Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vauvanvaatteet alennuksessa

Vauvanvaatteet, jotka valloittavat sydämesi! Tutustu laadukkaisiin ja suloisiin vauvanvaatteisiimme. Outletista löydät monipuolisen valikoiman bodyja, potkuhousuja, paitoja ja paljon muuta. Shoppaile nyt edullisesti!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Shoppaile suloisia vauvanvaatteita edullisesti

Vauvanvaatteet kannattaa poimia nyt alesta edullisemmin. Lounge by Zalando on täynnä suloista suosikkimerkkienvauvamuotia niin vastasyntyneille kuin taaperoikään ennättäneille minifashionistoille.

Poimi laadukkaat vauvanvaatteet alesta

Nettioutletimme vauvamuoti tarjoaa hurmaavaa väriloistoa, vauvan iholle sopivia pehmeitä materiaaleja ja tietenkin söpöä mutta käytännöllistä suunnittelua. Joukosta löytyvät rakastetut luottobrändit. Skandinaavisen leikkisää minimalismia, kotimaista korkeaa laatua ja suosittujen globaalien muotitalojen vauvanvaatedesignia.

Ennen kaikkea vauvalle vaatteita ostaessa tulee pitää mielessä niiden käytännöllisyys, mukavuus ja käyttötarkoitus. Vaatteet eivät saa kiristää, puristaa tai hiertää mistään kohdasta ja pukemisen tulee olla helppoa. Erityisesti kietaisumalliset vaatteet toimivat vauvojen tyyleissä.

baby_clothing_outlet_2_CM

Kokoelmissa on myös kotimaisia merkkejä ja muita rakastettuja pohjoismaisia vauvanvaatebrändejä, joiden tunnistettavan iloinen tyyli tekee ipanat iloisiksi ja miellyttää myös vanhempien silmää. Tarjolla on eriskummallisen ihastuttavia satu- ja eläinhahmoja, sateenkaaren väreissä loistavia kirkkaita kuoseja ja pehmeitä pastellisävyjä.

Skandimuodissa vaatteiden yhdistelyyn kiinnitetään huomiota, niin myös lasten muodissa. Eri vauvanvaatteet sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään. Ennen kaikkea käyttökokemus korostuu skandimerkkien vauvanvaatteissa, joissa on suunniteltu tarkkaan se, kuinka vaatetta käytetään –ja kuka sitä käyttää. Nettioutletin alestakin kannattaa poimia vaatteita, jotka on ostettu vauvan ehdoilla.

Vauvanvaate-alesta teet löytöjä – pidä näitä silmällä

Body on pienen fashionistan lempivaate, koska se on monikäyttöinen ja mukava. Bodeja kannattaa valita iän mukaan joko kietaisukiinnityksellä tai ilman. Etenkin pienen vauvan käytössä erilaiset kietaisuvaatteet takaavat miellyttävän pukemishetken.

Sukkahousut ja trikoohousut kuuluvat bodyn rinnalla ja sen kanssa yhdisteltävinä myös arjen luottovaatteisiin. Niitä kannattaa varata useampia, koska niiden pesukierto on myös yleensä nopeampi.

Potkupuvut ovat erityisesti taaperoikäisten luottoasuja helppoutensa ja mukavuutensa ansiosta. Vauvanmuodin tulee tukea kehityksen eri vaiheissa rajoittamatta maailmaa uteliaasti tutkivan lapsen liikkeitä.

Ulkoiluhaalarit ja välikerroshaalarit voit löytää edullisesti alemme monipuolisesta valikoimasta. Ihan pieni vauva ei tarvitse paljon vaatteita, mutta haalaria valitessa on halutessaan valita koko isomman, jotta sama haalari menee pidempään.

