Birkenstock outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Poimi suosikkisi Birkenstockin outletista alehintaan

Zalando Lounge -shoppailuklubi luo upeita mahdollisuuksia tehdä löytöjä muodin suosikkimerkkien valikoimista alennettuun outlet-hintaan. Birkenstock ja merkin kauniin ajattomat sandaalit kuuluvat juuri sellaisiin huippulöytöihin.

Birkenstock-outlet-zalando-lounge-FI

Käytännöllistä huippumuotia outletista

Joko sinulta löytyy pari Birkenstockeja vai vieläkö ne koristavat toivelistaasi. Nyt sinulla on upea mahdollisuus satsata jalkojesi hyvinvointiin ja siinä samalla päivittää sandaalityylisi trendikkäillä jalkineilla. Käytännöllisyys ja kaunis muotoilu yhdistyvät tässä huipputrendikkäässä suosikkijalkineessa. Maailman kaupunkien mukaan nimetyt sandaalit heijastavat hienosti niiden globaalia suosiota.

Mukavat sandaalit hyväilevät jalkojasi joka askeleella. Alunperinkin saksalainen kenkäbrändi syntyi halusta luoda jalkineita, jotka tukevat ja muotoilevat jalkaa verrattuna sen ajan litteäpohjaisiin jalkineisiin. Jalkineen ortopedinen pohjallinen tarjoaa sekä tukea että pehmustusta jaloille ja vähentää ylimääräistä painetta jalan tiettyihin osiin. Niiden ansiosta et pelkästään vältä erilaisia jalkavaivoja ja -kipuja, vaan voit myös nauttia niiden ajattomasta tyylikkyydestä ja helposti eri asuihin yhdisteltävästä muotoilusta.

Moni käyttää Birkenstockejaan myös työympäristössä, mutta nykyään ne kuuluvat ennen kaikkea kuumimpiin kenkätrendeihin ja trendsettereiden suosimiin jokapäivän luottosandaaleihin. Nyt on mahdollisuutesi panostaa luottosandaaleihin, jotka pysyvät matkassasi pitkään, kiitos niiden ajattoman elegantin muotoilun ja laadukkaiden materiaalien. Kiinnostavaa merkin sandaaleiden suosiossa on se, että niiden matka muodin huipulle saattaa jopa yllättää, sillä alun perin ne ovat symboloineet liberaalia ja kestävää elämäntyyliä kuuluen niin 70-luvun hippien kuin 90-luvun opiskelijoiden luottojalkineisiin, kun nyt ne ovat jokaisen trendsetterin must have -ostoslistalla juuri trendikkyyteensä ansiosta. Siinä brändin salaisuus piilee - jalkineet sopivat kenen tahansa tyyliin.

Birkenstock-outlet-black-sandals-zalando-lounge

Nämä sandaalit kannattaa poimia Birkenstockin alesta

Arizona

Arizona on klassikko, joka kuuluu kaikille. Sen universaali unisex-muotoilu sopii kenen tahansa tyyliin ja mihin tahansa tilanteeseen aina sisäkäytöstä reippaaseenkin ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Värivalikoima on laaja: klassisesta mustasta tai ruskeasta kirkkaisiin tai pastellisiin sävyihin. Birkenstock tarjoilee jopa kauniita eläinkuvioita ja metallin hohtoa sandaaleissaan. Nyt kannattaa katsoa, jos löydät nämä trendisandaalit valikoimasta alella.

Madrid

Madrid-malli kuuluu brändin alkuperäisiin klassikkoihin. Ikoninen yhden remmin siluetti on esteettisesti kaunis mutta silti käytännöllinen ja mukava. Sen pehmustettu pohjallinen syleilee pehmeästi jalkojasi, kun viiletät kaupunkin vilskeessä mekko kauniisti liehuen tai kun suuntaat pyörän selässä pienellä piknikille lempifarkuissa ja -topissasi.

Gizeh

Gizeh kuuluu brändin trendikkäimpiin malleihin. Sen siro, elegantti ja rennon cooli tyyli iskee katutyyleissä varman jäljen. Kuten kaikki brändin sandaalit, onnistuu Gizehkin olemaan todella monikäyttöinen ja helposti eri asuihin yhdisteltävissä oleva jalkine. Eikä siinä ole unohdettu myöskään käyttömukavuutta. Sandaalissa on kätevä säädettävä solkikiinnitys, joka lisää mukavuutta mutta myös luo sandaaliin kivan rennon ilmeen.

Yara

Yara on supermuodikas sandaali, jossa on varvasremmien lisäksi nilkkaremmi, joka tarjoaa lisämukavuutta istuvuuteen. Mukavuus on brändin kenkien tärkein ominaisuus, mutta erityisesti Gizeh on näyttävä näyte niiden trendivoimasta. Tyylikkäät sandaalit sopivat minkä tahansa asun kanssa. Sirosti jalan ympärille kietoutuvat remmit luovat kauniin kevyen siluetin.

Birkenstock-outlet-sandals-with-socks-zalando-lounge

Outlet täynnä löytöjä – poimi Birkenstockin luottosandaalit

Birkenstockin outlet-valikoimasta voit bongata useita muistakin sandaalimalleja, jotka ovat todella tyylikkäitä ja ennen kaikkea mukavia. Ehkäpä työsandaaliksikin sopiva Boston-pistokas on malli, josta olet haaveillut jo pitkään. Se on todella mukava ja tuo sisäkenkänä mukavaa lämpöä varpaille kylminä päivinä. Bosto-"puukengät" tarjoavat todellista mukavuutta. Varpaasi saavat nauttia mukavuudesta ja eikä painetta tule jaloille, koska ne on valmistettu korkki- ja lateksipohjasta, joka takaa pehmeät askeleet. Käy nyt katsomaan ale läpi ja tee löytöjä.

Suuntaa ale-jahtiin avoimin mielen, saatat löytää jotain jota pitkään haaveilit omistavasi ja toisaalta jotain uutta ja yllättävää. Outletin laaja valikoima luottomerkkien luomuksia tarjoaa upeita mahdollisuuksia kokeilla uusia tyylejä ja toisaalta täydentää vaatekaappia kestävällä tavalla poimimalla vain ne tuotteet, joita olet suunnitellut ostavasi – alennettuun hintaan. Birkenstock on luottobrändi, jonka sandaalit kestävät aikaa ja käyttöä ja lupaavat mukavuutta jaloillesi. Ne kannattaa bongata alesta.

Zalando Lounge -outlet tarjoaa edullista shoppailua verkossa klubinsa jäsenille, jotka voivat nauttia erilaisista ale-kampanjoista ja tarjouksista - suunniteltu varta vasten heille. Kannattaa rekisteröityä, jotta pääsee tekemään löytöjä huipputrendien valikoimista. On hyvä pitää mielessä, että tuotteet varataan ostoskoriin ainoastaan 20 minuutiksi, jonka jälkeen ne vapautuvat muidenkin shoppailijoiden saataville uudelleen.

SUOSIKKISI: SHOPPAILE MERKIN MUKAAN

adidas ▪️ Birkenstock ▪️ Calvin Klein ▪️ Converse ▪️ Diesel ▪️ Fila

Levi's ▪️ Michael Kors ▪️ Gucci ▪️ Guess ▪️ Nike ▪️ Puma

Ralph Lauren ▪️ Ray-Ban ▪️ Tommy Hilfiger ▪️ Vans ▪️ Versace