Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Talvivaatteet alennuksessa

Shoppaile talvivaatteet, joilla tuot lämpöä ja tyyliä pakkaskelille. Outletin kattavasta valikoimasta löydät muhkeita villapaitoja, lämpimiä untuvatakkeja ja trendikkäitä talvikenkiä. Tutustu ja löydä täydellinen talvityyli edullisesti!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä laadukkaat talvivaatteet alehinnoin

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jonka tarjonta kattaa talvivaatteita ja muita vaatteita sekä asusteita lähes jokaiselta pukeutumisen osa-alueelta sekä upeita löyöjä lifestylen ja designin saralla. Päästäksesi käsiksi jopa 75% alennuksiin ohjevähittäishintaan verrattuna, sinun tarvitsee vain liittyä outletin jäseneksi verkkosivujen kautta.

winter_clothes_outlet_2_CM

Talvivaatteiden ale auttaa varautumaan tuleviin talviin

Menneiden talvien takit, erilaisiin aktiviteetteihin sopivat vaatteet ja monenlaiset asusteet pipoista käsineisiin vaativat aika ajoin uusia laadukkaita korvaajia. Lounge by Zalandolta löydät kymmenien muotibrändien laadukkaat talvivaatteet reiluilla alehinnoilla ja monesti tarjolla on myös luonnonmukaisilla menetelmillä valmistettuja tuotteita, joissa on käytetty kierrätettyjä ja luomumateriaaleja. Reilut tarjoukset antavat jokaiselle iästä, sukupuolesta ja koosta huolimatta hyvän mahdollisuuden varautua tulevien talvien erilaisiin olosuhteisiin sekä arkisissa oloissa että aktiviteettien pauloissa.

Vanhoista talvivaatteista ulos kasvaneille lapsille löydät tarjonnasta mukavia vaihtoehtoja, joissa leikkiminen, harrastukset ja arkiset koulumatkat hoituvat lämpimästi. Tuliterä merkkibrändin toppatakki tai pienen taaperon haalari takaavat hyvän suojan sekä kylmältä että kosteudelta. Lämpimät villapipot ja koviakin pakkasia kestävät rukkaset kruunaavat jokaisen lapsen talviasustuksen. Aikuisille Lounge by Zalandon talvivaatteiden ale tarjoaa erittäin korkealaatuisia merkkituotteita huomattavasti normaalihintoja edullisemmin, ja antaa samalla myös oivan tilaisuuden hieman erikoisempienkin värivaihtoehtojen ja kuosien testaamiseen.

Miesten talvivaatteet arkeen ja aktiviteetteihin

Tyylikkään aikuisen miehen kylmien kelien vaatetukseen löytyy monia vaihtoehtoja. Miesten talvivaatteet -kampanja Lounge by Zalandolla on oiva paikka löytää sopivat asukokonaisuudet sekä arkeen että aktiviteetteihin. Komean arkeen ja vapaa-ajalle sopivan asukokonaisuuden saat luotua kylmillekin keleille, kun poimit matkaan lämpimän aluskerraston, aina tyylikkään villakangastakin, laadukkaan neuleen ja siistit farkut. Kun lisäät kokonaisuuteen vielä tyylikkään yksinkertaisen pipon, villahuivin ja vuoratut nahkakäsineet, on talvinen asukokonaisuus valmis.

Kosteammille keleille ja erilaisiin aktiviteetteihin on hyvä harkita kosteutta hylkiviä materiaaleja. Urheillessa tarvitset hikeä hylkiviä teknisiä materiaaleja. Näin vältät vilustumista ja pidät itsesi mukavan kuivana ja lämpimänä esimerkiksi lasketellessa tai hiihtoladuilla. Paukkupakkasille ja rennon nuorekkaaseen katumuotiin voit pukea untuvatakin sekä lämpimän villapaidan ja laittaa jalkaasi jotkin alehintaisista, laadukkaista talvikengistä.

winter_clothes_outlet_3_CM

Korkealaatuiset naisten talvivaatteet merkittävin alennuksin

Naisten talvivaatteet antavat ensisijaisen tärkeiden lämmön ja mukavuuden lisäksi hyvän mahdollisuuden erilaisten tyylien luomiseen. Reilunkokoiset alennukset mahdollistavat myös uusien värivaihtoehtojen ja mallien kokeilemisen normaalia riskittömämmin. Näin saatat löytää itsellesi aivan uuden suosikkityylin, jota et aikaisemmin ole raaskinut kokeilla. Synkillä ja kylmillä talvikeleillä pirteät kuosit ja raikkaat värit tuovat mukavaa kontrastia. Iloisen värinen laadukas toppatakki piristää sekä sinun että kanssakulkijoidesi päivää.

Kokopitkä hupullinen untuvatakki on yksinkertaisuudessaan erinomainen talvivaate kylmille keleille. Tyylikkään yksiväriset mallit on helppo pukea ja monesti niiden kanssa ei tarvitse erillisiä toppahousuja, koska pitkä takkimalli suojaa myös jalkoja. Kovassa viimassa lämmin huppu on helppo nostaa lisäsuojaksi päähän. Toinen näyttävä vaihtoehto talvitakkien joukosta on esimerkiksi vyötäröltä kiristettävä takkimalli, jonka kanssa voi helposti yhdistellä tyylikkäitä pitkävartisia saappaita sekä mieluisia talvihousuja. Kauniin naisellisen talviasustuksen kruunaavat muhkeat kaulahuivit sekä monituisissa väreissä löytyvät ihastuttavat korvapannat. Tutustu Lounge by Zalandon tarjouksiin ja löydä tulevien talvien suosikkivaatteesi edullisesti.

Verkko-outletin monet jäsenedut

Talvivaatteiden ale on Lounge by Zalandon yksi monista kampanjoista, joista löydät suuren valikoiman erilaisia vaatteita ja asusteita alehinnoin. Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan kattavaan aletarjontaan ja voit vieläpä säätää saapuvien uutiskirjeiden määrän haluamallesi tasolle. Minkäänlaista ostopakkoa ei outletiin liittymisen jälkeen ole, mutta valppaalle laadukkaan muodin ystävälle Lounge by Zalandon muutaman päivän voimassa olevat alekampanjat ovat oiva tapa löytää muun muassa laadukkaat talvivaatteet tuleviksi talviksi. Tuotteiden hankinta hoituu myös erittäin joustavasti, sillä kaikilla aletuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.