Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

UGG alennuksessa

UGG on persoonallisen kenkämuodin ykkösmerkki. Unelmanpehmeät ja lämpimät Classic -saappaat lämmittävät pakkasella ja merkin muut kenkämallit piristävät myös kesäkeleillä. Shoppaile uudet lempikengät ja anna UGGin helliä jalkojasi!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

UGG: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Nyt voit nauttia eksklusiivisista ja usein vaihtuvista tarjouksista liittyessäsi Lounge by Zalandoon, sillä premium-muodin kermaan kuuluva UGG on outlet-valikoiman ikisuosikki. Tarjoushinnat mahdollistavat jopa 75%* alennuksen UGGin tuotteista.

UGG kuuluu outlet-valikoiman helmiin

Surffielämäntyylin keskellä syntynyt brändi oli jo 80-luvulla Etelä-Kalifornian rantakulttuurin symboli ja 2000-luvulla muotieliitin luottokenkä. Merkin mokkasaappaat kuuluvat edelleen maailmanlaajuisesti trenditietoisten suosikkeihin, kun haussa on mukavat ja lämpimät jalkineet, jotka on valmistettu laadukkaasti korkealaatuisista premium-materiaaleista.

Brändin keskiössä luovuuden ja laadun lisäksi on niiden luoma tunne – ne suorastaan halaavat jalkojasi, lämmittävät ja tukevat suloisesti, mikä tekee niistä luotettavan kumppanin, veivätpä askeleesi minne tahansa. Merkillä onkin vahva tunneside tuotteidensa käyttäjien kanssa – muistatko omat ensimmäiset UGG-kenkäsi? Jos ne vielä uupuvat, nyt sinulla on hieno mahdollisuus löytää ne online-outletistamme ale-hintaan.

UGG on tuotemerkki, joka suunnittelee omintakeisia jalkineita ja vaatteita pukeutujille, jotka uskaltavat seurata omaa polkuaan. Brändin designit ja yhteistyökampanjat, kuten Lil Nas X:n tähdittämä Pride-mallisto, ovat kohottaneet merkin uusiin sfääreihin. Upeat tohveli-sandaalimallistot ovat herättäneet niin luottofanien kuin uusien ihailijoiden huomion. Nähtäväksi jää, mitä brändi seuraavaksi keksiikään. Se on varmaa, että tuotemerkki osaa yllättää, ja sen tunnistettava tyyli rikkoo rajoja jatkossakin.

Brändi ei puhu vain yksilöllisyyden vaan myös yhteisöllisyyden puolesta, mistä kertovat sen yhteistyö luovien tekijöiden ja aktivistien kanssa ympäri maailmaa. UGG pyrkii nostamaan esiin tärkeitä teemoja, kuten sananvapaus, designinsa ja brändinsä kautta.

ugg_outlet_2_CM

Poimi suosikit alennettuun hintaan UGGin outlet-valikoimasta

CLASSIC on jalkine, josta kaikki alkoi. UGGin klassiset mokkasaappaat tunnistetaan maailmanlaajuisena muoti-ilmiönä. Alun perin surffareiden jalkojen lämmittäjinä toimineet pehmeät ja helposti jalkaan puettavat saappaat kuuluvat nykyään muotihistorian rakastetuimpiin tuotteisiin. Niiden monipuolisuus niin käytössä kuin asujen yhdistelyssä on varmistanut niiden paikan luottojalkineina. Ehkä sinulta vielä puuttuvat nämä klassikkojalkineet, ja löydät ne edulliseen ale-hintaan outlet-valikoimastamme. Näitä kenkiä käytetään kesät-talvet.

FLUFF YEAH on uuden ajan tohveli – ei kun sandaali. Nämä statement-jalkineet ovat nostaneet brändin takaisin parrasvaloihin. Ne ovat mukavien tohveleiden ja sandaalin täydellinen yhdistelmä. Pörröiset tossut kaikissa sateenkaarenväreissä kuuluvat muotitietoisten luottotöppösiin kotona, ja nyt myös brunssille suunnatessa. Ne voi yhdistellä villisti sukkien tai nilkkakorujen kanssa niin trendikkäissä farkkutyyleissä kuin rennoissa kotiasuissa. Kevyt Treadlite by UGG -pohja ja pehmeä villasekoite varmistavat, että askeleesi pysyvät ihanan kevyinä.

