Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Clarks alennuksessa

Clarks yhdistää tyylin, korkean laadun ja mukavuuden. Tutustu merkin vaihtuviin alennuksiin ja löydä laadukkaat kengät joka tarpeeseen. Liity jäseneksi ja selaa mitä tänään on tarjouksessa.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Clarks: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Clarks on korkeatasoisia jalkineita valmistama vaatemerkki pitkällä historialla. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia brändin kestäviä tuotteita Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta todella edulliseen hintaan. Ilmaisen liittymisen jälkeen voit tutustua tähän ja lukuisiin muihin muoti- ja lifestyle-tuotteita sisältäviin tarjouskampanjoihin.

clarks_outlet_2_CM

Hanki laatua ja kokemusta huokuvat Clarks-kengät

Clarks on todellinen pitkän linjan kenkämerkki. Jo vuonna 1825 alun perin veljesten Cyrus ja James Clark perustama yritys on perustamisestaan lähtien valmistanut jalkineita, kehittänyt mullistavia valmistusmenetelmiä ja hionut laatuun ja tyyliin perustavan filosofiansa huippuunsa. Aikojen saatossa brändin kengät ovat tulleet erinomaiseksi yhdistelmäksi kokemusta huokuvaa kengänvalmistustaitoa ja muotivirtauksia seuraavaa trendikkyyttä. Brändi valmistaa todella korkeatasoisia kenkiä niin miehille kuin naisillekin.

Lounge by Zalando mahdollistaa kenkämerkin laadukkaiden jalkineiden hankinnan reiluin alehinnoin. Tartu esimerkiksi johonkin brändin useista klassisista kävelykenkien vaihtoehdoista, kuten ikoniseen Desert Boot -malliin. Jo vuosikymmeniä markkinoilla ollut nahkainen kenkämalli on yksi monista syistä siihen, miksi muun muassa nilkkurit ovat niin suosittuja. Kestävä raakakumipohja, simppeli nauhakiinnitys ja ajaton muotoilu toimivat vuodesta toiseen.

Anna jalkojesi nauttia laatujalkineista kaikissa olosuhteissa

Suosittuna ja korkeaa laatua tarjoavana kenkävalmistajana Clarks tarjoaa tasokkaita jalkineita kutakuinkin kaikenlaisiin olosuhteisiin. Sopivia malleja löytyy käytettäväksi niin arvokkaissa juhlissa, vapaa-ajan riennoissa kuin arjen aherruksessakin. Luonnollisesti myös eri vuodenaikoihin soveltuvat mallit ovat tarjonnassa hyvin edustettuna.

Clarksin sandaalit ovat hyvä osoitus brändin korkeasta laadusta kesäisempien naisten jalkineiden puolella. Vaikka merkin jalkineista toki löytyykin myös miehille äärimmäisen laadukkaita remmisandaaleja, joissa jalat nauttivat olostaan pitkilläkin kävelyillä, on naisille suunnattu valikoima selkeästi laajempi. Nappaa mukaasi kauniilla koroilla varustetut mallit, jämäkät pistokkaat tai vaikka vaeltamiseen soveltuvat sandaalit.

Viileämpiin olosuhteisiin tarjoavat tyylikkäitä ratkaisuja puolestaan merkin talvikengät. Sopivasti lämpöä jaloille antavat muun muassa maiharityyppiset mallit sekä tietysti lukuisat tyyliä huokuvat nilkkurimallit. Lämpimällä vuorella sisustettu ja ihanalla nupukkinahkalla päällystetty nauhaton talvikenkämalli on kaikin puolin miellyttävä jalkine. Jämerät nauhalliset nahkanilkkurit puolestaan kestävät mainiosti lumisten retkeilyjen vaatimuksia.

clarks_outlet_3_CM

Löydä tyyliratkaisuiltaan juuri itsellesi sopivat mallit

Vaikka merkki on luonut historiansa saatossa useita legendaarisia kenkämalleja, ei se ole lopettanut uusien korkealaatuisten mallien lanseeraamista. Brändi tuo jatkuvasti tarjolle uusia moderneja malleja, jotka keräävät suosiota niin nuorten kuin vanhempienkin keskuudessa. Söpöt ballerinat toimivat mukavana osana illanviettoon soveltuvaa asukokonaisuutta. Merkin tennareissa koulu- ja työpäivät puolestaan sujuvat ainakin jalkojen osalta mukavissa merkeissä. Ylipäätään merkin kengät antavat paljon mahdollisuuksia valita juuri sinulle parhaiten soveltuvat mallit.

Nappaa Lounge by Zalandon alekampanjasta mukaasi pari brändin legendaarisia kenkämalleja ja saat halutessasi jalkaasi todelliset klassikkokengät. Ehkä jokin asukokonaisuutesi kaipaa toisaalta laadukkaita saappaita tai aidosta nahkasta valmistettuja huipputason kävelykenkiä. Värimaailmaltaan löydät merkin kenkiä ihastuttavan laajalla valikoimalla. Oman makusi mukaan saat valittua jalkaasi nahkaista kiiltoa tai kauniin luonnollista mattasävyä perinteisen mustista ja ruskeista aina punaiseen ja kullan eri sävyihin.

Outlet-verkkokaupan monet edut kenkäostosten tukena

Lounge by Zalando on uudenlainen outlet-verkkokauppa, jonka mainioista tarjouksista löydät laatua jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Clarks on yksi monista laadukkaista muotibrändeistä, joiden tuotteita voit löytää suurilla alennuksilla päivittäin vaihtuvista alekampanjoistamme. Pääset käsiksi kampanjatarjouksiin ilmaisen liittymisen jälkeen, joka ei myöskään sisällä ostopakkoa. Liittymisen jälkeen sinulla on kuitenkin mahdollisuus muun muassa säätää saapuvien uutiskirjeiden määrää, tehdä ostoksia mobiilisovelluksellamme ja verkkosivuillamme sekä nauttia tarjoamastamme 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta tekemillesi ostoksille. Muodista ja korkealaatuisista lifestyle-tuotteista pitäville Lounge by Zalando tarjoaa todellisen aarreaitan koluttavaksi. Mikä virkistävintä, tämän aarreaitan sisältö muuttuu lähes päivittäin.