Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Matkalaukut alennuksessa

Laatua tyylistä tinkimättä – uuden matkalaukun ei tarvitse olla tylsä. Löydä kestävät matkalaukut trendikkäissä väreissä ja kuoseissa suosikkimerkkien tarjonnasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä uusi, luotettava matkakumppani.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki korkealaatuiset matkalaukut alennetuin hinnoin

Matkalaukut tuleville matkoille edullisin hinnoin ovat sormiesi ulottuvilla. Liity ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi ja pääset käsiksi jopa 75% alennuksiin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Reilut matkalaukkutarjoukset ovat osa outlet-verkkokaupan suurta ja päivittäin vaihtuvaa alennuskampanjoiden tarjontaa.

luggage_outlet_2_CM

Löydä edulliset matkalaukut kaikenlaisiin matkustustarpeisiin

Lounge by Zalando on oiva paikka hommata matkalaukut netistä. Olipa matkustustyylisi tai laukkutarpeesi millainen hyvänsä, voit paikantaa täältä juuri tarvitsemasi matkalaukut. Useissa eri kokoluokissa tarjolla olevat vaihtoehdot antavat mukavasti valinnanvaraa sekä pitkille matkoille, että lyhyille bisnesreissuillekin. Laukkujen erilaiset värit ja kuosit tarjoavat puolestaan tyylillisiä vaihtoehtoja niin nuorille, kuin kokemusta jo kerryttäneille matkustajillekin.

Iso matkalaukku jyhkeällä ulkokuorella ja reilulla määrällä tilaa on pätevä ratkaisu pariskunnan tai koko perheen aurinkolomalle. Suuret ja kovat matkalaukut kestävät hyvin lukemattomia matkoja ja merkkibrändien laadukkaat tuotteet suojelevat matkatavaroitasi rajummassakin rytyytyksessä. Pienet pehmeät Eastpackin ja Kiplingin matkalaukut sekä urheilulliset matkakassit soveltuvat matkustajasta riippuen yhtä hyvin viikonloppureissuille kotimaassa ja liikkuvaan reppureissaamiseen ympäri maailman. Tutustu tarjolla olevien laatubrändien erilaisiin vaihtoehtoihin ja poimi mukaasi juuri itsellesi sopivat halvat matkalaukut, jotka kestävät käyttöä useita vuosia.

Kätevät käsimatkatavaralaukut helpottavat matkustamista

Tapoja matkustaa on useita ja samalla tarve erilaisille matkalaukuille on suuri. Oli matkustustyylinäsi sitten junamatkailu, lomareissut lentäen, laivamatkat kaveriporukalla tai arkinen bisnesmatkailu omalla autolla huristellen, on näppärät käsimatkatavaralaukut aina tarpeen. Pieni matkalaukku soveltuu moneen ja näitä onkin usein tarjolla mukavasti erilaisia.

luggage_outlet_3_CM

Lentokoneen matkustamoon ja penkin alle mahtuvat pienet laukut kantavat yleensä tärkeimmän sisällön. Näppärät matkakassit voivat kuljettaa kaikkea matkalla tarvitsemaasi tai toimia vain kätevänä lisätilana ruumaan menevien kantamusten ohella. Bisnestyyliin ja lyhyille matkoille soveltuvaksi vaihtoehdoksi sopii hyvin esimerkiksi pienet vedettävät matkalaukut. Jämäkän tyylikkäissä kuoseissa löytyvä malli kulkee helposti mukana ja se on helppo napata mukaan niin lentokoneen matkustamoon, auton peräkonttiin, kuin junamatkallekin. Matkustamiseen soveltuvat putkikassit ja repputyyppiset ratkaisut ovat monikäyttöisyydessään puolestaan mainiota ja voitkin hyvin käyttää niitä yhtä hyvin sekä pidemmillä lomamatkoilla, että viikonlopun mökkireissuilla.

Kaikenikäisille sopivia vaihtoehtoja tarjoava matkalaukku-ale

Lounge by Zalandolla löytyvien pikakampanjoiden tarjonnasta löydät usein miellyttäviä vaihtoehtoja kaikenikäisille matkustajille. Iäkkäämmän matkustajan luotettavat ja suuret pyörillä varustetut matkalaukut rullaavat vetäjänsä perässä näppärästi pitkiäkin matkoja ja pitävät sisältönsä turvassa lomalentojen kyydissä. Perheen pienimmille mukaan on puolestaan hyvä napata kätevä lasten matkalaukku.

Lapsille soveltuva pieni matkalaukku on mainio tapa saada lapsi innostumaan matkustamisesta. Oman laukun vetäminen on ylpeyden aihe ja omien tavaroiden pakkaamisesta, sekä kantamuksesta huolehtimisesta oppii samalla jotain. Yleensä perheen pienimmille suunnatut laukkuvaihtoehdot ovat tarjolla myös mitä mainioimmissa väreissä ja kuoseissa. Voit löytää lapselle esimerkiksi Samsoniten tai Fabrizion laukun hänen suosimansa populäärikulttuurin hahmon kuvilla varustettuna tai muuten vain hauskoin kuvioin ja kuvituksin varustettuna. Alennettuun hintaan outlet-verkkokaupan valikoimasta löytyvät laukkumallit on myös hauska hommata yhdessä lapsen kanssa ja laukun tulevan omistajan mielipiteitä kuunnellen, vaikka kätevästi kotisohvalta käsin.

Outlet-verkkokaupan jäseneksi liittymisen lukuisat hyödyt

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jonka tarjonnasta löydät vaatteita ja lifestyle-tuotteita merkittävin alennuksin varustettuna. Outletin jäseneksi liittyminen johtaa sinut eksklusiivisten tarjousten äärelle, jotka ovat yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa. Matkalaukku-ale on yksi näistä herkullisista kampanjoista. Päivittäin ilmestyvien tarjousten avulla voi valpas muodin ja laadun ystävä säästää pitkän pennin.

Ilmaiseen liittymiseen ei sisälly minkäänlaista ostopakkoa ja aletuotteillakin on täysin ilmainen 31 päivän palautusoikeus. Omien mieltymyksien mukaan sinulla on myös mahdollista säädellä saapuvien tarjoustiedotteiden määrää. Ostoksia voit tehdä kätevästi niin verkkosivuillamme kuin mobiilisovelluksemme avullakin.