Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ralph Lauren alennuksessa

Ralph Lauren on tyylikkään muodin pioneeri. Merkin vaatteet ja asusteet huokuvat ylellisyyttä ja ajatonta tyyliä. Katsasta outletin vaihtuva valikoima ja löydä sisäinen tyyliniekkasi Ralph Laurenin luomusten avulla.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Ralph Lauren: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja saat päivittäin tarjouksia maailman arvostetuimmilta merkkibrändeiltä, kuten amerikkalaiselta Ralph Laurenilta. Outlet tuo päivittäin uuden, raikkaan kattauksen ihanuuksia huippuhinnoilla, vain klikkauksen päähän omasta vaatekaapistasi ja kotisi alati uudistuvasta sisustuksesta.

Brändiemme joukossa on tunnettuja nimiä niin pukeutumisen kuin lifestyle-brändienkin saralta. Et sitoudu vielä mihinkään rekisteröitymällä jäseneksi. Saat vain päivittäin uutiskirjeen sähköpostiisi, jossa esittelemme päivän valikoiman — joko uudet brändikohtaiset tarjoukset tai eri brändeistä koostuvien alennusten teemat. Valikoima ja brändit vaihtuvat 3–5 päivän välein, minkä ansiosta voit löytää paitsi kutkuttavia alennuksia tuttujen merkkien tarjonnasta myös aivan uusia suosikkibrändejä.

Lounge by Zalando on jokaisen tyylitietoisen ja tasostaan tinkimättömän shoppailijan unelmakohde. Saumaton yhteistyömme muotitalojen kanssa takaa sekä ajankohtaiset mallistomme että lyömättömät hintamme.

Lounge by Zalando on kuin ylellinen kadunvarsiputiikki, jossa uniikit tarjoukset odottavat onnekasta ottajaansa. Erona on vain se, että tätä rekkiä voit selata verkossa, odottamatta vuoroasi. Varaudu kuitenkin suureen kysyntään, joka syntyy väistämättä, kun yhdistetään outlet-hinnat ja designer-brändit. Alennukset ovat silti pienen nopeuskilpailun ja välillä myös odottamisen arvoisia. Ilmoitamme nimittäin uutiskirjeessämme etukäteen, mitkä tarjouskampanjat ovat alkamassa lähitulevaisuudessa.

ralph_lauren_outlet_2_CM

Ralph Lauren huolitellun pukeutumisen taitajille

Mittatilaustyönä tehdyt, värikkäät solmiot olivat Ralph Laurenin ensimmäisiä tuotteita, kun muotisuunnittelija loi nimeään kantavan muotitalon vuonna 1967. Tuo hyvin viimeistellyn pukeutumisen idea ei ole kadonnut brändin ideologiasta kaikkien niiden vuosien aikana, joina yrityksestä kasvoi maailmanlaajuisesti tunnettu huippumerkki. Modernit klassikot eivät ole vain merkityksetöntä sanahelinää tämän brändin kohdalla, sillä hyväksi todetut ja aikaa kestävät ideat uudistuvat joka vuosi äärettömän tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi Ralph Laurenin suunnittelijoiden käsissä. Oli kyseessä sitten rento, mutta asiallinen työasu tai punaisen maton glamouria tihkuva iltapuku, tunnistaa joka asusta brändille ominaisen balanssin uusien ideoiden, klassisten leikkausten, laatumateriaalien ja tarkoituksen mukaan vaihtelevan värimaailman välillä. Ei ihme, että RRL- ja Polo-mallistojen logot vilisevät niin monen tyylistään tunnetun pukeutujan vaatetuksessa. On helppoa olla tyylikäs, kun kaikki on valmiiksi harkittu eri tilanteisiin sopivaksi.

Lounge by Zalandon vaihtelevissa kampanjoissa on mukana sekä ikonisia Polo-paitoja että muotitalon uusien diffuusiomallistojen vaatteita ja asusteita. Lauren-malliston valikoimista poimit minimalistisen tyylikkäitä asuja business casual -tyyliin tai puolimuodollisiin vapaa-ajan tapaamisiin ja tapahtumiin. Jos rouhea country-tyyli on enemmän makuusi, pidä silmällä RRL-malliston tarjontaa. Muhkeissa, käsintehdyissä neuleissa ja kestävissä farkkuasuissa on vahva vintage-fiilis, mikä sointuu mainiosti niin kestäviä vaatetusratkaisuja haikailevan muotiteollisuuden tavoitteisiin kuin myös Pohjolan kauniin - mutta joskus myös karun - luonnon keskellä elävien ja käytännöllisyyttä kaipaavien pukeutujien haaveisiin.

