Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Urheiluliivit alennuksessa

Nauti urheilemisesta täysin palkein hankkimalla sopivat urheiluliivit. Lajiin kuin lajiin ja kaikenkokoisille naisille suunnatut liivimallit tuovat mukavuutta ja tukea urheilusuorituksiin. Tutustu tarjousvalikoimaan ja vie suorituksesi uusille tasoille.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki laadukkaat urheiluliivit tuntuvin alennuksin

Useiden merkkivalmistajien urheiluliivit on suunniteltu naisten urheilusuoritusten mukavuutta silmällä pitäen. Lounge by Zalandon hauskasta outlet-verkkokaupasta löydät urheiluliivit netistä jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Vältä epämukavuuksia aktiviteeteissasi pukemalla yllesi korkeatasoiset urheiluvaatteet.

sportbras outlet 2 CM

Löydä sopivat urheilurintaliivit kaikkiin aktiviteetteihin

Valtaosa urheilulajeista vaatii jonkinlaista varustusta tai vähintään aktiviteettiin sopivaa vaatetusta. Naisten urheiluvaatteiden osalla tärkeimpien urheiluvarusteiden joukkoon kuuluu ehdottomasti urheiluliivit. Yhtä lailla sisä- kuin ulkourheiluunkin suunniteltujen liivimallien tarkoitus on tukea rintoja kaikenlaisissa aktiviteeteissa. Erityisesti kaikenlaista pomppimista ja hölskymistä aiheuttavat lajit, kuten juoksu ja monet yleisurheilulajit, suorastaan vaativat rintojen sivuttais- ja pystysuuntaista liikettä kontrolloivaa vaatetusta. Parhaat urheiluliivit tarjoavatkin samaan aikaan tukea ja mukavuutta, ja tuovat näin varmuutta kaikenlaisiin urheilusuorituksiin antaen sinulle enemmän tilaa ja mahdollisuuksia keskittyä olennaiseen. Fyysisten vaivojen vähentyminen auttaa terveyden lisäksi myös suorituskykyyn, sillä nyt et joudu epämukavien tuntemusten vuoksi jättämään aktiviteetteja väliin yhtä usein.

Lounge by Zalandolla löytyvästä liivialesta voit paikantaa kaikenlaisiin aktiviteetteihin sopivia, useiden luotettujen urheiluvalmistajien tarjoamia vaihtoehtoja. Saliurheiluun, kamppailulajeihin, juoksuun ja kaikenlaiseen muuhunkin liikkumiseen sopivia malleja on runsaasti tarjolla. Niken urheiluliivit ovat tuttu, turvallinen ja laadukas vaihtoehto. Brändin omaama kymmenien vuosien kokemus urheiluvaatteista näkyy ja tuntuu tuotteiden käytännöllisyydessä. Voit löytää myös erityisesti pelkästään naisille vaatteita suunnittelevien vaatemerkkien tuotteita. Esimerkiksi Röhnischin urheiluliivit tarjoavat naisellista kauneutta urheilusuorituksiin, käytännöllisyys ja mukavuus edellä.

sportbras outlet 3 CM

Mukavasti tukevat urheiluliivit juuri sopivassa koossa

Laadukkaat urheilurintaliivit kuuluvat jokaisen treenaajan vakiovarustukseen. Juuri sinun kehollesi sopivat liivimallit vähentävät merkittävästi rintojen kipeytymistä, sekä muita terveyshaittoja, kuten niskajumeja ja selkäsärkyjä. Hyvin rintavarustusta tukevat urheiluliivit estävät myös pomppivasta liikkeestä johtuvaa kudoksien venymistä. Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta löydät lähes varmasti juuri omalle kehollesi sopivat vaihtoehdot. Oikean kokoiset liivimallit pitävät rinnat napakasti paikallaan, mutta eivät purista.

Tärkeimpiä liivien ominaisuuksia on muokkausmahdollisuus esimerkiksi olkaimien ja hakakiinnityksien säätämisen merkeissä. Näin saat hienosäädettyä liivien koon itsellesi sopivaksi. Kokoa pohtiessa ympärysmitta kertoo yleensä enemmän kuin perinteiset vaatekoot. Urheiluliivit on yleensä jaettu kolmeen luokkaan niiden tarjoaman tuen mukaan; kevyeen, keskitasoon ja vahvaan. Urheiluliivit, joissa on vahva tuki, on pääosin suunniteltu suuremmille rinnoille ja erityistä tukea vaativiin lajeihin, kuten juoksuun. Toisessa päässä kevyemmän tuen mallit tuovat normaaliliivejä parempaa tukea rinnoille, mutta ovat materiaaleiltaan yleensä vahvan tuen vaihtoehtoja joustavampia.

Kampanjastamme löytyvistä vaihtoehdoista löydät sopivia malleja niin alusvaatetukseksi, kuin suoraviivaiseksi treenivaatteeksikin. Osa malleista soveltuu myös molemmin tavoin käytettäväksi hyvin. Hengittävät, korkeatasoiset materiaalit, viimeistellään runsaalla kattauksella erilaisia väri- ja kuosivaihtoehtoja, jotka antavat sinun viimeistellä treenilookisi oman makusi mukaan. Räväytä kirkkailla väreillä, luota käytännölliseen mustaan, tai ihastuta kauniisti kuvioiduilla liivimalleilla.

Tutustu urheilumuotiin helposti ja edullisesti

Olet sitten aktiiviurheilija, joka etsii netin parasta urheiluliivialea tai muuten vain muodista ja laadukkaista lifestyle-tuotteista nauttiva henkilö, on Lounge by Zalandolla paljon sinulle tarjottavaa. Outlet-verkkokauppamme lähes päivittäin vaihtuvat, ja yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevat tarjouskampanjat tuovat käsiesi ulottuville korkealaatuisia tuotteita jopa 75%* alennuksin. Ihastu lukuisten merkkivalmistajien laadukkaisiin materiaaleihin, hauskoihin väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin kaikissa tuoteryhmissä. Liity jäseneksemme ilmaiseksi ja ilman ostopakkoa, niin pääset käsiksi ihastuttavan vaihtelevaan aletarjontaamme. Hyödynnä tarjoamamme edut, kuten ilmainen 31 päivän palautusoikeus. Shoppaile kätevän mobiilisovelluksemme avulla vaikka työmatkoilla tai istahda kodin rauhassa koneen ääreen ja selaa valikoimaamme perinteisen verkkokauppamme parissa.