuttaa värien ja muotojen lisäksi se, miten tukevan tai peittävän bikinin haluaa ja minkälaiseen käyttötarkoitukseen se tulee. Käytännöllisimmissä bikiniyläosissa ristikkäiset ja leveät selkäosat takaavat vapaan liikkuvuuden. Tyylistä ei tarvitse tinkiä edes rintoja tukevissa yläosissa, sillä tarjolla on useita värejä ja malleja huolimatta siitä, onko haussa urheilullisempi vai vaikkapa muotoja korostava malli.

Aurinkoon halajaville olkaimettomat bandeau-mallit tai kolmiobikinit ohuilla naruilla mahdollistavat rusketusrajojen kauniin hallinnan. Käännä narubikinit ylösalaisin ja sido ne niskan sijaan rintojen alle ja saat kesän trendikkäimmän bikinilookin.

Bikinialaosa: fokuksessa mukavuus tyylistä tinkimättä

Alaosissa liikkuvuuden lisäksi puhuu tyyli: on korkeavyötäröisiä, hamemallisia ja narubikinihousuja brasilialaiseen tyyliin – virtaviivaisia urheilubikineitä unohtamatta. Värimaailma on kirjava tai minimalistinen, mutta aina käyttäjänsä näköinen. Erilaiset vyöt, röyhelöt ja cut out -efektit yhdistävät kokonaisuuden juuri sinulle sopivaksi. Tyylikameleontille sopiva malli on bikinialaosa, joka paljastaa uuden printin tai värimaailman nurinpäin käännettäessä.

Bikiniale sopii kaikille

Ranta kuuluu kaikille: rannalla ei todellakaan tarvitse piilotella persoonallisuuttaan, vaan mallien näyttävyys ja värit kuuluvat aivan kaiken kokoisille ja mallisille ihmisille. Hartiat peittävät bikinit takaavat myös laajemman suojan auringolta, jos iho on helposti palavaa sorttia. Push-upit ja soljet korostavat juuri niitä osia vartalosta, joita haluat: anna kroppasi päättää, millainen look sille tänään sopii.

Erilaiset kiinnikkeet pitävät huolen siitä, että bikinit pysyvät päällä niin rantahiekalla kuin vedessäkin. Aurinkoa ottaessa on kätevää, jos nyörejä voi löysätä sieltä, mistä kulloinkin haluaa. Jos solkien tai narujen kanssa koreilu ei ole sinun juttusi, voit valita kiinteät osat, joihin sukeltaa sisään. Kokovalikoiman ja erilaisten materiaalien lisäksi tuotteita löytyy moneen hintaan. Bikini-ale tarjoaa tilaisuuden kokeilla uusia ja jännittäviä kokonaisuuksia, joilla voit laajentaa bikinikokoelmaasi joka tilaisuuteen sopivaksi.

bikinis_outlet_3_CM

Outlet-jäsenenä voit nauttia lukemattomista eduista

Lounge by Zalandolla yllätyt joka päivä iloisesti erilaisten tarjousten myötä: päivittäin vaihtuvat yllätysalennukset tarjoavat outletin jäsenille mahdollisuuden ainutlaatuisiin salamalöytöihin. Lounge by Zalandon tarjouskampanjoissa on rajoitetut erät suosikkibrändien tuotteita, joten kannattaa olla ensimmäisenä jonossa kun mieleisesi ale-kampanja käynnistyy.

Myös bikineissä voit hyödyntää jopa 75 %:n* alennuksen ja 31:n päivän palautusoikeus takaa, että löydät itsellesi sopivan yhdistelmän bikineistä ja ranta-asuista. Palautuksia ei tarvitse perustella ja se on täysin ilmaista. Lounge by Zalando tarjoilee tuotteiden lisäksi tietoa ja tukea oman näköisesi tyylin löytämisessä niin vesi- kuin rantaelementissä.