Vauvanvaatteet outlet-hintaan

Vauvanvaatteet ovat söpöjä ja ale saattaa houkutella heräteostoksiin. Vauva voikin tarvita useampia kerroksia ja vaihtovaatteita, koska pesukierto on nopea. Kannattaa kuitenkin ajoittaa ale-ostokset siten, että ei missaa esimerkiksi kesäsesonkia kesävaatteita ostaessa tai talvisesonkia uutta haalaria ostaessa. Vauva voi kasvaa hyvinkin nopeasti.

Onneksi hyvä puoli vauvanvaatteissa on se, että ne usein kiertävät useammalla käyttäjällä. Vaatteiden laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus ovat keskiössä vauvamuodin suunnittelussa, joten ne kestävätkin käyttöä ja pesukertoja.

Korkelaatuiset materiaalit ovat tärkeitä vauvanvaatteita valmistaessa. Vauvan iholle sopivat pehmeät ja hyvin hengittävät luonnonmateriaalit, mutta esimerkiksi villa ei sovi jokaisen lapsen iholle, joten kannattaa valita vaatteiden materiaali aina vauvan ehdoilla.

Lasten pukeutumisessa parasta tapa on kerrostaa useita ohuita kerroksia, jotta tarvittaessa turhat kerrokset voi riisua pois. Etenkin Suomen säässä, jossa voimme nauttia neljästä vuodenajasta, erilaisten kerrosten ja vaatteiden paksuudella on merkitystä. Valikoimasta voit bongata vauvanvaatteita edullisesti niin kesään, syksyyn, talveen kuin kevääseen.

baby_clothing_outlet_3_CM

Unipussit ja muut asusteet edullisesti nettioutletista

Asusteitakin kannattaa poimia alennettuun hintaan outletistamme. Unipussi on monelle lapselle hyvin yöunien tae, ja tuo mukavasti lämpöä. Outlet on mainio mahdollisuus kokeilla uutta unipussia.

Asusteista kannattaa bongata myös asusteita, kuten sukkia ja kypärälakkeja. Vauvan päähineenä kypäräpipo on oivallinen, koska se suojaa myös kaulaa, jota ei vauvalla vielä paljon ole.

Trendikkäät vauvanvaatteet ale-hintaan

Vaikka vauvanvaatteissa tärkeintä on niiden käytännöllisyys ja miltä ne tuntuvat vauvan päässä. Voit toki inspiroitua kauden trendeistä ja upeista yksityiskohdista. Vauvanvaatteet ovat täynnä trendikkäitä värejä, kuvioita ja siluetteja.

Trendeistä myös vauvan ylle sopivia ovat erilaiset verkka- ja collegeasut, jotka saavat olla nyt päästä varpaisiin samaa väriä. Suosikkibrändien isot logot ovat tyylikkäitä ja tuovat vaihtelua vauvamuodin perinteisille kuvituksille. Isovanhempien tyyleistä voi poimia ideoita trendikkäästä valitsemalla vauvanvaatteisiin palmikoita, röyhelöitä ja kukkakuvioita tai pehmeää teddyä.

Neliöt ja ympyrät kuuluvat vauvaaikäisiä kiinnostaviin kuvioihin ja musta-valkoinen on väriyhdistelmä, jonka vauva ensimmäisenä erottaa. Kirkkaat, selkeät perusvärit, pehmeät pastellit tai villit eläinkuosit voivat kikatuttaa jo taaperoa tai kun värit alkavat erottua. Arkeen kannattaa valita perusvaatteita, mutta esimerkiksi juhlatilaisuuksissa voi vauvamuodillakin leikitellä.

Inspiroidu ihanasta outlet-valikoimasta ja poimi vauvanvaatteet outlet-valikoimasta edullisesti ostoskoriisi. Kun rekisteröidyt shoppailuklubiimme, voit nauttia Lounge by Zalando -outletin jäsenenä poikkeuksellisista tarjouskampanjoista ja ale-hinnoista, jotka on suunniteltu erityisesti verkko-outletin jäsenille.