Urheiluvaatteet outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Edulliset urheiluvaatteet joka lajiin Zalando Loungesta

Olitpa sitten intohimoinen juoksija, säännöllinen salikävijä tai liikunnasta mielenrauhaa etsivä joogan harrastaja, omaan lajiisi tarkoitetut vaatteet takaavat parhaan treenikokemuksen – joka kerta. Zalando Loungen outletista saat treenivaatteet lajiin kuin lajiin murto-osalla alkuperäisestä hinnasta.

Sport-clothes-sale-zalando-lounge-FI

Haussa rento sporttityyli vai suorituskykyisiä urheiluvaatteita?

Athleisure-trendin kasvulle ei näy loppua, minkä ansiosta sporttisia vivahteita vilisee yhä useammassa pukeutumistyylissä. Rento tennariasu on yhtä tervetullut toimistoon kuin korkokenkien kopinasta edukseen erottuvaan juhlatunnelmaan. Yhä useampi elegantti päällystakkikin sisältää koko joukon teknisiä ominaisuuksia, minkä vuoksi sama takki taipuu niin lenkkipolulle kuin muodollisempaankin pukeutumiseen.

Jos sporttisuus on läsnä aina ja kaikkialla, miten erotan vakavasti otettavat treenivaatteet urheilullisista arkivaatteista? Vaikka rajanveto on yhä vaikeampaa, voit erottaa tarkkaan eri lajeihin suunnitellut vaatteet urheilubrändien mallistoista. Performance-mallistojen vaatteet omaavat toisinaan hyvinkin erilaisia ominaisuuksia kuin sporttiset vapaa-ajan vaatteet. Niiden muotoilu kuin myös materiaalit on valittu tukemaan aktiivista liikettä vartalon eri alueilla. Kevyt kompressio tukee lihaksia suorituksen aikana ja auttaa palautumaan nopeasti harjoittelun jälkeen. Hengittävät tekniset materiaalit päästävät kankaan läpi liian lämmön, jottei se pääse muodostumaan kosteudeksi vaatteen sisälle. Samalla vaate pysyy kuivana, minkä ansiosta se säilyttää kykynsä pitää sinut tarvittaessa myös lämpöisenä. Lisäksi vaate kuivuu nopeasti, mikäli se sattuu kastumaan. Sääolosuhteille ja kylmyydelle herkimmät kehon osat peitetään kestävillä ja lämmöntuotantoa edistävillä materiaaleilla. Harva urheiluvaate on siis vain yhden materiaalin ihme. Se on pikemminkin useammasta eri materiaalista valmistettu, täydellisesti yhteen pelaava kokonaisuus.

Kaikkein kevyin ja hengittävin urheilumateriaali on ohutta mesh-kangasta. Sisäliikuntaan tarkoitetut urheiluvaatteet voivat toisinaan olla jopa kokonaisuudessaan tästä verkkokankaasta, mutta useimmiten sitä näkee eniten vilvoitusta kaipaavissa kohdissa, kuten kainaloiden alueella. Mesh saattaa olla myös tyylikäs detalji, joka paljastaa viehättävästi ihon pintaa sieltä täältä. Nopeasti kuivuvat tekniset materiaalit ovat usein keinokuituja, mutta toimiva yhdistelmä on myös luonnonmateriaalin, kuten bambun tai puuvillan, ja äärimmäisen hyvin joustavan elastaanin sekoitus. Napakimmat tekniset materiaalit löydät laadukkaista trikoista ja ohuimmat ilmavista treenitopeista. Säänkestävät urheiluvaatteet ovat puolestaan ideaali yhdistelmä vedenkestävää kalvoa ja ilmaa läpäiseviä huokosia.

Sport-clothes-sale-zalando-lounge

Räväkät printit ja energisoivat väriyhdistelmät ovat usein treenivaatteille tunnusomaisia piirteitä. Tosin, astetta rauhallisimmissa lajeissa suositaan enemmän maanläheisiä ja herkkiä sävyjä, jotka kääntävät mielesi levollisempaan suuntaan kuin neonväreissä hehkuvat väri-iloittelut. Tietysti on myös niitä väriuskollisia, joiden jokainen vaate on musta, sininen tai vihreä riippumatta siitä, onko valittava vaate oloasu, työvaate vai juhlapuku. Pääasia on, että Zalando Loungen laajan tuotevalikoiman ansiosta voit valita sekä omaan tyyliisi että omaan lajiisi sointuvat treenivaatteet. Outletin teemakohtaisista tarjouskampanjoista teet löytöjä sekä tietyn tyylin että lajin mukaan, ja brändikohtaisesta alesta saatat löytää huomattavasti kattavamman valikoiman suosikkibrändisi tuotteita kuin olet koskaan nähnyt yhdessäkään kivijalkamyymälässä.

