Olemme osa Zalandoa

Uutta premium-muotia päivittäin jopa –75%*

Merkkivaatteet alennuksessa

Astu premium-muodin pariin! Lounge by Zalandolta löydät merkkivaatteita ja -asusteita alennettuun hintaan. Tartu ikonisiin tyyleihin, bongaa uusia trendejä ja hanki se täydellinen asuste ilmaistaksesi omaa tyyliäsi. Liity ja päivitä vaatekaappisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Shoppaile suosikkibrändien merkkivaatteita alehintaan

Lounge by Zalandon premium-outlet on paikka, jossa voit löytää upeita merkkivaatteita poikkeuksellisin hinnoin. Valikoimasta löytyvät suositut designer-brändit, joista olet saattanut unelmoida. Silmä tarkkana! Merkkimuoti ja suosikkibrändien luomukset ovat saatavilla vain rekisteröityneille jäsenille, joten liity outletiin jo nyt!

premium_outlet_2_CM

Huippubrändien merkkivaatteet edullisesti

Designer-outlet on oivallinen tilaisuus hankkia juuri se täydellinen laukku, josta olet pitkään unelmoinut. Tai ehkäpä olet iskenyt silmäsi upeisiin saappaisiin, joita et kuitenkaan ole raaskinut ostaa. Nyt voi olla tilaisuutesi!

Merkkivaatteet ja -asusteet kuuluvat alen parhaimpiin löytöihin, koska ne ovat usein sijoitus, jota täytyy suunnitella. Toisaalta monet merkkivaatteet saattavat mennä kuin kuumille kiville, ja ale on juuri se paikka, josta saatatkin löytää haaveilemasi luomuksen.

Premium-vaatteet ja -asusteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja niiden design kestää myös katseita vuodesta tai jopa vuosikymmenesta toiseen.

Tärpit designer-ostoksille – pidä silmällä näitä

Takit ovat usein sijoitus, etenkin jos haluaa panostaa vähän laadukkaampaan ja kalliimpaan merkkiin, joka sitten palvelee niin tyylillisesti kuin kestävyydeltään pitkään. Kannattaa katsastaa premium-outlet tarkalla silmällä juuri siksi, että voit löytää juuri sen täydellisen joka tilanteen villakangastakin, nahkatakin tai untuvatakin. Kerrostettuihin tyyleihin sopivat erilaiset liivit – näin lisäät muodikkaasti takin käyttökertoja säiden muuttuessa.

Premium-neuleet ovat tyylikkään pukeutumisen kulmakiviä. Kauniista ja kestävistä luonnonmateriaaleista valmistetut villapaidat ja neuleet kannattaa poimia nyt outlet-hintaan. Ne pysyvät pitkään hyvässä kunnossa ja tuovat mihin tahansa ja rennompaankin asukokonaisuuteen hienostuneen tunnelman. Villapaidat ja neuleet ovat juuri nyt muutenkin supertrendikkäitä. Muhkea kashmir-neule, skarppi pooloneule tai boheemi isoäidinvillapaita yhdistyy niin farkkuihin, liehuviin helmoihin kuin chinoihin.

Hyvin istuva ja korkealaatuinen puku ei katso sukupuolta ollakseen kaapin tärkein luottoasu. Hienostuneeseen pukuun kannattaa sijoittaa, sillä sekin on monikäyttöinen. Sen sijaan, että pukeutuisit pukuun ainoastaan juhlissa, toimistolla tai muissa virallisissa tilaisuuksissa, voit sitäkin käyttää monipuolisesti, kun yhdistelet sen eri osia rennompien vaatteiden kanssa eri tilanteissa.

premium_outlet_3_CM

Premium-asusteet kohottavat tyylisi uudelle tasolle

Merkkiaurinkolasit ovat jokaisen tyylimuusin luottoasuste. Kuumat pokat ovat jokaisen ikonisen tyylin ytimessä. Ne tekevät mistä tahansa asusta supermuodikkaan näköisen, olipa tyylisi sitten boheemi, hienostunut, sporttisen rento tai juuri sopivasti punk-henkinen. Designer-aurinkolasit huomataan ja lisäksi ne tarjoavat suojan silmillesi. Onko oma tyylisi pyöreät vintage-pokat, suuret suorakulmaiset merkkiaurinkolasit vai trendikkäät kapeat aurinkolasit, joissa on särmää?

Merkkilaukut kuuluvat monen trendsetterin ostoslistalle. Ehkä juuri nyt voit sijoittaa siihen haavelaukkuun, josta olet unelmoinut. Nyt on paras hetki, kun voit löytää sen alennettuun hintaan verkko-outletista. Designer-outlet on täynnä suosittujen huippubrändien klassikkolaukkuja sekä uusien merkkien kiinnostavia luomuksia. Löydät taatusti jotain upeaa.

Premium-huivit nostattavat helpolla tavalla mitä tahansa asukokonaisuuttaasi. Huivin on monikäyttöinen asuste, jolla voit koristaa niin päätäsi, kaulaasi tai jopa laukkuasi. Ehkä sidot glamourilla tavalla isoäitien tapaan huivin peittämään hiuksesi – lisää tyyliin suuret aurinkolasit. Tai käytät huiviasi kuin kaulakorua sitoen sen joka kerta eri tavalla lempikauluspaitasi kanssa. Tai ehkä sidot merkkihuivin rennosti ranteeseesi kellosi pariksi tai tuikkaat pienen huivin näyttävästi puvuntaskuusi.

Ammenna inspiraatiota designer-trendeistä

Luo catwalkien upeimmat tyylit asustamalla tai poimimalla uudet designer-vaatteet alesta. Merkkivaatteiden outlet on täynnä kauden trendejä, ajattomia klassikkoja ja rakastettujen brändien tunnistettavia tyylejä. Mikä on sinun inspiraatiosi tänään, kun selaat upeaa merkkivaatevalikoimaamme?

Onko tyylisi harkitun minimalistinen ja luotat ainoastaan klassisiin siluetteihin, jotka säilyttävät arvokkaan ilmeensä vuodesta toiseen. Pohjoismaiset premium-merkit ja skandimuoti tarjoilee juuri sinulle upeita luomuksia luonnonmateriaaleissa ja minimalistisissa silueteissa. Voit kuitenkin lisätä näyttävyyttä esimerkiksi muodikkailla ylisuurilla silueteilla tai ylipitkillä hihoilla tai asusteilla, kuten ylipolvensaappailla tai suurilla ja näyttävillä laukuilla.

Onko tyylisi persoonallisen näyttävä ja yhdistelet rohkeasti erikoisiakin luomuksia. Tavanomainen on tylsää. Muotimuusasi voi olla newyorkilainen Club Kid tai Barbie Girl. Inspiroidu tanssilattioiden värikkäistä ja eksentrisistä tyyleistä, yltäkylläisen runsaasta tyylistä, joka on täynnä pastellisävyjä, satiinia ja röyhelöitä tai 70-luvun glamourista glittereineen. Asusi ei tarvitse olla välttämättä kuitenkaan kirjaimellisesti tätä, vaan voit panostaa erikoisiin leikkauksiin ja siluetteihin tai poimia glitteriä vain asusteisiin.