Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Naisten alusvaatteet alennuksessa

Naisten alusvaatteet ovat olennainen osa päivittäistä pukeutumista. Erilaiset alusasuratkaisut löydät vuoden jokaiseen päivään ja kaikkiin tilanteisiin Lounge by Zalandon mainiosta alusvaatekampanjasta. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä naisten alusvaatteet kaikille kehotyypeille

Miellyttävän tuntuiset ja omalle keholle sopivat naisten alusvaatteet ovat tärkeä osa jokapäiväistä pukeutumista. Tarpeidesi mukaan kauniit, näyttävät ja käytännölliset alusvaatevaihtoehdot voit löytää Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta jopa 75% alennuksin ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liity jäseneksi ja tutustu tarjontaan.

lingerie_outlet_2_CM

Ihastu naisten alusasujen laajaan aletarjontaan

Omalle keholle miellyttävä sekä tyyliin ja tilanteeseen sopiva alusvaatevalinta on tärkeä osa päivittäistä pukeutumista. Naisten alusasut löydät Lounge by Zalandon mainiosta alekampanjasta tarjoushintaan ja kaikenlaisille kehotyypeille sopivina. Mukavasti istuvat ja käyttötarkoitukseen suunnitellut alusvaateratkaisut ovat omiaan tuomaan käyttäjälleen itsevarmuutta. Korkeatasoiset naisten alusvaatteet eivät myöskään pelkästään istu hyvin vaan myös korostavat käyttäjänsä persoonaa ja muotoja sekä vievät koko muunkin asukokonaisuuden uudelle tasolle.

Alusasujen laajaan tarjontaan kuuluu kerrassa mainio määrä erilaisia vaihtoehtoja. Erilaisiin tarpeisiin vastaavat rintaliivit useissa kokoluokissa, kätevät alustopit, urheilulliset trikookerrastot sekä huima määrä erilaisia alushousuja tarjoavat jokaiselle naiselle sopivia tyyliratkaisuja. Tarjouksista voit löytää myös yksittäisenä alusasuna kätevästi toimivia body-malleja. Laatu, mukavuus ja käyttötarkoitukseen sopiva tyyli ovat alusvaateratkaisuja tehdessä tärkeitä ja löydätkin Lounge by Zalando tarjonnasta helposti sopivaa puettavaa eri tilanteisiin.

Valikoi sopivat mallit omien tarpeidesi mukaan

Naisten alusvaatteet-ale on erinomainen mahdollisuus poimia mukaan kerralla monenlaisia alusvaatteita. Toinen toistaan kauniimmat värit, ihoa miellyttävät materiaaliratkaisut, sekä erilaisten leikkausten ja yksityiskohtien laaja tarjonta antavat paljon valinnanvaraa. Tärkeintä alusvaatehankintoja tehdessä on huomioida omat tarpeet, niin kehon kuin käyttötarkoituksenkin kannalta.

lingerie_outlet_3_CM

Rintaliivejä valitessa tulee luonnollisesti huomioida poven koko ja tuen tarve. Reilukokoiselle povelle hyvä ratkaisu saattavat olla vahvistetuin kupein ja levein olkaimin varustetut mallit. Rintavarustuksen korostamiseen sopivat puolestaan push-up -mallit sekä kaarituelliset vaihtoehdot. Urheilukäyttöön yläosaksi hyvä ratkaisu on monesti tiukka toppimainen urheiluliivi, joka estää hiertymiä ja hölskymistä. Sama pätee myös alushousuvalinnassa. Hengittävät tekniset materiaalit hyvällä istuvuudella takaavat mukavuuden erilaisissa aktiviteeteissa. Mikrokuitumateriaaleista valmistetut kevyet naisten alusvaatteet ovat myös hyvä valinta tiukkojen vaatteiden alle, sillä ne eivät paista helposti päällysvaatteista läpi ja tuovat muutenkin saumattoman lookin.

Lounge by Zalandolla löytyvästä tarjonnasta voit paikantaa omaan makuusi sopivat väritkin. Beige ja ihonvärinen tyyli sopivat moneen tilanteeseen, samoin luotettava musta. Naisellisen viehkeät punaisen sävyt ja lukemattomat muutkin värivaihtoehdot täydentävät tuotetarjontaa. Naisten alusasujen viimeistely ja leikkaukset mahdollistavat myös monenlaisen tyylittelyn. Ihastuttavat pitsisaumat, viekoittelevat läpikuultavat tyyliratkaisut sekä laaja mallien valikoima antavat paljon valinnanvaraa, kun haluat asustukseesi naisellista eleganssia ja romantiikkaa.

Liity verkon jännittävimmän outlet-verkkokaupan asiakkaaksi

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, joka palvelee muodista, arjen käyttötavaroista ja kauniista lifestyle-tuotteista kiinnostuneita shoppailijoita. Tarjonta koostuu pääosin muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista erikoiskampanjoista, joista voit löytää tuotteita jopa 75%* alennuksin. Satoja valmistajia ja tuhansia tuotteita kattavaan tarjontaamme pääset tutustumaan liittymällä jäseneksemme. Ilmaisen liittymisen jälkeen pääset käsiksi kampanjoihin, joista löydät naisten alusvaatteet-alen lisäksi huiman määrän muutakin muotia, sekä käytännöllisiä ja koristeellisia kodinesineitä.

Etsitpä sitten naisten alusvaatteita netistä, uusia urheilutamineita, jalkineita tai pitkään himoitsemaasi designer-tuotetta alehintaan, on Lounge by Zalando hyvä shoppailukohde. Ostosten tekeminen onnistuu perinteisten verkkosivujemme kautta, sekä aina matkassa kulkevan mobiilisovelluksemme avulla. Mobiilisovellukseen saat myös halutessasi ilmoitukset uusista kampanjoista ja pääset näin tarttumaan ensimmäisten joukossa uusin alennuksiin myös tien päällä. Saat tilaamillesi tuotteille vieläpä 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.