Laadukkaat, säänkestävät urheiluvaatteet kuuluvat outlet-löytöjen todellisiin helmiin. Haglöfsin retkeilyasu tai the North Facen kiipeilyvaatteet kestävät sesongista toiseen niin tyylinsä kuin myös kestävien ratkaisujensa puolesta. Hengittävä juoksuasu on monelle aktiivilliikujalle yhtä lailla ilahduttava löytö kuin toiminnallinen retkeilyasu. Ehkä parhaiten tunnettu ulkoiluvaatteisiin liittyvä teknologia on Gore-Tex®, muttei se suinkaan ole ainoa armottomia sääolosuhteita leikiten kampittava suojakalvo. Zalando Loungen ale hemmottelee sekä luonnonvoimia uhmaavia vaeltajia kuin myös päivittäiselle juoksulenkille kelistä riippumatta lähteviä kuntoilijoita. Urheiluvaatteiden ale yltää nimittäin parhaimmillaan jopa 75 %:iin.

Trendaavat treenivaatteet

Urheiluvaatteiden maailmassa uudet suosikkituotteet niittävät nopeasti mainetta oli kyse sitten sekunnin sadasosan kilpailuedun antavasta muotoilusta tai materiaalista. Ensin urheiluinnovaatiot luodaan yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa, sen jälkeen ne testataan tositoimissa kilpailuradoilla ja -kentillä, kunnes ne lopulta leviävät meidän kaikkien aktiiviliikkujien käyttöön.

Sports-clothing-outlet-zalando-lounge

Niken ja Adidaksen kaltaisten isojen urheilujättien vaatteisiin voi luottaa niin funktionaalisuuden kuin muodikkaiden tyylienkin puolesta, mutta moni uusi tulokas voi tuoda vaatetukseesi kaivattua vaihtelua. Retrot urheilubrändit, kuten Fila, Ellesse ja Champion, tuovat tuulahduksia katumuodin kulta-aikana tunnetulta 90-luvulta ja yhdistävät ne moderniin muotoiluun ja edistyksellisiin urheilumateriaaleihin. Näilläkin brändeillä on selkeästi omat mallistonsa rentoihin vapaa-ajan vaatteisiin ja varsinaisiksi treenivaatteiksi tarkoitetuille asuille.

Eettiset ja ekologiset urheiluvaatteet ovat trendikkäämpiä kuin koskaan ennen. Kierrätetyistä muovipulloista ja kierrätetystä polyesteristä voidaan valmistaa teknisiä vaatteita kuin myös säänkestäviä ulkoiluvaatteita ja joustavia elastaanitrikoita. Ekologisesti valmistetuissa urheiluvaatteissa kiinnitetään valmistusmateriaalin lisäksi huomiota koko valmistusprosessiin, sen vaatimiin luonnonvaroihin, niiden uusiutumiseen kuin myös vaatteita luovan työvoiman reiluihin työolosuhteisiin. Kun otat huomioon kestävän kehityksen treenivaatteiden valinnassa, edistät paitsi omaa terveyttäsi myös hyvinvointia globaalissa mittakaavassa.

Joko kuulut shoppailuklubimme jäseniin?

Oletko kiinnostunut merkkivaatteista isoilla alennuksilla? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa sanoa kyllä myös Zalando Lounge -jäsenyydelle. Liittyminen shoppailuklubiimme on täysin ilmaista, eikä se velvoita ostoihin sen enempää liittymishetkellä kuin sen jälkeenkään. Välitämme vain tietoa alkavista tarjouskampanjoista sähköpostiisi ja voit hyödyntää outlet-alennuksia silloin, kun kohdalle sattuu sopiva tarjous. Hyvän yhteistyöverkostomme ansiosta outlet-valikoimamme on laaja ja alennukset tuntuvia. Ne ovat kaikkien jäsentemme saatavilla riippumatta siitä, liityitkö jäseneksi tänään vai vuosia sitten. Joten tervetuloa aleen! Olemme aina auki ja valmiina vastaanottamaan uusia jäseniä.

🔸 🔸 🔸

SUOSIKKISI: SHOPPAILE MERKIN MUKAAN

🔸 🔸 🔸