Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vauvan tarvikkeet alennuksessa

Perheenlisäystä tiedossa? Mikä ihana ilouutinen! Uuden tulokkaan saapumiseen liittyy kuitenkin paljon valmisteluita. Vauvan tarvikkeet ja muu tarpeellinen tavara on syytä hankkia hyvissä ajoin ennen kuin arki muuttuu.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kaikki vauvan tarvikkeet, mitä pienokainen kaipaa

Vastasyntyneen saapuminen osaksi perhettä edellyttää yllättävän paljon hankintoja – etenkin, jos kyseessä on ensimmäinen lapsi. Onneksi Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löytää kaikenlaista tarpeellista. Asiakkaana voit tilata kaipaamasi vauvan tarvikkeet tuntuvilla, jopa 75% alennuksella tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

baby_accessories_outlet_2_CM

Ruokalaput, tutit, itkuhälyttimet, vaatteet ja muut vauvan tarvikkeet 

Vauvat kasvavat nopeasti ja tarpeet erilaisille tuotteille muuttuvat kuluvien kuukausien aikana. Ensin kaivataan paljon pikkuruisia bodeja, myssyjä ja hanskoja. Ehkä myös haalareita ja muita ulkoiluvaatteita. Pienokainen nukkuu unipesässä tai mahdollisesti rattaissa lämpöpussiin käärittynä. Tuttipulloja ja harsoliinoja kannattaa olla useampi. Hoitoalusta on syytä hankkia valmiiksi. Pyyhettä tarvitsee jo ensimmäisen kylvyn jälkeen. Ja itkuhälytin hälyttää heräämisestä.

Muutaman kuukauden päästä alkaa kiinteän ruuan maistelu. Erilaisille lautasille, nokkamukeille ja muille lasten astioille on siis pian tarvetta. Kaulaan kierretään ruokalappu syöttötuolissa ruokailua varten. Tutti varmasti maistuu ja vauvapeitolla makoilu muuttuu pian kieriskelyksi. Lelut kiinnostavat. Vaatteet pitää vaihtaa isompiin. Ja kun ensiaskelten ottaminen alkaa, pitää alkaa harkita jo pikkuruisten kenkien ostoa. Onneksi Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta saat kaipaamasi vauvan tarvikkeet ale hinnoin, niin voit säästää tärkeissä hankinnoissa paljonkin rahaa. Liity siis Lounge by Zalandon asiakkaiden joukkoon ja tartu näihin tarjouksiin.

baby_accessories_outlet_3_CM

Vauvan asusteet ja vaippakassit sekä muut edulliset vauvan tarvikkeet 

Vauvat käyvät läpi vaatteitaan tiuhaan. Lattioita pitkin ryömiminen, sormin syöminen ja ajoittainen maidon röyhtäily jättää tahroja. Olipa sitten matkalla minne tahansa, mukaan kannattaa aina varata useampi setti vaatteita ja asusteita. 

Vauvan asusteet ja vaatteet ovat tyypillisesti varsin suloisia ja väreiltään pirteitä. Niitä saattavat koristaa pienet eläinhahmot tai muut hauskat kuosit. Tyylikäs huivi tai suloinen hattu on hauska tapa viimeistellä pikkuruinen asukokonaisuus. Ja kun jalkoihin pujottaa vielä suloiset, muuhun värimaailmaan sopivat minikokoiset tennarit, on söpöys maksimoitu huippuunsa.

Erilaisten vaatteiden lisäksi vauvan kanssa liikkuessa kannattaa mukana kantaa myös muuta olennaista aina ruokailutarvikkeista vaippoihin ja kosteusliinoista leluihin. Tavaramäärä saattaa alkuun tuntua paljolta, mutta onneksi kunnolliseen vaippakassiin saa mahdutettua kaikki tarpeelliset tarvikkeet vauvalle. Vaippalaukut on suunniteltu usein niin, että niitä on mukava kantaa niin olalla kainalossa kuin rattaissakin ja tavarat saa järjestykseen erilaisiin lokeroihin sekä osastoihin. Vaippalaukusta tulee nopeasti jokaisen vanhemman luottokassi, joka kulkee matkassa kaikkialle. Ja sen ansiosta mitään ei enää unohdu.

Hanki tarpeelliset sekä edulliset vauvantarvikkeet netistä, niin vältät kauppojen kiertelyn ja voit keskittyä muihin asioihin. Lounge by Zalandon asiakkaana saat tilattua vaikka koko vaippalaukun sisältöineen kerralla.

Vauvan tarvikkeet ale hinnoin

Kun pienokainen kasvaa ja uusia hankintoja tulee tehdä jatkuvasti, ei vanhemmilta liikene aina kaiken keskellä aikaa lähteä kiertelemään lastentarvikeliikkeitä. Onneksi vauvantarvikkeet voi tilata helposti myös netistä. Ja monesti vieläpä edullisemmin. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta löytyy kaikki tarpeellinen ja paljon enemmän. Liittymällä asiakkaaksi nopeasti, helposti sekä täysin ilmaiseksi pääset käsiksi yli 2500 merkin valikoimaan sekä hyödyntämään monia mukavia etuja. Liittyminen ei edellytä sinua ostamaan mitään, mutta lähes päivittäiset tarjouskampanjoat ja jopa 75%* alennukset saattavat kyllä tuntua houkuttelevilta hetken selailun jälkeen. Tilaamiesi tarvikkeiden toimitus sujuu nopeasti ja palautuskin hoituu tarvittaessa täysin ilmaiseksi ensimmäisen 31 päivän sisällä. Hanki siis edulliset vauvan tarvikkeet Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta ja säästä selvää rahaa.