Olemme osa Zalandoa

Laadukkaat vaatteet ja varusteet

Ulkoilu & vaellus

Lähde tutkimusmatkalle luontoon Lounge by Zalandon kanssa. Tutustu laajaan valikoimaamme vaellusvarusteita ja -vaatteita, jopa –75%*. Olipa suunnitelmissasi sitten patikkaretki tai ulkoilureissu, varaudu luonnon haasteisiin täydellä luottamuksella.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Laadukkaat ulkoilu- & vaellusvaatteet ja varusteet outlet-hintaan

Lounge by Zalando on verkko-outlet, joka tarjoaa jopa 75%* alennuksia tuotteiden hinnoista. Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin, joiden joukosta saatat löytää tarvitsemasi vaatteet, asusteet ja varusteet seuraavalle vaellusretkelle!

outdoor_clothes_outlet_2_CM

Ulkoilu miellyttäväksi laadukkailla varusteilla

Ulkoilu & vaellus -kampanjoiden valikoimista löydät Lounge by Zalandolta tarvittavat vaatteet ja varusteet monenlaiseen luonnon helmassa liikkumiseen. Kaunis luonto muuttaa melkoisesti muotoaan vuodenajasta riippuen ja luonnollisesti kesäiset eräretket vaativat vaatetukselta erilaisia ominaisuuksia kuin talven pakkasessa suoritetut ulkoilut. Ulkoilusta saat vuodenajasta riippumatta aina miellyttävämpää, kun varustuksesi on kunnossa.

Nauti luonnossa patikoinnista korkealaatuisissa vaelluskengissä, joissa pitkienkään matkojen taivaltaminen ei aiheuta hankaumia. Riittävästi tukea ja suojaa tarjoavat kengät ovat olennainen osa metsäretkien mukavuutta. Kevyistä ja hengittävistä materiaaleista valmistetut ulkoiluvaatteet tuntuvat mukavilta päälläsi kuumemmillakin keleissä. Talvisemmissa olosuhteissa paksut toppaukset kuuluvat varustukseen, jotta pakkanen ei pääse tarpeettomasti puremaan. Usein vaihtuvien alekampanjoiden tuotteista löydät monesti myös luonnonmukaisemmin valmistettuja tuotteita, joissa on käytetty muun muassa kierrätettyjä materiaaleja ja ympäristöystävällisesti toimivien nahanvalmistajien raaka-aineita.

Retkeilyssä mennään varusteiden käytännöllisyys ja keveys etusijalla

Retkeily ja vaeltaminen kuuluvat monen harrastuksiin ja olennaisena osana lomailuun. Laatubrändien retkeilytuotteilla saat irti enemmän energiaa luonnosta ja ulkoilusta nauttimiseen. Retkeily- ja vaellusvarusteissa yleensä käytännöllisyys ja keveys ratkaisevat. Mukana kulkevien teltan, rinkan ja muiden välineiden tulee viedä mahdollisimman vähän tilaa ja olla mahdollisimman kevyitä. Samalla niiden on säilytettävä laatunsa ja jämäkkyytensä. Sama pätee pienempiin varusteisiin, kuten astioihin, joiden tulee sopia hyvin toistensa sisään ja kestää lukuisat käyttökerrat. Repulle tai rinkalle on tärkeää sen keveyden lisäksi kestävyys sekä riittävä tila kaikelle mukaan otettavalle.

Veden- ja tuulenpitävyys on ulkoilu & vaellus -tuotteissa tärkeässä asemassa. Vedenpitävästä repusta on mukava kaivaa kuivaa kerrastoa päälle. Samoin vettä pitävät takit, housut ja kengät antavat sinulle merkittävästi mukavammat oltavat jatkaa taivallusta hieman hankalammissakin keleissä. Lounge by Zalandon tarjouksista paikannat helposti itsellesi keleihin sopivat vaatteet ja kestävän varustuksen. Näin tulevista retkistäsi ja vaelluksistasi tulee entistäkin ikimuistoisempia.

Monipuolisella varustuksella olet valmis monenlaiseen ulkoiluun

Lounge by Zalando antaa oivan mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia ulkoiluvarusteita helposti ja edullisesti. Monipuolisesta tarjonnasta löydät koko perheen vaellusvarusteet ja arkisempaan ulkoiluun soveltuvan vaatetuksen yhtä lailla kesän helteille kuin koleisiin sadekeleihin. Ulkoiluvaatteita valitessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti niiden istuvuuteen, kestävyyteen ja käyttötarkoitukseen.

outdoor_clothes_outlet_3_CM

Pidemmille vaelluksille ja retkille puettavien vaatteiden on hyvä olla helppohoitoisia ja nopeasti kuivuvia. Sadekeleille suunnitellut varusteet eivät välttämättä hengitä kesähelteillä aivan yhtä hyvin kuin erityisesti kesän kuumuuteen suunnitellut ulkoiluvaatteet. Arkisille metsäreippailuille soveltuvat hyvin kevyet, lämpötilalle sopivilla vuorauksilla varustetut vaatteet. Pidemmille vaelluksille ja ankariin oloihin lähtiessä saattaa olla hyvä hankkia vaatteita, joissa on vahvikkeita kriittisissä paikoissa, kuten nivusissa ja kainaloissa. Lounge by Zalandon monipuolisesta tarjonnasta löydät laadukkaat varusteet monenlaiseen ulkoiluun.

Retkille ja ulkoilemaan kattavien etujen saattelemina

Ulkoiluun, retkeilyyn ja vaeltamiseen sopivia laadukkaita varusteita tarjoava ulkoilu & vaellus -tuoteryhmä on osa vaihtuvaa Lounge by Zalandon tarjouskampanjoiden valikoimaa. Rekisteröitymällä jäseneksi pääset tutustumaan moniin erilaisiin, yleensä vain joitain päiviä kerrallaan voimassa oleviin kampanjoihin, joista löydät vaatetusta ja tarvikkeita pukeutumisen kaikilta osa-alueilta.

Ostopakkoa liittymiseen ei kuulu ja rekisteröitymisen jälkeen voit myös säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrän sinulle mieluisalle tasolle. Näin voit vastaanottaa esimerkiksi ilmoitukset uusista ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden tarjouksista sähköpostitse ja tarttua houkutteleviin alennuksiin lukuisilta merkkivalmistajilta. Kymmenien laatubrändien tuotteisiin tutustuminen ja niiden hankinta sujuu myös vaivatta, sillä Lounge by Zalandon aletuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.