Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ulkoiluvaatteet alennuksessa

Shoppaile ulkoiluvaatteet suosikkimerkeiltä mojovilla alennuksilla. Outletin valikoima on täynnä tyylipuhdasta energiaa ja kestävyyttä – bongaa esimerkiksi uusi välikerrasto tai lämmin fleecetakki ja olet valmis arjen ulkoiluun tai harrastuksiin.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Ulkoiluvaatteet kaikenlaiseen ulkoiluun

Lounge by Zalandon shoppailuklubi tarjoaa käytännöllisiä ulkoiluvaatteita koko perheelle. Nauti eduista ja alennuksista: ale on suosituista tuotemerkeistä jopa 75%*. Tarjolla on monipuolinen valikoima hengittävyydellä höystettyjä ja tyylirapeita ulkoiluvaatteita kaikenikäisille. Aloita shoppailu ja löydä ulkoiluvaatteet arkeen sekä harrastuksien pariin.

outdoor_clothes_outlet_2_CM

Vedenpitävät ulkoiluvaatteet tuovat suojan joka säälle

Säällä kuin säällä voi ulkoilla. Siispä on tärkeää löytää oikeanlaiset ulkoiluvaatteet, jotka hengittävät päällä ja tuntuvat miellyttäviltä. Oikeanlaiset ulkoiluvaatteet tuntuvat ylläsi ihanilta sekä vaelluksella tunturilla, notskin ääressä että kävellessäsi tuttuja kotikatuja. Tunturien ja vuorten valloittamisessa onkin ensiarvoisen tärkeää pakata mukaan myös lämmin ulkokerrasto, minkä voi taukopaikalla heittää nopeasti ylleen. Löydät valikoimasta hyvän maun tyyliä käytännönläheisesti.

Hengittävät softshell-kuoritakit ja ulkoiluhousut sopivat hyvin retkeilyyn, vuorikiipeilyyn ja yleiseen ulkoiluun. Ne tarjoavat vedenpitäviä ja tuulenpitäviä ominaisuuksia, jolloin retkestäsi tulee ikimuistoinen. Hupulliset mallit ovat varmoja valintoja, sillä ne estävät hyvin tuulelta ja säästävät korvat palelulta.

Kevyesti vuoratut takit ovat oivallinen valinta urbaaniin ulkoilun tai juoksulenkkien pariin hengittävyyden, tuulenpitävyyden sekä vettä hylkivien ominaisuuksien vuoksi. Kevyt takki myös kuivuu nopeasti ja on hetkessä valmis uusiin suorituksiin. Fleece-takit puolestaan ovat oivallinen valinta retkeilyyn. Suuri osa tuotteista sisältää säädettäviä ominaisuuksia, jolloin voit maksimoida mukavuuden ja istuvuuden kunkin käyttötarkoituksen mukaan ja juuri sinulle sopivasti.

Ulkoilupuvut tarjoavat laadukkaita materiaaleja

Löydät kokoelmasta vastuullisemmin valmistettuja ulkoiluvaatteita ja voit näin olla mukana tukemassa tärkeää teemaa valitsemalla ympäristöystävällisemmän tuotteen. Kestävä kehitys on ulkoiluvaatteissa vahvasti läsnä, sillä joihinkin tuotteisiin on käytetty jopa 50–70% luonnonmateriaaleja. Saat tarkempaa lisätietoa kestävän kehityksen yksityiskohdista tuotekuvauksesta.

Toppahousut ja hardshell-kuoritakit ovat laskettelijan unelma. Löydät korkeakauluksisia, pidempiä malleja tai tyylikkäitä anorakkeja. Topatut ulkoiluhousut ovat kuorihousujen kaltaiset, mutta ne ovat varusteltu lisäksi kevyellä toppauksella ja soveltuvat näin hyvin talvisäiden ulkoiluun. Sekä henkseleillä varustetut että lantiolta säädettävät ulkoiluhousumallit takaavat hyvin istuvuuden ja pysyvyyden.

outdoor_clothes_outlet_3_CM

Oikeanlaiset ulkoiluvaatteet lisäävät käyttömukavuutta ja vedenpitävät ulkoiluvaatteet ovat materiaalia parhaimmillaan. Fleece-takit ovat lämpimiä ja tuulta kestäviä vaihtoehtoja. Piristävät värit ja kuosit sopivat pimeiden ja viileiden talvi- ja syyspäivien kaveriksi. Ulkoiluvaatteissa on usein se hyvä puoli, että ne ovat pitkäaikaisia ystäviäsi. Tärkeää on löytää oikeanlaiset materiaalit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Muistathan myös tutustua tarkoin tuotteiden materiaaleihin parhaan kokemuksen aikaansaamiseksi.

Voit päivittää ulkoiluvaatteet täysin uuteen settiin Lounge by Zalandon avulla, sillä runsas valikoima tarjoaa mahdollisuuden kaikkeen. Teknisten vaatteiden tulee olla valmistettu teknisestä materiaalista esimerkiksi patikointi- ja lenkkeilytarkoituksiin. Tuttuja teknisiä kuorimateriaaleja ovat esimerkiksi softshell ja Gore-Tex®, joiden ominaisuudet hylkivät erinomaisesti tuulta ja kosteutta.

Naisten ja miesten ulkoiluvaatteet jokaiseen tilaisuuteen

Ulkoiluvaatteita etsiessä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen on niitä ajatellut, sillä aktiviteetit ja erityisesti lämpötilat vaihtelevat. Lämpimälle säälle voit valita tuulihousut ja tuulitakin, jopa sen mätsäävän parin sinulle ja kumppanillesi jos siltä tuntuu. Kevyt, ilmava ja klassinen tuulitakki sopii sekä arjen kauppareissulle että kevään ja syksyn lenkkeilyyn. Shoftshell-housut puolestaan sopivat kylmien säiden urheiluun.

Lasten ulkoiluvaatteet

Löydät valikoimasta myös lasten ulkoilupuvut, ja mikäs sen ilahduttavampaa katseltavaa kuin tyytyväinen pienokainen temmeltämässä ulkoaskareissaan. Löydät perheen pienimmille ihastuttavia ja lämpimiä ulkoiluvaatteita ja haalareita. Arjen kiireessä suurta helpotusta tuo tuotteiden helppo puettavuus: henkselit ja simppelit vetskarit. Lapsien opetellessa pukemaan kuviot ja kuosit voivat inspiroida uusien ja suurten asioiden äärellä.

Ulkoiluvaatteet alessa tarjoaa käytännöllisyyttä

Lounge by Zalandon shoppailuklubi tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä ulkoiluvaatteita lyömättömien tarjouksien kera. Kun liityt Lounge by Zalandon jäseneksi, sinulla on pääsy merkkibrändien runsaaseen vaatevalikoimaan, ja parhaimmillaan tuotteita on tarjolla 75%* alehintaan. Tee ulkovaateostoksia mukavasti ja helposti vaikka nojatuolissasi istuskellen. Muistathan myös, että ostoksillasi on 31 påivän maksuton palautusoikeus, joten virheostoksilta on helppo välttyä.