Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Disney alennuksessa

Disneyn taianomainen maailma on sekä pienten että isompien fanien rakastama. Outletista löydät veikeitä vaatteita ja asusteita suosikkipiirrettyjen koristamina. Valitse lempihahmosi ja nauti unohtumattomista seikkailuista!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Disney: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Disney on yksi maailman tunnetuimmista viihdeyhtiöistä ja sen luomat populaarikulttuurin hahmot rakastetuimpia maailmassa. Lounge by Zalando tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää Disney-aiheiset vaatteet, kengät ja asusteet jopa 75% alennuksin verrattuna ohjevähittäishintoihin. Liity ilmaiseksi ja tutustu verkon monipuolisimman outlet-verkkokaupan vaihtuviin kampanjoihin.

disney outlet 2 CM

Disney ja tutut hahmot asusteiden komistuksena

Lukemattomista rakastetuista sarjakuva- ja elokuvahahmoistaan tunnettu Disney tarjoaa tuttuja ja tunnistettavia kuvituksia useisiin vaatteisiin sekä asusteisiin. Löydä Lounge by Zalandon mainioista alekampanjoista hymyn huulille tuovat Disney-vaatteet edulliseen hintaan.

Piristä omaa ja lähipiirisi päivää hankkimalla esimerkiksi klassisia Aku Ankka -teemaisia tuotteita kauniilla kuvituksilla koristettuna. Miljoonat maailman Star Wars -fanit innostuvat puolestaan lukuisista tarjolla olevista Tähtien sota -tuotteista. Hauskat kuvitukset ja piristävät värit on saatavilla monenlaisissa oheistuotteissa ja vaatekappaleissa. Löydät korkealaatuiset Disney-vaatteet naisille, miehille ja lapsille näppärästi tarjoustemme joukosta. Outlet-verkkokauppamme tarjonnasta on helppo valikoida tuotteita myös yhteistuumin esimerkiksi lasten kanssa, vaikka ihan kotisohvalta käsin. Lahjaksi tunnetuin hahmoin kuvitetut tuotteet soveltuvat suorastaan täydellisesti. Selvitä vain lahjansaajan suosikkihahmo ja tee valintasi sen mukaan.

Piristä arkea Disney-lastenvaatteilla

Disney ja sen vuosien saatossa luomat pop-kulttuurin hahmot ovat oikeastaan aina olleet kovassa huudossa erityisesti lastenvaatteiden puolella. Lounge by Zalandon tarjouskampanjoista voitkin löytää muun muassa ihastuttavat Disney-prinsessavaatteet ja tutuin hahmoin koristetut t-paidat, jotka ihastuttavat pieniä, sekä vähän isompiakin lapsia vuodesta toiseen. Voit hyvin löytää omalle tai tuttavaperheen lapselle mitä mainioimpia asusteita suosikkihahmojen kuvituksilla. Useiden paitavaihtoehtojen ohella esimerkiksi kuumalta kesäauringolta suojaavat hellehatut ja jopa monenlaiset komeat jalkineet ovat saatavilla upeilla Disney-kuoseilla varustettuina. Erityisesti pienen lapsen tärkeimpiin ulkovarusteisiin kuuluvat kumisaappaat voit myös hyvinkin monesti paikantaa tuotteiden joukosta.

Koulutaivaltaan aloittelevalle lapselle on mainio hankinta näyttävillä kuvilla varustetut kouluvarusteet, sekä tietysti Disney-reput. Esimerkiksi Hämähäkkimiehen tai Mikki Hiiren kuvilla koristetut reppumallit miellyttävät hyvinkin monia nuoria koululaisia. Näissä kulkee tarvittavat kirjat, kynät ja harrastusvälineet tyylillä mukana. Suosikkihahmon kuvituksella varustettu reppu ei myöskään unohdu pienokaiselta yhtä helposti. Päinvastoin, lempihahmon kuvalla koristettu koulureppu kulkee tiiviisti mukana koulumatkojen ulkopuolellakin.

disney outlet 3 CM

Hauska valikoima Disney-vaatteita aikuisille

Rakastettujen hahmojen kuvituksilla varustetut vaatteet ja oheistuotteet eivät ole todellakaan pelkästään lapsille suunnattuja. Lapsuudesta ja nuoruudesta tutut hahmot saa helposti koristamaan myös laadukkaita aikuisten vaatteita. Tarjolla olevan nostalgian ja söpöyden lisäksi tuotteet ovat myös laadultaan korkeatasoisia. Löydät tarjonnasta hyvinkin todennäköisesti esimerkiksi hienot Disney-laukut. Pakkaa arkisen kauppareissun ostokset klassisella Mikki-kuvioinnilla varustettuun kangaslaukkuun tai piristä päiviäsi samoin kuvin varustetulla lompakolla ja käsilaukulla.

Monipuolinen valikoima erilaisia jalkineita kuuluu myös aikuisten tuotteiden valikoimaan. Disney-kengät tarjoavat oivan mahdollisuuden leikittelyyn hauskoilla tyyleillä. Naiselliset espadrillot, korkokengät ja ballerinat sopivat juhlaviinkin asukokonaisuuksiin, sekä monenlaisiin teemajuhliin, kun taas ihanan pehmeällä ja lämpimällä vuorella varustetut tohvelit lämmittävät kylmiä varpaita vuoden kylmimpinäkin aikoina sisätiloissa. Tuttujen hahmojen kuvituksilla näyttävästi koristellut tennarit löydät puolestaan yhtä lailla korkein kuin matalinkin varsin varustettuna.

Outlet-verkkokaupan mukavat lisäedut alennusten tukena

Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevat alennuskampanjat ovat Lounge by Zalandon ydin. Valppaille muodista ja laatutuotteista kiinnostuneille tarjolla on todella paljon löydettävää jopa 75%*. Disney on yksi lukuisista rakastetuista merkeistä, jonka tuotteita voit löytää vaihtuvista outlet-verkkokaupan kampanjoista. Liittyminen jäseneksi on ilmaista, eikä se sisällä ostopakkoa. Liittymisen jälkeen pääset kuitenkin alekampanjoihin käsiksi ja voit muun muassa säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omiin mieltymyksiisi sopivaksi. Verkko-ostosten tekeminen on myös 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden myötä erittäin riskitöntä.