Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

By Malene Birger alennuksessa

By Malene Birger edustaa skandinaavisen minimalistista tyyliä, joka on täynnä puhtaita linjoja ja urbaania eleganssia. Lounge by Zalandon jäsenenä voit löytää merkin upeita laukkuja, vaatteita, kenkiä ja asusteita edullisesti. Tutustu tarjouksiin!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

By Malene Birger: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

By Malene Birger on muotimerkki, jonka tarjonnasta löydät äärimmäisen laadukkaita laukkuja, vaatteita, kenkiä ja asusteita. Lounge by Zalandon jäseneksi liittymällä voit löytää vaatemerkin tuotteita suurin alennuksin ja samalla tutustua muuhunkin laajaan tarjontaamme. Uudista vaatekaappisi ilmeillä ja tarvikkeilla, jotka saavat sinut loistamaan.

bymalenebirger_outlet_2_CM

Löydä upeat By Malene Birger -laukut alehinnoin

Tanskalaisen Malene Birgerin vuonna 2003 perustama By Malene Birger -muotitalo edustaa skandinaavista tyyliä, johon on siroteltu juuri sopiva määrä moderneja sävyjä ja jännittäviä yksityiskohtia. Klassisten ja juuri nyt pinnalla olevien elementtien yhdisteleminen tekee brändin tuotteista ihastuttavan kiinnostavia, ajattomia ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Kaikkia merkin tuotteita leimaa huipputason materiaalit ja tarkka huomio yksityiskohtiin.

Vaatemerkki on tunnettu ennen kaikkea kauniista vaatteistaan, mutta jatkuvasti suosiotaan kasvattavat myös brändin laukut. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus löytää brändin luksustason laukkumallit Lounge by Zalandolla merkittävin alennuksin. Tarkkaan suunnitellut, kestävät ja muodikkaan käyttäjän makuun erinomaisesti istuvat laukkumallit löydät monessa tyylissä. Nappaa mukaan reilukokoinen kahvallinen kantolaukku tai sovita säädettävällä hihnalla varustettu pienempi olkalaukku muuhun asustukseesi. Matkakäyttöön soveltuu puolestaan kätevin osastoin sisustettu toilettilaukku ja vapaa-ajan tyylittelyyn moniin asukokonaisuuksiin sopii myös muotimerkin komeat lompakot. Saatavilla on jopa äärimmäisen tyylikkäille bisnesnaisille suunnattuja nahkaisia tietokonelaukkuja.

Ihastu kauniin luonnollisiin sävyihin ja upeisiin muotoihin

Skandinaavisen minimalistista ja puhtaita linjoja suosivaa tyyliä, sekä urbaania eleganssia loistavasti yhdistelevä By Malene Birger antaa valikoimallaan runsaasti vaihtoehtoja kaikille huipputason muodista ja korkeatasoisista materiaaleista pitäville naisille. Värimaailmaltaan brändi pysyttelee pääosin kauniin luonnollisissa sävyissä, vaikka räväkkyyttäkin tuotetarjonnasta löytyy. Mielenkiintoisesti retroa ja modernia tyyliä yhdistelevät kuvioinnit, sekä tuntumaltaan hyvin erilaisia pintaratkaisuja tarjoavat vaatekappaleet tuovat mallistoon yllätyksellisyyttä.

Lounge by Zalandolla löytyvästä By Malene Birger -outletista saatat löytää esimerkiksi kauniita luonnonvalkoisia satiinipaitoja, ihastuttavia hiekanvärisiä mekkoja tai klassisen mustia suoria housuja. Näennäisen yksinkertaiset väritykset päästävät brändin vaatteiden kauniit leikkaukset ja puhtaan tyylikkäät linjat upeasti oikeuksiinsa. Tarkkaan mietityt housujen levenevät lahkeet, paitojen rosoisen miellyttävä tekstuuri ja vaatteille ominainen rento istuvuus pääsevät tällöin entistäkin paremmin esiin.

bymalenebirger_outlet_3_CM

By Malene Birger -ale mahdollistaa monenlaiset muotilöydöt

Luksustason laatua alennetuin hinnoin tarjoava on oiva mahdollisuus muotitietoiselle naiselle todellisten löytöjen tekemiseen. Laaja kattaus erilaisia laukkuja, kenkiä ja moniin asukokonaisuuksiin säväyttäviä yksityiskohtia tarjoavia asusteita odottaa löytäjäänsä. Vaatevalikoimasta löydät upeita ratkaisuja tyyliteltyyn bisneslookiin, vapaa-ajan vaatteiksi, sekä tietysti edustavaksi juhlavaatetukseksi. Halutessasi löydät lähes kokonaisia asukokonaisuuksia muotimerkin tarjouksista.

Halutessasi arkeen ja jokapäiväiseen käyttöön sopivaa laatuvaatetusta, nappaa ostoskoriin merkin toppi tai t-paita. Sähäkkää näyttävyyttä vapaa-ajalle hakeva voi puolestaan kääntyä kauniisti tyyliteltyjen minihameiden, sekä muodokkaiden kynähameiden puoleen. Jopa jalkineet, kuten jämäkän tyylikkäät nahkasaappaat tai sirot varvassandaalit, voit hyvinkin löytää brändin tarjonnasta. Päästä sisäinen muoti-intoilijasi irti ja hyödynnä Lounge by Zalandon reilut tarjoukset.

Tartu tuntuviin tarjouksiin ja nauti shoppailun helppoudesta

Lounge by Zalando on suuren määrän muotia ja lifestyle-tuotteita tarjoava outlet-verkkokauppa. Kampanjoistamme, voit löytää huippuvalmistajien tuotteita jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Tarjouksiin pääsee käsiksi yksinkertaisesti outlet-verkkokauppamme jäseneksi liittymällä. Maksuttoman liittymisen jälkeen pääset tutustumaan runsaaseen kampanjatarjontaan ja poimimaan huipputuotteita yleensä muutaman päivän kerrallaan olevista alekampanjoistamme edullisin hinnoin. Shoppailu hoituu verkkosivuillamme, sekä kätevästi mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksemme avulla. Tilaamillesi tuotteille saat myös ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.

Hyödy reiluista alennuksista By Malene Birgerin huipputuotteista ja tutustu samalla muuhunkin tarjontaamme. Ostokset saat näppärästi yhdellä toimituksella valitsemaasi toimituspaikkaan.