Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Palladium alennuksessa

Palladium saattaa olla kenkähyllysi uusi suosikki! Merkin kulttikengät, pampa boots -tennarit ovat aina in ja sopivat joka tyyliin sekä tarpeeseen. Tutustu outlet-valikoimaan ja löydä uusi kenkäpari tänään!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Palladium: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Suosittu Palladium on mukana Lounge by Zalandon päivittäin uusiutuvien alekampanjoiden valikoimissa. Liity jäseneksi ja pääset näkemään outletin vaihtuvat ja mielenkiintoiset Palladium-tuotteet. Jäsenenä saat tuntuvia alennuksia tuotteista ja säästät rahaa ohjevähittäishintoihin verrattuna. Maksuttoman liittymisen jälkeen kaikki tarjoukset ovat käden ulottuvillasi.

palladium outlet 2 CM

Palladium-kengät päivittäiseen käyttöön ja kaikkiin tilanteisiin

Ranskalaisella Palladium-merkillä on pitkät perinteet tyylikkäiden, kestävien ja jalkaan mukavan tuntuisten Palladium kenkien valmistuksessa. Alkujaan kengät tehtiin muukalaislegioonan käyttöön, joten siitä lähtien merkille on ollut tunnusomaista kenkien erinomainen kestävyys mitä erilaisimmissa olosuhteissa sekä kovassa kulutuksessa. Kautta vuosien Palladiumin kengät ovatkin olleet erilaisten käyttäjä- ja ikäryhmien suosikkikenkä. Näitä käyttävät vaeltajat, rokkarit, kaupunkilaiset ja urheilijoista muun muassa tenniksen ja koripallon pelaajat.

Jos etsit todistetusti laadukasta ja kestävää kenkää, niin tämän brändin kengät ovat sinulle sopivat. Kenkien vahva pohja on muotoiltu ergonomisesti jalalle niin miellyttäväksi, etteivät jalat väsy pidemmänkään käytön jälkeen. Materiaaleina käytetään lujaa canvaa, joka kuivuu nopeasti, sekä sen lisäksi laadukasta nahkaa. Kivipesty puuvilla antaa monille malleille tuulahduksen upeaa vintage-henkeä. Palladium-kengillä olet aito ja uskottava joka tilanteessa, ja ne sopivat erilaisiin asuihin. Yhdistä farkkujen kanssa rentoon arkimenoon, anna särmää kukkamekolle tai sujauta jalkaan metsäretkelle. Tämä merkki on kaikkiin tilanteisiin yhtä osuva!

Lounge by Zalandolla on Palladium-ale ympäri vuoden

Kirjautumalla jäseneksi pääset heti käsiksi Palladiumin outlet-valikoimaan. Merkin mallistot kattavat niin kenkiä kevyemmille säille kuin talvikenkiä kylmempiinkin olosuhteisiin. Suosituin malli on ikoninen Pampa boots -kenkä. Monissa malleissa on pitkä, nilkkaa tukeva ja suojaava varsi, mutta myös lyhytvartisia malleja on useita. Värimaailmassa näkyy paljon bootseille ominaisia luonnonvärejä kuten ruskeaa, vihreää ja tummansinistä. Vaalean kengän ystävät löytävät myös oman suosikkivärinsä. Viime aikojen suositut pastellisävyt eli vaaleanpunainen ja vaaleankeltainenkin vilahtavat mallistoissa.

palladium outlet 3 CM

Tunnetuimman boots-kengän lisäksi Palladium valmistaa tennareita, saappaita, sandaaleja sekä nauhakenkiä. Kaikki kengät tunnistaa pyöreästä Palladium-logosta. Muodin yleiset trendit on myös tunnistettavissa. Esimerkiksi Palladiumilta saat vitivalkoiset tennarit, jotka ovat jo pitkään olleet julkkistenkin suosikkityyli erilaisten asujen kanssa. Pampa Lite -teknologian omaavissa malleissa on ohut pohja ja hyvä hengittävyys. Kaikille kengille ominaista on hyvä pohjan muotoilu. Se onkin tärkeää, sillä kuten monet tutkimukset ovat osoittaneet, niin jalan hyvinvointi luo perustan koko ihmiskehon hyvinvoinnille. Tukevien ja sopivien kenkien valitseminen on todellinen terveysteko, joka vaikuttaa koko elämänlaatuun. Valikoimasta löydät myös Palladiumin talvikengät - ale-hintaan tietysti.

Lounge by Zalandolla edulliset hinnat eivät rajoitu vain sesonkien vaihtumisaikaan, vaan edullisia tuotteita on tarjolla ympäri vuoden. Outlet-valikoiman tuotteet ja kategoriat vaihtelevat nopeasti sen mukaan, mitä on tarjolla ja tarjouskampanjat kestävät aina muutaman päivän kerrallaan. Parhaimmat tuotteet ja uusimmat tarjoukset näkee nopeasti ja helposti selaamalla tuotevalikoimaa juuri silloin, kun sen on itselle sopivinta.

Liity outlet-jäseneksi ja löydä suosikkimallisi Palladiumin alevalikoimasta

  • Lounge by Zalandolla on monipuolinen valikoima Palladium kenkiä. Liity Loungeen ja pääset katsomaan vaihtuvia huipputarjouksia kätevästi omasta puhelimestasi missä ja milloin vain.
  • Saat suosikkituotteesi jopa 75% alella ohjevähittäishintaan verrattuna.
  • Tilin avaaminen on aina ilmaista. Jos tulet katumapäälle tai tuote ei sovikaan sinulle, voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi 31 päivän ajan.
  • Liity jäseneksi, jotta pääset osalliseksi tuntuvista alennuksista ja nappaamaan ensimmäisenä juuri sinulle parhaimmat tuotteet.