Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Babyliss alennuksessa

BaByliss valmistaa hiustenhoitoon suunniteltuja tuotteita, joiden avulla pidät hiuksesi muotoiltuna haluamallasi tavalla. Pysy hiustrendien aallonharjalla tai luo omat trendisi päivittäiseen käyttöön soveltuvilla välineillä. Löydä brändin tuotteet meiltä.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

BaByliss: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Sekä ammattilais-, että kuluttajakäyttöön käytännöllisiä laitteita valmistava BaByliss on hiuksistaan huolehtivan luottobrändi. Laaja kattaus erilaisia hiustenmuotoilutuotteita kihartimista suoristusrautoihin on saatavilla Lounge by Zalandon vaihtuvissa alennuskampanjoissa edulliseen hintaan. Selaa tarjontaamme ja päivitä hiustuotteesi kertaheitolla uudelle tasolle.

BaByliss outlet 2 CM

Luo kauniit kampaukset BaBylissin kihartimien avulla

BaByliss on erittäin tunnettu ja maailmanlaajuisesti arvostettu hiustenhoitolan yritys, joka sai alkunsa 1960-luvulla Ranskassa. Pariisilaisesta kampaamosta alkunsa saanut brändi on vuosikymmenten saatossa kasvanut yhdeksi maailman suurimmista ammattilaisten ja kuluttajien hiustenhoitotuotteita valmistavista yrityksistä. Tuotemerkin valikoimaan kuuluu suuri määrä erilaiseen hiusmuotoiluun soveltuvia välineitä, oheistuotteita, sekä miehille suunnattu linjasto, johon kuuluu muun muassa laadukkaat hiustenleikkuukoneet ja partatrimmerit.

Brändin ilmakihartimet, sekä kattava valikoima muita erilaiseen muotoiluun soveltuvia tuotteita on nyt käsiesi ulottuvilla edullisin hinnoin Lounge by Zalandon kampanjassa. Ihastu klassisiin muotoilijoihin, tuo kuohkeutta hiuksiisi perinteisillä johdollisilla kihartimilla tai siirry kokonaan johdottomaan aikakauteen ladattavien tuotteiden avulla. Nappaa oman kuontalosi hoitoon soveltuva tuote kotoa mukaan matkalle lähtiessä ja hoida hiuksesi haluamaasi kuntoon siellä missä haluat.

babyliss_outlet_3_CM

Löydä sopivat välineet kaikkiin muotoilutarpeisiin

Erilaisia hiustyylejä on helpoin kokeilla kotioloissa laadukkailla välineillä. BaBylissin tuotteet ovat mainio keino muuttaa tyyliä vaikka viikosta toiseen jos siltä tuntuu. Laineraudalla luotu kuohkea hiustyyli muuttuu käden käänteessä täysin erilaiseksi BaByliss-suoristusraudan avulla. Tuotemerkin suosiota osittain selittävä tekijä onkin, että sen valmistamat laitteet ja oheistuotteet mahdollistavat tyylimuutokset kotioloissa, ilman arvokasta visiittiä kampaajalle.

Kaikenlaisia hiustenmuotoiluun liittyviä tuotteita ei toki käytetä päivittäin, mutta nimenomaan arkea helpottavat tuotteet ovat kenties se merkittävin tuoteryhmä merkin tarjonnassa. Aamulla on kätevällä apuvälineellä mukava kihartaa tai suoristaa yön aikana sekaisin mennyt hiuspehko, ja suihkun jälkeen hiuksien kuivailua helpottaa tietysti tämän merkin hiustenkuivaaja. Etsi omia tarpeitasi vastaavat tuotteet Lounge by Zalandon kampanjasta, hyödynnä jäsenyytemme tarjoamat mukavat edut ja hoida hiuksiasi jatkossa entistäkin kätevämmin niin kotona, mökillä kuin työreissussakin.

Brändin tuotteiden pääpaino on monipuolisessa kattauksessa hiuksille suunnattuja tuotteita. Tämä ei tarkoita kuitenkaan, että miesten parranhoitotarpeet olisi unohdettu. Tästä pitää huolen BaByliss for men -tuoteryhmä, jonka parista löydät muun muassa korkeatasoiset parranhoitoon suunnitellut tuotteet. Laadukkailla terillä tasaista jälkeä tekevät trimmerit mahdollistavat parranhoidon kotioloissa käden käänteessä. Parran ja viiksien rajaaminen, sopivaan mittaan ajaminen tai vaihtelun vuoksi vaikka kokonaan pois ajaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Lounge by Zalandon tarjouksesta voit löytää kokonaiset trimmerisarjat tai juuri omaan käyttöösi sopivat yksittäiset tuotteet. Lyhyttä hiuskuontaloa ihannoivat löytävät tuotesarjasta myös huimasti arkista hiustenhoitoa auttavat hiustenleikkuukoneet, joilla voit määritellä leikkauksen pituuden ja huoletta ajella siilitukan priimakuntoon vaikka päivittäin.

Koe shoppailun helppous ja edullisuus

Lounge by Zalando on verkosta löytyvä muotiin ja tasokkaisiin lifestyle-tuotteisiin keskittyvä outlet-verkkokauppa. Tarjontamme kulmakivenä toimii päivittäin vaihtuvat alekampanjat, joista voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. BaBylissin laadukkaita hiustenhoitoon suunniteltuja tuotteita ja useita muita aktiivisia kampanjoitamme pääset selailemaan liittymällä jäseneksemme. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, eikä siihen kuulu minkäänlaista ostopakkoa.

Asiakkaanamme voit hoitaa shoppailun perinteisillä verkkosivuillamme tai aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla. Puhelimeen ladattavan Lounge by Zalando -sovelluksen kautta pääset aina tarttumaan ensimmäisten joukossa uusimpiin tarjouksiin, vaikket tietokoneen ääressä olisikaan. Nauti satojen brändien tarjonnasta, ripeistä toimituksista, sekä täysin ilmaisesta 31 päivän palautusoikeudesta ostoksia tehdessäsi.