Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lippikset alennuksessa

Lippikset ovat katu-uskottava asuste jokaiseen tilanteeseen. Outletista löydät viileät lippikset niin sporttiseen asuun kuin minimalistiseen skandityyliinkin. Tutustu nyt ja bongaa suosikkisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Laadukkaimmat Lounge by Zalando lippikset ovat tarjoushaukan aarre

Onko tulevan kauden lippis yhä kaupan hyllyllä? Nopein ja silmiä hivelevin ratkaisu haasteeseen löytyy Outlet-verkkokaupastamme ja jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna. Päivitä tyylisi seuraavalle tasolle ja suojaudu samalla auringolta Lounge by Zalando lippiksillä. Löydät meiltä naisten, miesten ja lasten lippikset, päähineet sekä hatut.

caps hats outlet 2 CM

Naisten, miesten, lasten ja vauvan lippikset takaavat tyylikkyyden

Onpa lippiksen käyttäjä sitten vauva tai vaari, joka tapauksessa tyylikkäät lippikset naisille, miehille ja lapsille suojaavat myös auringolta. Ne pitävät pään viileänä säästä ja tilanteesta riippumatta. Näiden tyylikkäiden asusteiden suuren valikoiman löydät Outlet-verkkokaupastamme uskomattomaan alehintaan. Sopivankokoiset lippikset naisille löydät suosittujen merkkien valikoimastamme yhtä hyvin kuin miesten, lasten ja vauvankin lippiksistä heille. Voit valita yksivärisen lippiksen tai korostaa persoonallisuuttasi valitsemalla tarjolla olevista monivärisistä vaihtoehdoista ja yksityiskohdista: kauniisti kuvioidusta ja koristeellisista naisten lippiksistä. Unisex-lippikset on suunnattu kaikille sukupuolesta riippumatta, ja niistä löydät myös upean uniikkeja kuviointeja. Valitse väri ja tyyli lippikset naiset, lippikset miehet tai lippikset lapset valikoimistamme mieltymyksesi tai suosikkibrändisi mukaan ja nappaa ostoskoriisi kauden upein suosikkipäähineesi.

Sen lisäksi, että lippikset suojaavat kasvoja auringolta ja hieltä, ne estävät myös hiuksia putoamasta silmille. Urheilulippikset ovat hengittäviä, mikä tuo mukavuutta urheilusuoritukseesi. Lapsen ja vauvan pää on tärkeää suojata auringolta, sillä heidän ihonsa on aikuisten ihoa herkempi auringon haitoille. Lasten lippikset, vauvan lippikset ja lisäksi valikoimistamme löytyvät vauvan hatut voit tilata lukuisissa eri malleissa ja kuoseissa. Lasten ja erityisesti vauvojen lippikset ja hatut ovat yleensä kestäviä, niissä voi olla UV-suoja valmiina, ne on tehty helpoiksi pestä ja ovat käytössä mukavia. Outlet-verkkokauppamme lippisten materiaaleista ja teknologisista ominaisuuksista löytyy valinnanvaraa vaativampaankin makuun: esimerkiksi puuvilla, polyesteri, villa ja nahka voivat olla valmistusmateriaaleja.

caps hats outlet 3 CM

Varaudu alen muodikkailla päähineillä ja hatuilla joka tilanteeseen

Hatut ja päähineet ovat olleet käytössä tuhansien vuosien ajan ympäri maailman eikä suotta. Jokaiseen mahdolliseen säähän ja tilanteeseen sopivia päähineitä ei voi ihmisellä olla koskaan liikaa eikä yksi hattu lisää miestä tai naista pahenna, jos ei mies tai nainen hattua. Huikeimmista aletarjouksistamme löydät juuri sen hyllyltäsi vielä puuttuvan päähineen, onpa kyseessä sitten lippikset naisille, miesten lakit, hatut tai naisten päähineet. Hattutyylejä on olemassa onneksi ihanan paljon: esimerkiksi klassisen tyylitietoisen muodin edelläkävijän baskerit, persoonalliset stetsonit, hellehattuja suojaamaan UV-säteiltä lomalla tai kalastusreissulle tai lippiksiä sekä pipoja lämpimänä pysymiseen tai vain muotiasusteeksi. Yhdistä baskeri vaikkapa juhla-asuusi ja käännät taatusti katseita lähikulmillasi. Lomalla on ihana piiloutua mahdollisimman leveälierisen hellehatun taakse ja piiloutua maailmalta.

Päähineiden materiaalit vaihtelevat kevyestä ja hengittävästä puuvillasta lämpimään villaan ja pehmeään nahkaan, joten on hyvä miettiä etukäteen, minkälaista materiaalia haluaa hattunsa tai päähineensä olevan. Tämä riippuu siitä, minkälaisessa säässä ja lämpötilassa aiot hattua käyttää. Väreistä löydät klassisista tummaa ja onneksi myös kirkkaampia, rohkeita värejä. Yhdistä Lounge by Zalandon miesten hatuista ja lakeista tai naisten päähineistä juuri omaan asukokonaisuuteesi sopiva tuote päätäsi suojaamaan ja kulloistakin tyyliäsi täydentämään.

Sen täydellisen lippiksen metsästys alkaa verkkokaupastamme

  • Lounge by Zalandon Outlet-verkkokaupasta nappaat lippikset koko perheen tarpeisiin: naisille, miehille, lapsille ja vauvoille
  • Tarkista vaihtuvat miesten lakit ja hatut sekä naisten päähineet valikoimastamme ja tilaa uusi lempihattusi tai päähineesi jopa 75%* alennuksella
  • Meiltä hankit upeaan tarjoushintaan niin lippikset, hatut kuin päähineetkin, mutta myös muut kodin ja asumisen tuotteet sekä viimeisimmän vaate- ja kenkämuodin helmet.