Eipä ole yhtään huono tyylisuunta brändin merihenkiset mallistotkaan, ajatellen Suomen pitkää rantaviivaa, tuhansia järviä ja alati yllättävää väli-ilmastoamme. Välikausina ainoa järkevä ratkaisu on kerrospukeutuminen, jonka voi tehdä myös tyylillä. Voit ottaa mallia Ralph Laurenin lukuisista pukeutumisehdotuksista tai luoda kokonaan oman tyylisi Lounge by Zalandolta löytyvien vaatekappaleiden ja asusteiden avulla. Luottofarkut ja kauluspaita — tai naisilla paitapusero — Polo-palmikkoneule ja asun sävyjä korostavat asusteet on helppo kaava asialliseen, mutta hienostuneen rentoon kerrospukeutumiseen. Lisää vielä päällystakki ja kengät sään mukaisesti. Lounge by Zalandon alessa on ajoittain myös sesongin mukaisia tarjouskampanjoita. Aurinkolasikampanjoista saatat bongata kesäsesongin parhaat tarjoukset pelkkää RALPH-nimeä kantavasta aurinkolasimallistosta. Aurinkolaseissakin hallitsee merkille tuttu minimalismi ja selkeä muotoilukieli mallista toiseen. Luottobrändiksi tuskin löydät montaa yhtä hyvää vaihtoehtoa.

Aikaa kestävät klassikot outlet-hinnoissa

Ralph Lauren ei koskaan harhaudu täysin muotivillitysten vietäväksi vaan pysyy uskollisena omalle ilmaisulleen. Siksi sen vaatetus ja asusteet säilyttävät arvonsa trendistä toiseen. Ne ovat selkeä vastalause kulutushysterialle ja pikamuodille. Ei uskollisuus klassisen tyylikkäälle muotoilulle kuitenkaan tarkoita, ettet voisi sekoittaa tyyliisi aina jotain uutta ja innovatiivista. Kun vaatekaapissasi on kattava kirjo perusvaatteita, on aika alkaa erikoistua. Lounge by Zalandon outlet tarjoaa mahdollisuuksia molempiin tarkoituksiin niin perusvaatteiden täydennykseen kuin myös uusien pukeutumisideoiden kokeiluun.

ralph_lauren_outlet_3_CM

Outlet-hintaiset, siniset farkut on aina kannattava sijoitus helppoon arkipukeutumiseen. Luottofarkuissa parasta on, että ne pysyvät trendikkäinä monta muuta housutyyliä pidempään. Lämpöisiin kesäpäiviin kannattaa varautua muutamilla kevyemmillä ja ilmavammilla lahkeilla. Mekkoihin tykästyneitä Lauren- ja Polo-mallistojen outlet-löydöt ilahduttavat vielä pitkään hankinnan jälkeen. Polo-malliston mekoissa korostuu huoleton vapaa-ajan vietto kun taas Lauren-mallisto vie juhlatunnelmiin ja naisellisten, napakasti istuvien työasujen maailmaan. Polo-mallistolle ominaisia elementtejä ovat merellisen raikkaat raidat, pirteät vichy-, tattersall- ja skottiruudut sekä kevyesti tyköistuvat leikkaukset. Lauren-mallisto vie leikkaukset lähemmäs ihoa, mutta lisää samalla asuihin kerroksia ja veistoksellisia muotoja. Asujen väritkin ovat usein kirkkaita ja voimakkaita eli täysin toista maata kuin hillittyjen mallistojen säyseät sävyt. Vapaa-ajan Polo-mekko ottaa usein vaatekaapissasi suosikkivaatteen roolin ja Lauren-malliston juhlamekkoa et malta olla käyttämättä useammassa tilaisuudessa, varsinkin jos satut löytämään outletista unelmamekon suosikkivärissäsi.

Alekampanjat ovat oiva paikka myös yhteneväisten asusteiden metsästykseen. Asun kuin asun viimeistelet kuhunkin tyyliin suunnitelluilla Ralph Laurenin kengillä, laukulla ja koruilla. Nahkaiselle käsilaukulle löydät helposti saman sävyisen parin avokkaista tai nahkasaappaista. Vaihtoehtoisesti — tai lisäksi — voit yhdistää tähän kokonaisuuteen käsineet ja vyön. Äläkä unohda suojautua auringolta brändin logoin koristellulla, ikonisella lakilla ja laadukkailla UV-suojatuilla aurinkolaseilla. Varsinkin lasten Ralph Lauren -asuissa lakki esittää usein pääosaa. Lukuunottamatta astetta hellyyttävämpää värimaailmaa, lasten Polo-mallisto muistuttaa pitkälti aikuisten vaatetusta. Ne pukevat mainiosti sekä pikkuvanhoja taaperoita että isänsä tai äitinsä tyylikkäissä jalan jäljissä seuraavia nuoria.

Liity jäseneksi ja pysy trendien aallon harjalla

Liittyminen Lounge by Zalandoon on täysin ilmaista ja saat heti liittymisen jälkeen samat mahdollisuudet alennuksiin kuin pitkäaikaiset jäsenemme. Nopeus ja tarjousten seuraaminen on outletissa valttia, koska tuotteita on usein rajoitettu määrä ja ensimmäinen varauksen tekijä usein myös saa tuotteen itselleen. Outlet tarjoaa jatkuvasti uudistuvan foorumin muotilöytöjen tekemiseen ja mahdollisuuden löytää jopa sellaisia tuotteita, joita et saa enää mistään muualta.