Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Bloomingville alennuksessa

Bloomingville on löytänyt viimeisten vuosikymmenin aikana tiensä monien koteihin ja sydämiin. Tämä tyylikkäitä tyynyjä, pehmoisia mattoja ja muita skandinaavisia sisustustuotteita valmistava brändi todella erottuu edukseen. 

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Bloomingville: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Bloomingville valmistaa erilaisia sisustustuotteita, jotka piristävät kotisi ilmettä ja kiinnittävät niin oman kuin vierailijoidenkin katseet. Kattavasta valikoimasta löytää kaikenlaista aina tauluista torkkupeittoihin, teemukeihin ja sivupöytiin. Piristä sisustustasi Lounge by Zalandon asiakkaana edullisesti. Tarjolla on myös yli 2500 muuta laadukasta merkkiä.

bloomingville_outlet_2_CM

Bloomingville – tyylikkäät huonekalut kalustamaan kotiasi

Sisustus on vaativaa puuhaa. Jos Feng Shui puuttuu, saattaa olonsa tuntea kovin irralliseksi omassa kodissaan. Kotoisa tunnelma luodaan huonekaluilla sekä sisustuselementeillä, jotka puhuttelevat itseä ja helpottavat arjessa. Jotta olohuone ei alkaisi muistuttaa liikaa lääkärin olohuonetta, on hyvä valita sinne jotain persoonallisempaa. Bloomingvillen sivupöytä on hyvä lisä sohvan tai nojatuolin viereen. Tukevalle ja tyylikkäälle sivupöydälle voi laskea vaikkapa kahvikupin kirjaa selatessaan tai kulhollisen perunalastuja leffailtaa järjestäessään.  

Järjestys pysyy yllä, kun kodista löytyy riittävästi tasoja sekä laskutilaa. Bloomingvillen hylly on paras paikka säilyttää niin kirjoja kuin vaikkapa urheilukisoista kotiin kannettuja pokaaleita. Jokunen koriste-esine ja kukkaruukku vielä sekaan, niin koti alkaa tuntua pian omalta. Lastenhuoneeseenkaan ei pääse syntymään suurta kaaosta, kun lelut palautetaan aina oikeille paikoille hyllyyn. Suloisin kuvin koristeltu tai eläimen muotoinen hylly on vieläpä vallan kiinnostava pienemmän perheenjäsenen perspektiivistä. Kun siis kaipaat kotiisi jotain hieman normaalista poikkeavaa, tule tutustumaan Lounge by Zalandon kattavaan merkkivalikoimaan ja tekemään kiinnostavia löytöjä!

bloomingville_outlet_3_CM

Bloomingvillen kukkaruukut, torkkupeitot ja muut kodin yksityiskohdat

Erilaisten huonekalujen ohella sisustuksessa suuri painoarvo on myös pienillä yksityiskohdilla – minkä on ymmärtänyt myös Bloomingville suunnitellessaan lukuisia kiinnostavia sisustuselementtejä. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset viherkasvit, valaisimet tai kodin tekstiilit. Niiden avulla pystyy luomaan kiinnostavia valopilkkuja muutoin pohjoismaalaisen minimalistisesti sisustettuihin huoneisiin. Keittiöön voi ripustaa esimerkiksi kirkkaankeltaiset keittiöpyyhkeet tai avohyllylle asetella pari veikeää kahvikuppia. Makuuhuoneen yöpöydillä seisovien pöytälamppujen valossa näkee lukea kirjaa yömyöhään ja sohvalla elokuvaa katsellessa on mukava nojailla muhkeisiin sohvatyynyihin tai kääriytyä lämpöiseen torkkupeittoon. Verhot suojaavat auringonvalolta, mutta voivat myös muuttaa koko huoneen ilmeen. Kaunis kukkaruukku voi olla jopa vielä kauniimpi kuin itse siihen istutettu kukka, varsinkin jos asettelet sen tyylikkäälle sivupöydälle. 

Bloomingvillen tuotteita löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa, jotta jokainen löytäisi kotiinsa jotakin. Joku halajaa kirkkaampia sävyjä tai kiinnostavia kuvioita, kun taas toinen valitsee mieluummin hillittyä, murrettu ja luonnonläheistä – ehkä jopa rottinkia. Lastenhuoneisiin sopivat usein eläin- ja luontoteemaiset kuosit, mutta raidat, ruudut sekä vaikkapa kukat ovat aikuisempaan makuun. Lopulliseen ilmeeseen vaikuttaa myös itse valon väri ja tapa, jolla se levittäytyy huoneeseen varjostimen kautta. Kattolampun tai vaikkapa jalkalampun valinnan merkitystä ei siis voi vähätellä. Bloomingvillen lamppuja löytyy useissa eri väreissä ja malleissa, joten sisään saa halutessaan valita esimerkiksi viileämmän värisen valon, joka levittäytyy kaikkialle avoimeen tilaan tai jopa useita pienempiä lamppuja valonlähteiksi. Tilaa osaksi sisustustasi erilaiset Bloomingville-sisustustuotteet, jotka saat käsiisi edullisemmin liittymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi.  

Lounge by Zalandon asiakkaana pääset nauttimaan lukuisista eduista

Lounge by Zalandon asiakkaat nauttivat lähes päivittäisistä erikoistarjouksista sekä jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liittyminen on nopeaa, helppoa ja täysin ilmaista, eikä sido tekemään ostoja. Liittymisen jälkeen asiakas pääsee käsiksi yli 2500 eri merkin tuotteisiin, jotka voi tilata nopealla kuljetuksella sekä halutessaan myös palauttaa täysin ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Paras tapa välttää kassajonot kodin sisustusta uusiessa onkin tilata tarvittavat tuotteet netistä!