Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Uudenvuodenmekot alennuksessa

Uudenvuodenmekot ovat monen shoppailulistalla vuoden lähestyessä loppuaan. Outletista löydät näyttävät mekot uudenvuoden juhliin. Saisiko olla kimaltavaa glitteriä vai sittenkin eleganttia mustaa tai punaista? Valitse tyylisi vaihtuvista pikatarjouksista!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Upeat uudenvuodenmekot unohtumattomiin juhlatunnelmiin

Kun vuosi huipentuu viimeiseen iltaansa, on aika pukeutua parhaisiinsa, heilauttaa hyvästit menneelle ja korottaa malja uudelle, ikimuistoiselle alulle. Onko uusi vuosi myös alku uudelle tyylille, jota juhlistat pukeutumalla unelmiesi uudenvuodenmekkoon? Vain sinä tiedät ja Lounge by Zalando tarjoaa vastauksen.

Outlet täynnä edullisia juhlamekkoja

Millainen juhlija, sellainen juhlamekko — on hyvä nyrkkisääntö sopivan uuden vuoden asun valintaan. Juhlien kipinää aina aamuyön pikkutunneille asti ylläpitävä bilehile pyörähtelee tanssilattialla huolettoman iloisena, kun lyhythelmainen tai maksimissaan puolipitkä uudenvuodenmekko pysyy vaivattomasti mukana joka askeleen tahdissa. Helma voi olla joko runsas ja ilmava tai tiukka, mutta joustava, kunhan se jättää riittävästi liikkumavaraa paikasta toiseen liihottavalle, sosiaaliselle perhoselle. Jos mieluummin patsastelet huomion keskipisteenä veistoksellisen näyttävässä iltapuvussa, raskas ja näyttävä laahus tai äkkijyrkästi pyrstöksi kaartuva merenneitohelma sopivat ehdottomasti paremmin tyyliisi. Lounge by Zalandon outletista löydät kumpaankin ääripäähän sopivat uudenvuodenmekot erinomaisilla alennuksilla.

new_years_dresses_outlet_2_CM

Monikäyttöinen pikkumusta Lounge by Zalandon alesta

Jos haluat päästä helpolla ja rakastat monikäyttöisiä vaatteita, nappaa outletista edullinen pikkumusta. Monen naisen luottomekko, joka taipuu juhlista huoliteltuun arkipukeutumiseen. Mikäli valitset tummasta kotelomekosta hillityn version, voit ottaa sen myös osaksi tulevan vuoden juhla- ja työpukeutumista. Juhlamekkoa valitessa ei nimittäin kannata vähätellä asusteiden ja kenkien merkitystä. Niiden avulla muutat monen vähäeleisen mekon elegantiksi juhla-asuksi. Erityisen hyvin mustan kanssa toimivat kullan- ja hopeanhohtoiset vyöt ja korut. Eikä asusteita tarvita montaakaan vaikutuksen tekemiseen.

Uudenvuodenmekot ainutkertaiseen juhlaan

Uusi vuosi on tosin vain kerran vuodessa, joten pukeutuminen ruhtinaallisen runsaaseen mekkoon on täysin sallittua ellei jopa suositeltavaa. Uudenvuodenmekkoa valitessa kannattaa miettiä, kuinka usein saat tilaisuuden pukeutua näyttävään iltapukuun tai tylliunelmaan, jonka kerros kerrokselta kasvava helma hädin tuskin mahtuu ulko-ovesta ulos. Tietysti mekon valintaan vaikuttaa myös se, miten juhlistat vuoden vaihtumista.

Uuden vuoden gaalassa paljetein koristellut, pitkät iltapuvut noudattavat täydellisesti tilaisuuteen sopivaa etikettiä. Jos ilta jatkuu ulkona — ilotulitusnäytöksen parissa — saattaa nilkka- tai polvipituinen juhlamekko olla käytännöllisin valinta vähän hienostuneempaankin tapahtumaan. Tumma pukukoodi kun sallii naisille kaikki juhlavasta kankaasta valmistetut iltapuvut. Mekon mitta voi vaihdella pitkästä lyhyeen, kunhan mekon arvokkuus säilyy.

Uudenvuodenmekot eri malleissa: 4 muotojasi imartelevaa siluettia

Hemmottele sisäistä prinsessaasi vuoden viimeisillä kellon lyönneillä ja pukeudu runsaasti kerrostettuun juhlamekkoon, joka kapenee vyötärölinjan kohdalta tyköistuvaksi korsetiksi. Tämä siluetti imartelee kaikkia vartalomuotoja, halusitpa sitten asettaa vyötärölinjan korkealle, povea korostavaan empire-linjaan, tai lähelle lantiota ja luoda näin optisen illuusion pidemmästä vartalosta.

A-linjainen juhlamekko antaa klassisen kauniin muodon sekä asulle että kantajalleen. Tässä mallissa tyköistuva yläosa levenee kevyesti kohti maata, mikä muistuttaakin A-kirjaimen muotoa. Erityisen hyvin malli sopii niille, jotka haluavat viedä huomion pois lantionseudulta ja korostaa sen sijaan ylävartaloa.

new_years_dresses_outlet_3_CM

Merenneitomekko on täydellinen malli naisellisten muotojen — kapean vyötärön ja muodokkaan lantion korostamiseen. Sen korsettimainen yläosa ja dramaattisesti polven tietämillä levenevä alaosa luovat illuusion täydellisestä tiimalasivartalosta. Tätä häämekkona suosittua mallia kannattaa ehdottomasti kokeilla myös uudenvuodenmekkona.

Trumpettihelmainen juhlamekko on merenneitomekon kaukainen serkku. Merenneitomekon tapaan se istuu napakasti yläosasta, mutta toisin kuin merenneitomalli, se alkaa leventyä jo lantion leveydeltä. Tyköistuva malli on flirttaileva, mutta silti riittävän hienostunut kaikenikäisille ja -kokoisille naisille.

Edulliset uudenvuodenmekot Lounge by Zalandolta

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi — ellet satu olemaan jo jäsen — ja seuraa päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoitamme. Shoppailuklubin jäsenenä voit täydentää vaatekaappiasi vaikkapa vain yksi outlet-löytö kerrallaan. Lounge by Zalandon valikoima vaihtuu joka päivä: uusia kampanjoita alkaa ja vanhoja päättyy. Yksi tarjouskampanja kestää noin 3—5 päivää ja se saattaa koostua joko yhden brändin tuotteista tai teemasta, kuten uudenvuodenmekot.

Kun liityt jäseneksi, saat tiedon jokaisesta alkavasta alesta, muttet ole velvoitettu ostamaan mitään outletista. Jäsenyys on siis täysin ilmainen ja antaa sinulle vain mahdollisuuden hyötyä outlet-hintaisista tarjouksistamme. Outlet on paitsi edullinen verkkokauppa myös hauska tapa seurata trendejä ja löytää uusia suosikkimerkkejä. Joka päivä vaihtuvasta tarjonnasta löydät brändi- ja teemakohtaisia alennuksia, joista jotkut uudetkin tuttavuudet tuntuvat heti omilta. Liity siis ostosklubin jäseneksi ja löydä uusi tapa nauttia muodista!