SCUFFETTE on pehmeästä mokkanahasta valmistettu ja pörröisellä kauluksella varustettu klassinen aamutossu. Näissä varpaasi viihtyvät viileinäkin aamuina. Nämä kuuluvat myös täydellisiin lahjaideoihin. Ehkäpä löydät online-outletista kauniit tohvelit jollekin tärkeälle ihmiselle – tai ihan vain itsesi hemmotteluun. Voit yhdistää ne UGGin kauniisiin aamutakkeihin tai kashmir-oloasuihin.

CLEM on moderni sandaali, jossa on rouheat EVA-vaahtopohjaiset paksut pohjat ja pehmeästä mokasta valmistettu remmi. Jykevä sandaali on trendikäs ja sopii monipuolisesti eri tyyleihin farkuista trikoomekkoon. Kesän kuumin tyyli on taattu näissä sandaaleissa.

Yhdistä pehmeät tohvelit lempeisiin oloasuihin

UGGin kenkävalikoima on kattava, ja jos hyvä tuuri käy, voit löytää online-outletista jalkineet joka säähän. Laadukkaista materiaaleista valmistetut sandaalit ja talvisaappaat ovat ilmeeltään persoonallisia mutta minimalistisia. Kauniit yksityiskohdat tekevät niistä asun kohokohdan, merkin jalkineet tunnistaa niiden omintakeisesta ja persoonallisesti muotoilusta, mutta tyyliltään jalkineet ovat jollain tapaa minimalistisia, ja siksi helposti yhdisteltävissä eri asuihin ja tyyleihin.

Tuotemerkki valmistaa myös takkeja korkealaatuisista materiaaleista, kuten lampaannahasta, tekonahasta ja villasta. Villakangastakit tai teddy-takit näyttävät muodikkailta ja pörröiset pehmeät fleecehupparit lämmittävät ihanasti. Niissäkin on käytetty persoonallisia yksityiskohtia tai kirkkaita värejä.

Ylelliset oloasut ja aamutakit valmistetaan kashmirista ja muista suloisen pehmeistä ja laadukkaista materiaaleista. Niistä syntyy mukava kotiasu, joka on niin tyylikäs, että siinä kelpaa jopa ottaa päivän ensimmäisen videopuhelun.

ugg_outlet_3_CM

UGG tarjoilee korkealaatuista premium-muotia edullisesti

UGG pyrkii kunnioittamaan ihmisiä ja maapalloa tuotteitaan suunnitellessaan. Useat sen tuotteet on valmistettu tehtaassa, joka tukee naisia brändin toimitusketjussa HERproject-yhteistyöaloitteen avulla. Yhteistyön päämäärä on lisätä naisten vaikutusmahdollisuuksia ja kouluttamista työpaikalla. Brändi kuuluu myös Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -järjestöön (UNGC), joka on maailman suurin yritysvastuualoite. Merkki haluaa edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä minimoida tuoteketjunsa ympäristövaikutuksia. Esimerkiksi merkin all-gender-jalkinemallisto Plant Power Collection on valmistettu hiilineutraaleista kasvipohjaisista materiaaleista.

Merkki käyttää tuotteissaan korkeluokkaisia materiaaleja, kuten kashmiria, villaa tai villasekoitetta ja erittäin pehmeää lampaannahkaa. Lisäksi se käyttää kestäviä materiaaleja ja pyrkii innovoimaan uusia materiaaleja tai niiden käyttötapoja. Hyvänä esimerkkinä UGGplush-tuote, jossa on yhdistettu brändin omistama UGGpure-tekniikka kierrätettyyn polyesteriin ja TENCEL-lyocelliin. Tuotemerkin tavoitteena on yhä lisätä kierrätettyjen, uudelleenkäytettyjen sekä uudistuvien kasvipohjaisten tai biopohjaisten kuitujen käyttöä.

Merkitsevätpä brändin tuotteet sinulle turvallista trendikkyyttä, laatikon ulkopuolelle katsovaa omintakeista designia tai jakamiasi arvoja, on aika varmaa, että uudet jalkineesi tai takkisi keräävät kehuja. Nyt on täydellinen hetki tehdä premium-löytöjä jopa 75%* alennettuun hintaan verkko-outletista. Outlet-valikoimasta poimimasi tuotteet pysyvät ostoskorissasi vain 20 minuuttia, joten kannattaa tehdä nopeita päätöksiä. Muuten joku muu saattaa poimia unelmatohvelisi omaan koriinsa.