Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Reima alennuksessa

Reima tekee lasten muotia, joka kestää. Kotimaisen merkin tuotteilla tuot iloa ja laadukkaita vaatteita niin sisä- kuin ulkoleikkeihin. Tutustu outlet-valikoimaan ja nappaa mukaasi vaikka Reiman kurahousut, ulkohaalarit tai sadetakit.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Reima: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Joka kelistä onnen löytävä napero on helppo pitää huolettoman tyylikkäänä pukemalla hänet Reiman säänkestäviin tamineisiin. Ei haittaa vaikka kesken määrätietoisen kumpparikävelyn pyllähtää pihan isoimpaan kuralätäkköön, kun yllä on nimenomaan lasten haasteisiin suunniteltu kokoasu. Juuri tästä syystä Reima, lasten ulkoiluasujen klassikkomerkki, kuuluu Lounge by Zalandon outlet-löytöjen ehdottomiin helmiin!

Moni vanhempi vannoo Reiman nimeen, eikä suotta, sillä tämä kotimainen brändi on pitänyt lapset tyytyväisenä kelillä kuin kelillä jo useiden vuosikymmenten ajan. Yritys aloitti säänkestävien vaatteiden kehittelyn jo vuonna 1944 ja loi 60-luvulla kaikille suomalaisille tutun Enstex-materiaalin, joka tunnetaan paremmin kura-asukankaana. Tämä nerokas kangas on edelleen käytössä useissa sadevaatteissa. Materiaalin pinta on vettä ja likaa hylkivää, paksua polyesteriä ja sisäpinta miellyttävän tuntuista puuvillaa.

Pihaleikkien ehdoton luottoasu: Reiman kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat

Enstex-materiaalista valmistettujen kurahousujen suosituimpiin malleihin kuuluvat haalarit, jotka ulottuvat lähes lapsen kainaloihin asti. Keskeltä selkää lähtevät joustavat, leveät olkaimet, jotka kiinnitetään haalareiden etupaneeliin näppärillä pistosoljilla. Kiinnitys on paitsi helppo ja nopea, se on myös ergonomisesti toimiva. Selän puolella toisiaan lähenevät olkaimet muistuttavat useissa urheiluvaatteissa käytettyä painijanselkä-muotoilua, jonka ansiosta olkaimet pysyvät mukavasti harteilla vauhdikkaammissakin ajojahdeissa ympäri hiekkalaatikkoa.

reima_outlet_2_CM

Kurahaalareiden muotoilu on muuten mukavan väljä ja ilmava. Vaate sallii vapaan liikkeen joka suuntaan ja hengittää nimenomaan tilavuutensa ja yläosan väljyyden ansiosta. Lahkeiden kuminauhapingotus estää veden ja kuran kulkeutumisen vaatteen sisään, kun lahkeen reuna asettuu tiiviisti esimerkiksi kumisaappaan vartta vasten. Lahkeen hilautumisen ylös kesken leikkien estää puolestaan lahkeensuuhun kiinnitetty kuminauha, joka toimii muidenkin kenkien kanssa, mutta on täydellinen pari kumisaappaille. Kumisaappaiden koron ja päkiäosuuden väliin jäävä kevyt syvennys pitää kuminauhan napakasti kengän alla vähän samaan tapaan kuin jalustimet pysyvät napakasti ratsastussaappaiden alla.

Kurahousujen paras kaveri on luonnollisesti samasta materiaalista luotu sadetakki. Takissa saattaa olla kurahousuja paksumpi vuoraus esimerkiksi nopeasti kuivuva, lämmin ja hyvin hengittävä fleecepinta. Takin edustan vetoketju on suojattu polyesterilla pinnoitetusta kankaasta valmistetulla kaitaleella, joka estää kosteuden kulkeutumisen vaatteen sisään vetoketjun hampaiden välistä. Isohampainen vetoketju on monen lapsen mieleen, sillä se on helppo kiskaista auki tai kiinni täysin omin avuin. Samoin vaatteen nepparit kestävät hyvin lapsen ronskimpiakin pukeutumismenetelmiä. Sadetakin saumojen — kuin myös kurahaalareiden tai -housujen saumojen — vedenpitävyys on varmistettu tiiviillä teippauksilla. Eikä vaatteesta ole unohdettu turvallisuuttakaan. Terveellisten ja turvallisten materiaalien lisäksi Reiman sadevaatteissa on heijastinkankaasta luotuja yksityiskohtia niin vaatteen etu-, taka- kuin sivuosissakin.

