Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Yankee Candle alennuksessa

Yankee Candle -kynttilät luovat tunnelmaa ja saavat koko kodin tuoksumaan ihanalta. Sulje silmäsi ja anna mielikuvituksesi kuljettaa sinut kauniin keväiselle niitylle tai nauti kesäsateen raikkaasta tuoksusta halutessasi vaikka keskellä sydäntalvea.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Yankee Candle: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Yankee Candle -kynttilät on tehty sopimaan osaksi sisustusta ja tuoksumaan lähes syötävän hyviltä. Hemmottele hajuaistiasi vuodenajasta riippumatta toinen toistaan herkullisemmilla hajusteilla, jotka täyttävät tuvan ja luovat tunnelmaa. Tilaa omat suosikkisi Lounge by Zalandolta ja nauti yli 2500 muun kiinnostavan merkin laajasta tuotevalikoimasta.

yankeecandle_outlet_2_CM

Kun kaipaat uunituoreiden leivosten tuoksua, sytytä Yankee Candle 

Hajuaisti yksi ihmisen aisteista, jolla on suora ja varsin voimakas yhteys muistiin sekä tunteisiin. Jokin esimerkiksi lapsuudesta tuttu tuoksu saattaa palauttaa mieleen jonkin elävän muiston. Uunituoreen pullan tuoksu muistuttaa mummolasta tai vastapestyjen lakanoiden tuoksu leikeistä ripustettujen pyykkien lomassa. Osa tuoksuista muistuttaa myös joistain tietyistä vuodenajoista tai perinteistä. Jouluisin leivottiin piparkakkuja, syksyisin hakattiin kuusesta halkoja ja kesäisin nautittiin pitkistä kävelyistä merituulen leikkiessä hiuksilla. Monesti sitä toivoisi voivansa sulkea ne hetket purkkiin, jotta voisi palata niihin aina tarpeen mukaan. Yankee Candle on tämän onnistuneesti tehnyt. Yhdistelemällä erilaisia mausteita ja ainesosia, yritys on luonut kattavat valikoiman kynttilöitä ja muita hajustetuotteita, jotka palauttavat näitä lempeitä muistoja mieleen. Tuotteet kantavat myös kauniita nimiä, jotka kuvastavat sitä hetkeä tai tuoksua, jota ne edustavat.  

Uppoudu siis hetkeksi menneisyyteen ja anna mielesi vaeltaa. Näiden laadukkaista raaka-aineista valmistettujen kynttilöiden polttamisesta syntyvillä tuoksuilla lumoaa vierailijatkin. Ne nostavat veden kielelle ja luovat kodin tuntua. Tarjoavat arkeen pientä luksusta sekä juhlan tuntua. Liity Lounge by Zalandon asiakkaaksi ja tule tutustumaan Yankee Candlen raikkaisiin kesätuoksuihin sekä mausteisiin kausikynttilöihin.

yankeecandle_outlet_3_CM

Valoa pimeyteen Yankee Candle -tuotteilla

Kynttilät ovat joka kotiin soveltuva sisustuselementti – olipa tyyli sitten moderni tai perinteisempi. Niitä on käytetty jo vuosituhansien ajan luomaan valoa pimeyteen vuodenajasta riippumatta. Palamisesta syntyvää pehmeää, usein hieman kellertävää valoa on muunneltu erilaisten kupujen ja lyhtyjen avulla. Kynttilöitä aseteltu lamppuihin, kuppeihin ja korotetuille alustoille. Sytytetty valaisemaan romanttisia illallisia ja sovitettu osaksi jopa erilaisia juhlatiloja. Karustakin tilasta on onnistuttu monesti luomaan tuikkujen ja kynttilöiden avulla tunnelmallinen. Voidaankin siis todeta, että kynttilöillä voi luoda ihmeitä. 

Kynttilät palavat kauniisti ja pitkään levittäen ympärilleen pehmeää valoa luonnollisella tavalla. Hämärtyvään syysiltaan sopii hyvin kaksi- tai kolmelankainenkin kynttilä, kun taas kesäiltaan tunnelmaa ovi tuoda pikkuruisilla minikynttilöillä sekä suloisilla tuikuilla. Yankee Candle on kuitenkin ehkä tunnetuin lasipurkkikynttilöistään, joita on tarjolla eri värejä, kokoja ja tuoksuvaihtoehtoja. 

Jokainen merkin kynttilä on kuin huolella suunniteltu ja muotoiltu kokonaisuus. Osa kynttilöistä on upotettu kaarevien lasien sisään, toiset koristeltu kuvioilla tai kuoseilla. Vaha on värjätty kuvastamaan tuoksua tavalla tai toisella. Voit siis luoda sisustukseesi kontrastia oranssilla kurpitsakynttilällä tai vaikkapa keltaisella ananaskakkukynttilällä. Jouluun sopii tietysti joulupukin punainen. Tilaa suosikkisi Lounge by Zalandon asiakkaana tarjouksia hyödyntäen!

Lounge by Zalando on sinulle, joka haluat tehdä ostokset kotisohvalla

Lounge by Zalando asiakkaana nautit lähes päivittäisistä erityistarjouksista sekä jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Tarjolla on paitsi Yankee Candle -tuotteita, myös yli 2500 muuta merkkiä, joihin pääset tutustumaan liittymällä nopeasti, helposti, ilmaiseksi sekä ilman ostopakkoa Lounge by Zalando asiakkaaksi. Nopean kuljetuksen lisäksi hyödyt myös 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta. Vältä siis pitkät kassajonot ja tilaa jotain uutta sekä päivää piristävää kätevästi kotisohvalta käsin.