Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Osprey alennuksessa

Osprey täyttää ulkoilevan ja aktiivisesta elämäntyylistä nauttivan tarpeet. Merkin tyylikkäät sekä kestävät reput, rinkat ja muut tuotteet kulkevat mukana seikkailuilla niin vuoristoissa, metsissä kuin urbaanimmissakin kohteissa.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Osprey: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Jo vuosikymmeniä erityisesti rinkkoja, reppuja ja muita retkeilyvarusteita valmistanut Osprey tietää, miten täyttää seikkailijoiden tarpeet olipa suunnitteilla pidempi reissu tai pelkkä päiväretki. Voit tilata merkin tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan kautta edullisesti hyödyntäen tuntuvia alennuksia.

osprey_outlet_1_CM

Nappaa lyhyemmälle retkelle mukaan Ospreyn reppu tai päiväreppu

Osprey reput ja päiväreput ovat täydellisiä kumppaneita lyhyemmille retkille. Yhdysvaltalainen retkeilyvarustebrändi tunnetaan sen innovatiivisista tavoista luoda rinkoista entistäkin käytännöllisempiä sekä mukavia kantaa mukana, eivätkä pienemmät reput ole nekään poikkeus sääntöön. Nämä kulutusta kestävistä materiaaleista valmistetut, monenlaiseen urheiluun soveltuvat reput sietävät monenlaisia sääolosuhteita aina rakeista kaatosateeseen. Ergonomiaa lisäävät erilaiset säädettävät sekä pehmustetut olkaimet, vyötäröhihnat ja tukirakenteet, jotka varmistavat, ettei selkä käänny kumaraan pidemmälläkään vaelluksella.

Tarpeelliset tavarat on helppo pitää järjestyksessä reppujen lukuisissa taskuissa ja lokeroissa. Monissa laukuissa juomapullon saa esimerkiksi kätevästi sivusta löytyvään verkkotaskuun ja vaatteet sekä vaikkapa kameravarusteet eriteltyä toisistaan lokeroiden avulla. Joissain Ospreyn päivärepuissa on jopa sisäänrakennettu juomajärjestelmä, joka mahdollistaa veden hörppimisen vauhdissa. Ja joistain löytyy esimerkiksi pieniä piilotaskuja arvoesineille tai vaikkapa muille tarvikkeille, joihin pitää päästä käsiksi nopeasti. Myös värejä on tarjolla runsaasti aina vihreästä punaiseen sekä klassisesta mustasta kirkkaan keltaiseen, erilaisia printtejä ja kuvioita tietenkään unohtamatta. Valitse siis omaa silmääsi miellyttävä päiväreppu ja seikkailu voi alkaa.

Voit tilata itsellesi Ospreyn repun tai päivärepun helposti netissä, niin säästyt useamman kivijalkaliikkeen kiertämiseltä. Kotisohvalta käsin shoppailu sekä tuotteiden toisiinsa vertailu on huomattavasti helpompaa ja monesti jopa edullisempaa, kun ostokset tekee Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta.

osprey_outlet_2_CM

Ospreyn rinkka retkeilyn ystävälle

Jotta pitkätkin vaellukset tuntureissa, kuruissa ja aroilla sujuisivat mukavasti, pakkaa varusteesi mukaan tyylikkääseen Ospreyn rinkkaan, joka on suunniteltu pitkille retkille. Samoin kuin merkin reput, myös rinkat on suunniteltu niin, että ne istuvat selässä ergonomisesti. Kunnolliset olkaimet eivät hierrä tai edes paina ikäväsi, sillä vyötärö- ja rintavyöt tuovat mukavasti lisätukea. Erilaisten hihnojen pituutta on helppo säätää ja erilaisilla säädöillä saa tarvittaessa myös mukavasti lisätilaa varusteille. Monista rinkoista löytyy myös lukuisia erilaisia lenksuja sekä muita yksityiskohtia, joista voi myös roikuttaa vaikkapa kenkiä tai juomapulloa, kun kaikki tila on otettu jo käyttöön. 

Rinkkoja on saatavilla eri kokoisia, painoisia ja mallisia, jotta jokainen löytäisi varmasti itselleen mieluisan yksilön. Pienempi rinkka on mitä parhain lyhyemmälle telttaretkelle, kun taas suurempaan mahtuu kaikki tarvittava jopa pidemmälle ulkomaan reppureissulle. Ja jos reissulla haluaa ajoittain lähteä kaupungille mukanaan vain olennaisimmat, on parasta pakata matkaan vielä Ospray Daylite -vyölaukku. Lounge by Zalandon asiakkaana pääset tutkailemaan vaihtoehtoja verkossa ja voit valita vaikkapa ulkoilutakkisi kanssa yhteensopivan sävyisen pikkulaukun tai esimerkiksi astetta kevyemmän rinkan. Tilaus on helppoa sekä nopeaa, joten pian pääsetkin jo aloittelemaan pakkailua!

Tee ostoksia mistä tahansa käsin

Istuskelitpa sitten ruuhkabussissa, toimiston taukohuoneessa lounaalla tai lääkärin odotushuoneessa, voit shoppailla Osprey tuotteita helposti Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta. Verkossa ostoksia tehdessäsi sinun ei tarvitse tyytyä rajalliseen valikoimaan tai kiertää useampaa liikettä löytääksesi etsimäsi – selaat vain sivua puhelimella tai vaikkapa kannettavalla. Asiakkaaksi liittyminen on helppoa, ilmaista ja nopeaa, eikä sido sinua ostoon. Lähes päivittäisten tarjouskampanjoiden lisäksi voit hyödyntää myös jopa 75%* alennukset tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna – sekä hoitaa palautuksen ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Tule tutustumaan Lounge by Zalandon yli 2500 merkin tarjontaan ja tekemään löytöjä!