Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Pilgrim alennuksessa

Valitse Pilgrim kun etsit trendikkäitä koruja ja asusteita, jotka hehkuvat yksilöllisyyttä ja kiinnostavaa muotoilua. Inspiroidu merkin outlet-valikoimasta ja shoppaile upeat korut, joilla vaihtaa lookiasi helposti ja edullisesti. Tutustu nyt!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Pilgrim: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalandon asiakkaana pääset nauttimaan ainutlaatuisista kampanjoista ja alennuksista, jotka eivät edes näy muille asiakkaille. Myös koruvalikoima on kattava, joten koruhankintoja harkitsevankin on syytä rekisteröityä asaikkaaksi, mikäli mielii säästää ostoksissaan.

Pilgrim ja muut suositut asustemerkit löytyvät Lounge by Zalandon vaihtelevien tarjouskampanjoiden joukosta. Liity heti!

pilgrim_outlet_2_CM

Pilgrimin hienostuneet ja yksinkertaiset korut kruunaavat asukokonaisuuden

Tanskasta vuonna 1983 alkunsa saanut Pilgrim on onnistunut luomaan jotain ainutlaatuista. Se on tuonut markkinoille erilaisia koruja, joiden laadukkaat materiaalit ja elegantti muotoilu mahdollistavat niiden yhdistelyn erilaisiin asukokonaisuuksiin. Olitpa siis menossa juhlimaan elämän tärkeitä murrosvaiheita tai ihan vain viettämässä aikaa pienellä kaveriporukalla rennoissa merkeissä, Pilgrimin korut käyvät yhteen niin arkisemman kuin asiallisemmankin vaatekerran kanssa. Niissä on helppo tuntea olonsa itsevarmaksi ja tuoda esille omaa persoonallista tyyliään. Sujauta siis korviisi suuret korvakorut ja kaulaasi komea ketju, ja tämä yhdistelmä kerää taatusti katseita. Tai valitse halutessasi sittenkin sirompi rannerengas sekä pikkuruiset renkaat, jotka sopivat mainiosti yhteen esimerkiksi kevyen kesäisen mekon kanssa.

Joku pitää isoista sormuksista, toinen pienemmistä korvanapeista. Kolmas rakastaa erilaisia kiiltäviä kiviä. Neljäs ehkä skippaa korut kokonaan ja luottaa aurinkolasien voimaan asusteena. Jokaiselle löytyy kuitenkin jotakin Zalandon vaihtelevasta korutarjonnasta, joka on suunniteltu modernien ja tyylitietoisten tyyppien tarpeita silmällä pitäen. Korujen ja asusteiden ajaton muotoilu takaa sen, etteivät ne mene muodista muutaman sesongin jälkeen, vaan pysyvät ajankohtaisina vuodesta toiseen. Jos siis se toimiston jakkupuku kaipaa hieman piristystä tai grillijuhlien mekko tuntuu muutoin hieman tylsältä, kannattaa asu viimeistellä näillä upeilla Pilgrim-koruilla. Harkitusti muotoillut ja huolellisesti valmistetut korut ovat myös oiva lahjaidea esimerkiksi tuoreelle ylioppilaalle tai merkkipäivää viettävälle perheenjäsenelle. Tilaa siis omaa silmääsi miellyttävät sormukset, rannekorut, kaulakorut ja muut asusteet muutamalla helpolla klikkauksella jo tänään!

pilgrim_outlet_3_CM

Pilgrim-tuotteissa yhdistyvät sekä laatu että kiinnostava muotoilu

Tanskalaisen Pilgrim-merkin koruissa yksityiskohtien merkitystä ei vähätellä. Niistä voi löytää upeita muotoja aina tähdistä kirjaimiin ja koristeellisista risteistä romanttisiin sydämiin. Luontoystävä voi valita esimerkiksi lumoavat lintukorvakorut tai horoskoopeista kiinnostunut omaa horoskooppia kuvaavan riipuksen. Korujen suunnitteluprosessissa on käytetty kuitenkin paljon myös mielikuvitusta ja abstraktia tyyliä, mikä konkretisoituu esimerkiksi mitä mielenkiintoisempien sormusten muodossa. Myöskään Pilgrimin aurinkolasit eivät kalpene korujen rinnalla, sillä niitäkin löytää niin leopardikuvioisina kuin vaikkapa näyttävillä, paksuilla sangoilla varusteltuina.

Kestävät materiaalit, kuten keltakulta, hopea ja ruusukulta, takaavat koruille myös kauniit värit. Valinnanvaraa siis riittää. Klassinen hopea sopii monenlaisiin koruihin ja tilanteisiin niin kivien kanssa kuin ilmankin. Ruusukulta on varsin heleä sävy ja sopii hieman hillitympiin koruihin. Se korostaa kauniisti esimerkiksi kiiltäviä kristalleja. Jos taas haluaa irrotella, ovat raskaammat kultaketjut ja suuret kullatut sormukset oiva valinta. Voit valita joko kiiltävää tai harjattua mattapintaa, erilaisia kohokuvioita sekä graafisuutta. Erilaisia koruja yhdistelemällä saa luotua kiinnostavia kokonaisuuksia, mutta vaihtoehtoisesti voi luottaa myös minimalistisempaan yhden korun lookiin. Valitse siis Zalandon Pilgrim-korumallistosta muutama koru tai asuste, joilla arkisempikin asu saadaan näyttämään huolitellulta – Lounge by Zalandon asiakkaana pääset nauttimaan myös Pilgrimin tuotteiden ale- ja outlet-hinnoista.

Lounge by Zalandon asiakkaana et ohita Pilgrim-tuotteita koskevia tarjouksia

Mikäli haluat helliä kukkaroasi Pilgrim-koruja sekä asusteita tilatessasi, kannattaa sinun liittyä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Sinun tarvitsee vain noudattaa oheisia helppoja toimenpiteitä, ja pääset nauttimaan edullisista ostoksista:

  • Luomalla ilmaisen käyttäjätilin pääsee näkemään ainutlaatuisia tarjouksia ja kampanjoita
  • Suosikkituotteitaan voi saada jopa 75%:n alennuksella oheisvähittäishintaan verrattuna
  • Palautuskin hoituu ilmaiseksi 31 päivän ajan
  • Valinnanvaraa riittää, sittä tarjolla on yli 2 500 huippubrändiä.