Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vyölaukut alennuksessa

Mikä on sen katu-uskottavampi asuste kuin trendikäs vyölaukku? Outletin vaihtuvista flash sale -alennuksista voit bongata suosikkimerkkien viileän tyylikkäät vyölaukut kaikissa sateenkaaren väreissä. Tutustu mitä tänään on tarjouksessa!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä trendikkäät vyölaukut edulliseen hintaan

Vyölaukut tekevät jälleen tuloaan muodin aallonharjalle. Hyödynnä Lounge by Zalandon jopa 75% alennukset verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintoihin ja säilytä aina matkassa kulkevat tavarat turvassa vyötäröltä löytyvässä laukussa. Liity jäseneksi ja uudista vaatekaappisi lisävarusteella, joka muuttaa minkä tahansa ilmeen.

fannypacks_outlet_2_CM

Hanki kätevät miesten vyölaukut vapaa-ajan menoihin

Aiemmin 1980- ja 1990-luvuilla suosionsa harjalla kulkeneet vyölaukut ovat tehneet lähivuosina jatkuvasti tuloaan takaisin muotiin. Nykymallit ovat retrovaihtoehtoja lukuun ottamatta toki kaukana aiemman suosionsa “vatsalaukkutyylistä”, mutta idea tuotteilla on pääpiirteittäin edelleen sama. Pienet henkilökohtaiset tavarat kulkevat turvallisesti mukana ilman, että taskuja tarvitsee sulloa aivan turvoksiin omaisuudesta.

Miesten vyölaukut pitävät nykyisin suuren lompakon sijaan yleensä sisällään puhelimen, korttikotelon ja kenties ulkomailla kulkiessa myös passin. Mallista riippuen saattaa laukkuun mahtua jopa juomapullo. Vyölaukut miehille voi yhdistää moniin eri asukokonaisuuksiin. Poikkivartalon laukkumallit on esimerkiksi helppo yhdistää urheilulliseen lookiin verkkareiden, tennareiden ja sporttisen pusakan kaveriksi. Läpinäkyvät kaulamallit on puolestaan hyvä laittaa kaulalle roikkumaan ja sujauttaa paidan alle, jolloin arvotavarat pysyvät kaikista todennäköisimmin turvassa. Lounge by Zalandon alekampanjasta voit löytää miehiseen tyyliin hyvin istuvat taktiset tai camo-kuvioidut mallit, siistiin pukeutumiseen erinomaisesti sopivat merkkituotteet, sekä juuri mainitut sporttiset vaihtoehdot.

Osta kauniit naisten vyölaukut asustuksen viimeistelyyn

Naisten vyölaukuilla on luonnollisesti samankaltaisia muotoja, joko suorakaiteen muotoisia tai löysempiä. Monesti hieman sirommat ja muodikkaammat mallit ovat kuitenkin piirun verran suositumpia naisten keskuudessa. Erilaisiin asukokonaisuuksiin helposti sovitettavissa olevat muuntautumiskykyiset mallit ovat myös erinomainen vaihtoehto. Näitä voit käyttää perinteisesti vyötäröllä, pidennetyllä hihnalla poikkivartalon tai jopa erillisillä vyökiinnikkeillä vyöhön kiinnitettynä.

Urbaaniin pukeutumiseen sopii silotellun muodikas laukun ulkomuoto tai laadukkaan brändin merkkituote. Helppo yhdisteltävyys erilaisiin asukokonaisuuksiin, kuten mekkoihin ja housuihin, avaa ovia monenlaiseen tyylittelyyn. Boheemiin asustukseen saattaa sopia jokin Lounge by Zalandon tarjouksesta löytyvistä värikkäistä laukkumalleista. Liehuvaan paksuun mekkoon, nilkkureihin ja kerrostettuihin koruihin yhdistettynä saat luotua asukokonaisuudestasi mainion maanläheisen. Retkeilemään tai patikoimaan lähtiessä hyvät vyölaukut löytyvät puolestaan sporttisista tai klassisista malleista, joissa on keskitytty kestäviin materiaaleihin, sekä tarkoituksenmukaiseen säilytystilan kokoon.

fannypacks_outlet_3_CM

Lasten vyölaukut pitävät tärkeät tavarat tallessa

Turvallisuus on ylipäätään vyölaukkumalleissa tärkeä tekijä. Lasten vyölaukut ovat samasta syystä erinomainen hankinta monen ikäisille junioreille ja yhtä lailla useisiin käyttötarkoituksiin. Kädet täysin vapauttava laukkutyyli sopii perheen pienimmille erinomaisesti, sillä näin käsiä voi käyttää tuen ottamiseksi, kaiteista kiinnipitämiseksi, sekä ylipäätään vaikka retkeillessä maaston ihmeitä näperrelläkseen. Pienet välipalat, kotiavaimet, matkapuhelin, sekä muut lapselle tärkeät pienet esineet kulkevat näin turvallisesti mukana.

Lapsille suunnatuissa malleissa väreillä ja erilaisilla hauskoilla kuvituksilla leikittely on enemmän kuin sallittua. Valitse lapselle hauska tyyli pirteistä yksivärisistä malleista tai esimerkiksi jännittävillä kuvioilla brodeeratuista vaihtoehdoista. Oman muotisilmän omaavan lapsen ja erityisesti jo hieman kasvaneen nuoren on myös helppo antaa tehdä itse laukkuvalintansa, sillä ostoksien tekeminen Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupassa on todellakin varsin näppärää.

Kätevät vyölaukut ja muut muotituotteet alehinnoin

Lounge by Zalando tarjoaa muodin ja merkkituotteiden ystäville mahdollisuuden hankkia tasokkaita tuotteita jopa 75%* alennuksin. Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista tarjouskampanjoista, kuten vyölaukkualesta, saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi kunhan olet liittynyt jäseneksemme. Outlet-verkkokauppamme asiakkaaksi liittyminen on ilmaista, eikä liittymiseen sisälly ostopakkoa. Ostoksia saat tehtyä tien päällä kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai kotona perinteisten verkkosivujemme kautta. Hankkiessasi vyölaukut netistä palvelumme kautta, saat ostoksillesi myös ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Tutustu laajaan tarjontaamme muotia, lifestyle-tuotteita, sekä monenlaisia kodin välineitä ja hyödynnä tuntuvat alennuksemme.