Reiman kokohaalari mutkattomaan pukeutumiseen

Kaksiosainen asu on suosittu valinta leikki- tai kouluikäiselle lapselle kun taas vauvojen ja taaperoiden pukeutumisessa yksiosainen haalari vie usein voiton helppoudellaan. Reiman säänkestävään ulkohaalariin on helppo pujottaa lapsen kädet ja jalat, varsinkin jos sisäpinta on sileää vuorikangasta ja haalarin vetoketju ulottuu aina kaulasta lapsen reiteen asti. Uusimmista talvihaalareista löytyy myös näppärä lisäominaisuus: Play layers -nepparikiinnitys, jolla voit liittää välikerrosasuja haalariin. Haalarin pintakerrokseen lisätty BIONIC-FINISH® ECO -viimeistely hylkii vettä ja likaa ilman ainuttakaan luonnolle haitallista yhdistettä. Toinen erityispiirre tässä vaatteessa on takamukseen lisätty lämmike, joka pitää pehmoisessa lumihangessa telmivän taaperosi ihanan kuivana ja lämpöisenä.

reima_outlet_3_CM

Reima outlet: tavoitteena älykäs kerrospukeutuminen

Laadukas ulkohaalari sopeutuu sekä lapsesi tarpeisiin että muuttuviin sääolosuhteisiin. Kestävä lämpö ja kuivuus kuuluvat ulkoiluasun valintakriteereiden kärkikastiin, mutta kun otat huomioon myös kerrospukeutumisen ja suosit hengittäviä materiaaleja, varmistat lapsesi ideaalin olotilan, ainakin pukeutumisen suhteen. Kaikki alkaa pehmeästä aluskerroksesta, joka vuoroin lämmittää ja vuoroin viilentää lasta. Bambuviskoosista ja villasta valmistettu alusasu osaa säädellä älykkäästi lämpöä: ihon pinnalle asettuva bambuviskoosi viilentää ja vaatteen merinovillainen ulkopinta lämmittää. Villan itseään puhdistavien ominaisuuksien ansiosta kerrastoa ei välttämättä tarvitse pestä jokaisen käyttökerran välissä vaan voit puhdistaa sen tuulettamalla vaatetta hetken ulkoilmassa. Kouluikäisten sporttisissa aluskerrastoissa on villasekoitteiden lisäksi polyesteristä valmistettuja, astetta viileämpiä settejä.

Välikerroskin on pienillä lapsilla usein haalari, mutta kouluikäiset pitävät enemmän rennoista collegehousuista, -puseroista ja fleeceasuista. Pehmoiset ja tyylikkäät villa-asut ovat tosin korvaamattomia kouluikäisillekin kylmillä keleillä ja etenkin talviurheilussa. Kesähelteillä lastenvaatevalmistajan ratkaisu on vaatteiden COOLMAX® CORE -teknologia, joka kuljettaa lämpöä pois ihon pinnasta ja antaa näin mukavan viileyden tunteen. Eikä ole unohdettu rantavaatteiden äärimmäisen pätevää 50+ UV-suojaakaan.

Kaikin puolin turvallisen ja ensiluokkaisen tyylikkään pukeutumisen viimeistelet vaatteiden ja kenkien kanssa yhteensopiviksi suunnitelluilla asusteilla. Näissä jatkuu ulkoiluvaatteiden kanssa yhteneväinen ideologia: käytetään säänkestäviä ja likaa hylkiviä materiaaleja unohtamatta hanskojen ja hattujen mukavaa muotoilua. Kun löydät brändin outletista kivan ulkoiluhaalarin, kannattaa samalla vilkaista, josko löytäisit vielä nimenomaan haalarin väritykseen sopivaksi suunnitellun asustesetin.

Reiman ale on avoinna kaikille outletin jäsenille

Lounge by Zalando outletissa on päivittäin uusia tarjouskampanjoita. Osa kampanjoista keskittyy jonkin tietyn brändin tuotteisiin, osa taas johonkin tiettyyn teemaan. Ale on tarkoitettu kaikille shoppailuklubimme jäsenille ilman minkäänlaisia rajoituksia. Kun liityt jäseneksi, lähetämme vain tietoa sähköpostiisi uusista outlet-löydöistä ja pian alkavista tarjoukampanjoista sekä ajoittain myös tuntuvista alekoodeista. Jäsenyys on täysin ilmainen, etkä sitoudu sen myötä ostoksiin liittymishetkellä tai sen jälkeenkään. Valitset itse, missä ja milloin shoppaat vai shoppaatko lainkaan. Voit vaikka odotella rauhassa suosikkibrändisi tulevaa alea ja ryhtyä tositoimiin vasta sen löydön kohdalla, joka tuntuu selkeästi omalta.