Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Sorel alennuksessa

Sorel tarjoaa tyylikkäitä ja kestäviä kenkiä ja saappaita. Merkin kengillä ja asusteilla pysyt lämpimänä myös tuulessa ja tuiskussa. Tutustu outlet-valikoimaan ja löydä täydellinen pari jalkoihisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Sorel: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Sorel valmistaa ulkonäöltään upeita ja toiminnallisuudeltaan ensiluokkaisia jalkineita. Löydä brändin upea valikoima Lounge by Zalandon päivittäin vaihtuvista tarjouskampanjoista. Liity jäseneksi ilmaiseksi ja tutustu tähän sekä kymmeniin muihin tarjouskampanjoihin muodin ja lifestyle-tuotteiden maailmasta.

sorel_outlet_2_CM

Sorel-kengät tarjoavat muodikkaan vaihtoehdon kaikille

Sorel on kanadalainen tuotemerkki, joka valmistaa tyylikkäitä jalkineita naisille, miehille ja lapsille. Vuonna 1962 perustetun brändin laadukkaissa jalkineissa etusijalla ovat korkea laatu, innovatiivisuus ja toiminnallisuus. Tuotemerkin historia esimerkiksi jääkiekkovarusteiden saralla näkyy sen korkeatasoisessa osaamisena talvijalkineiden valmistuksessa ja jalkojen suojaamisessa niin kolhuilta kuin kylmyydeltäkin. Pintamateriaaleina toimii valtaosassa kenkämalleista erittäin laadukas nahka, jalkoja lämmittää synteettinen vuori ja kenkien pohjalle pitoa tarjoaa vulkanoitu kumi. Käytännöllisyydestä ja rohkeudesta inspiraationsa ammentava jalkineiden muotoilu sekä yksityiskohtainen viimeistely tekevät brändin kengistä miellyttäviä käyttää missä hyvänsä liikutkin. Näyttävät yksityiskohdat, kuten turkisreunukset, koristesaumat ja joustinosat, tekevät tuotemerkin talvikengistä ulkoisesti entistäkin miellyttävämpiä.

Osta Sorel-talvikengät ja nauti talvesta uudella tavalla

Sorel-ale Lounge by Zalandolla todellakin tarjoaa erinomaisia kylmiin oloihin soveltuvia jalkineita yhtä lailla miehille ja naisille. Sorelin naisten talvikengät tarjoavat brändin innovatiivista ja rohkeaa muodikkuutta yhdistettynä merkin osaamiseen lämpimien ja käytännöllisten talvijalkineiden valmistuksesta. Puolipitkällä varrella varustetut Sorel-nilkkurit antavat mahdollisuuksia pysyä tyylikkäänä kaikissa talvisissa oloissa. Ihanan lämpimällä vuorella ja komealla mokkanahkapinnalla varustettu Sorel Explorer Joan -malli tarjoaa oivan esimerkin brändin jalkineiden monikäyttöisestä muodikkuudesta. Nämä mallit jalassa voit astella yhtä hyvin ravintolaan kuin pulkkamäkeenkin.

Sorelin miesten talvikenkien mallistossa huokuu täysin vastaava komeutta ja rohkeutta henkivä tyyli. Brändin jämäkät talvisaappaat sopivat mainiosti niin arkisille kauppareissuille, kuin vaativaankin talvivaelteluun. Erittäin vaativiin oloihin voit tarjouksistamme löytää myös korkeavartisia vaellussaappaita, jotka on erityisesti suunniteltu äärimmäisen haastaviin oloihin. Vältä talvista liukastelua merkin pitävyyttä tarjoavilla pohjilla tai panosta vedenpitäviin nilkkurimalleihin, jotka jalassa myös välikausien märät kelit sujuvat kuivin jaloin. Suurta osaa tuotemerkin laadukkaista mallistoista, kuten Sorel Caribou, löytyy myös yhtä lailla miesten ja naisten kokoluokissa.

sorel_outlet_3_CM

Toiminnalliset Sorelin lasten talvikengät

Huipputason jalkinevalmistajana Sorel ei ole luonnollisesti unohtanut myöskään lasten tarvetta laadukkaille kengille. Tuotemerkiltä löytyykin monenlaisia vaativiin talven olosuhteisiin sopivia jalkinemalleja lapsille. Brändin kenkien hyvä hengittävyys ja vettä hylkivät ominaisuudet pitävät jalat kuivina. Sorel-talvisaappaat ovat lapselle samaan aikaan mukavat ja lämpimät jalassa, eikä lapsen ajoittain riehakkaitakaan talvileikkejä tarvitse keskeyttää varpaiden kylmyyden tai kastumaan päässeiden jalkojen vuoksi.

Sorel-kenkiä on saatavilla sekä lapsille että aikuisille useiden erilaisten varsi- ja tyylivaihtoehtojen lisäksi myös varsin pirteissä väreissä. Siinä missä aikuisten kenkämallit hieman enemmän painottavat klassisen tyylikkäitä ruskeita nahkasävyjä, sekä tietysti aina komeita mustia vaihtoehtoja, löydät lasten malleista enemmän myös hauskan värikkäitä malleja. Lapsesi uudet lempisaappaat saattavat hyvinkin olla räväkän pinkit tai merellisen siniset. Yhdistele hauskat kenkien värit esimerkiksi talvihaalarin värityksen kanssa niin lapsen talvinen asukokonaisuus on käytännöllinen, tyylikäs ja hauska.

Helppokäyttöinen outlet-verkkokauppa täynnä mukavia etuja

Sorel-kenkien ale on yksi Lounge by Zalandon mainioista tarjouskampanjoista. Outlet-verkkokaupan alennukset ovat yleensä voimassa muutamia päiviä kerrallaan ja tarkkaavaisella muodin, sekä lifestyle-tuotteiden ystävällä onkin upea mahdollisuus hyödyntää jopa 75%* alennuksia tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Tarjouksiin pääset tutustumaan liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Ilmaisen liittymisen jälkeen ostoksiesi tekoa helpottaaksesi voit hyödyntää 31 päivän palautusoikeutta, sekä kätevää mobiilisovellusta, jonka kautta ostoksia on mukava tehdä missä vain. Saapuvien uutiskirjeiden määrää voit myös halutessasi säädellä oman maun mukaan, eikä verkon kattavimpaan muodin ja brändituotteiden outlet-verkkokauppaan liittyminen sisällä minkäänlaista ostopakkoakaan.