Wood Wood outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Wood Wood outlet: skandinaavista huippumuotia alennushinnoilla

Tanskalainen Wood Wood on yhdistelmä skandinaavisen tyylipuhdasta minimalismia ja rentoa katumuotia. Ensisijaisesti muotitalo luo vaatteita ja asusteita niille, jotka arvostavat selkeitä linjoja ja hillittyä tyyliä sekä ensiluokkaista laatua. Silti mukaan mahtuu muutama kujeileva printtipaita, joissa koreilee joko terävä slogan tai muita humoristisia huomioita. Zalando Loungesta saat nämä ja lukuisat muutkin merkkituotteet yllättävän hyvään outlet-hintaan.

Moni brändi kantaa ylväästi logoaan sekä muotitalon nimessä että omissa tuotteissaan. Näin on asiat myös Wood Woodin kohdalla. Mutta miksi tyytyä vain yhteen symboliin, kun voit valita useamman. Tämän tanskalaisbrändin tunnistat nimittäin joko merkin koko nimeä kantavasta sanaparista, W.W.-logosta tai sen lyhyempään muotoon typistetystä pelkästä W:stä tai oikeastaan kahdesta nurinpäin kääntyneestä A:sta, jotka nousevat esiin kontrastivärisen ympyrän keskeltä.

Logojen lisäksi tunnistat brändin huolettomasta ja ajattomasta tyylistä, joka henkiin usein ysärin parhaita muotihetkiä. Näistä hetkistä muotitalon perustajat Karl-Oskar Olsen ja Brian SS Jensen sanovat ammentavansa ideoita omaleimaiseen tyyliinsä, jossa katujen perintö kohtaa pelkistetyn tyylikkään muodin.

90-luvulla aika tuntui seisahtuvan paikalleen ja kaikki oli mahdollista. Ajan henkeä kuvaavat Wood Woodin skeitti-, graffiti- ja hip hop -kulttuurin vaikutteet, jotka vetoavat sekä nuoriin että retrohenkisiin, ysärin kultahetket jo kertaalleen kokeneisiin pukeutujiin. Monipuolisen muotitalon asut henkivät yhtäältä hillittyä ja arvokasta tyyliä — joissa vaatteiden on tarkoituskin tuoda omia piirteitäsi esiin tai luoda rauhoittavaa tasapainoa vaatetukseesi — ja toisaalta räväkkää ja kantaaottavaa muotia, jossa sanomat kuin myös värimaailmat ovat brändin toista äärilaitaa paljon voimakkaampia.

Wood-wood-outlet-zalando-lounge-FI

Yhdistelemällä näitä kahta tyyliä muodostat useampia toimivia vaatekokonaisuuksia. Wood Woodin perusvaatteilla voit ensin luoda toimivan pohjan vaatetuksellesi. Esimerkiksi valkoisia t-paitoja löytyy sekä tyköistuvina että hiukan tilavampina malleina, ilman printtiä ja logon kera. Samoin brändin mustia, harmaita ja tummansinisiä puuvillapaitoja voi käyttää toimivan perusvaatetukseen rakentamiseen. Kangashousujen maanläheiset sävyt sointuvat minkä tahansa yläosan kanssa ja muutamat luottofarkut tai aina tyylikkäät mustat chinot pelastavat useammankin kiireisen aamun, jolloin hyvän yhdistelmän pitää syntyä käden käänteessä.

Hyviin perusvaatteisiin voi laskea myös skandibrändin rennot collegepaidat ja -hupparit, jotka palvelevat tarkoitustaan niin koleana kesäpäivänä kuin myös välikausina, jolloin lisälämmön avulla voit lykätä talvitakkiin siirtymistä vielä pitkään. Näissäkin musta, harmaa ja tummansininen hallitsevat, varsinkin miesten mallistoja. Naisten mallistoissa perusvaatteisiin kuuluvat myös moneen tyyliin sopivat mekot ja hameet. Istuvaksi kuositeltu paitamekko on riittävän ryhdikäs työasuksi kuin myös parempaa pukeutumista vaativiin vapaa-ajan tapahtumiin. Valtoimenaan hulmuavat mekot ja -hameet antavat puolestaan kepeyttä ja huoletonta fiilistä ilmavuudellaan ja raikkailla värityksillään.

Ilmettä perustyyliin Wood Woodin printeillä ja eläväisellä kuoseilla

Rentoon perussettiin tuot asennetta Wood Woodin värikkäällä kauluspaidalla, joissa raidat tai ruudut seikkailevat pitkin vaatetta toistensa ali, yli tai vieri vieressä. Katutaiteella värjätty paita ja shortsit ovat kaukana hillitystä ja herkästä, minkä vuoksi hyvästä perustyylistä tunnettu tyyppi tuo tällä yhdistelmällä itsestään täysin uuden puolen esille. Kun kaipaat jotain yksittäistä vaatetta tyylisi henkiin herättäjäksi, Zalando Loungen Wood Wood outlet on erinomainen kohde uniikkien designer-vaatteiden metsästykseen. Erityisesti kesäasuissa moni päästää luovuutensa valloilleen, jolloin kuviot ja kuosit saavat vapaasti rönsyillä joka suuntaan pitkin vaatteita. Vaikka tervetullutta olisi väriläiskä sinne tänne myös talven ja syksyn tummapainotteiseen pukeutumiseen. Jos pelkkä tyyli ei ilmennä riittävästi mielipiteitäsi tai elämäntyyliäsi, kokeile nasevalla sloganilla varustettua printtipaitaa. Toisaalta hauska kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, joten nokkela piirros tai valokuva tekevät varmasti vaikutuksen.

Päällysvaatteissa Wood Wood ei arkaile kokeilla uusia materiaaleja, muttei myöskään halua luopua hyväksi todetuista luonnonmateriaaleista. Useammissa eri sävyissä irisoiva pinta näyttää upealta klassisen tyylikkäässä trenssissä tai parka-takissa ja kekseliäitä yksityiskohtia voi luoda takkiin vaikkapa hihaan upotetuilla, läpinäkyvillä ikkunoilla. Tosin, hyvällä leikkauksella varustettu, yksivärinen villakangastakki on monen tyylikkään pukeutujan luottovaate läpi talven. Tätäkään ei tanskalainen muotitalo ole unohtanut. Lyhyissä takeissa materiaalit vaihtelevat denimistä sporttisiin tuulipukukankaisiin, joihin löytyy usein kaveriksi samasta materiaalista valmistetut housut. Päällysvaatteilla luodun tyylin voit viimeistellä Wood Woodin tyylikkäällä laukulla ja lippiksellä, joissa molemmissa on kivan sporttinen vivahde.

Wood-wood-outlet-men-fashion-zalando-lounge

Wood Wood -tuotteiden tarjouskampanjat Zalando Loungen jäsenille

Kun liityt Zalando Loungen jäseneksi, saat alennuksia lukuisista eri merkkituotteista. Valikoimissamme on useampia Wood Woodin kaltaisia skandibrändejä, joten hillittyyn minimalismiin ja moderniin katumuotiin ihastuneelle tyylitaiturille riittää ihastuksen kohteita. Mikä parasta, kaikki tuotteemme myydään outlet-hinnoilla. Zalando Loungen online sale vaihtuu päivittäin: uusia tarjouskampanjoita alkaa samalla kun aiemmin alkaneet päättyvät. Online salessa on brändi- ja teemakohtaisia tarjouskampanjoita, jotka kestävät keskimäärin 3-5 päivää. Zalando Loungen jäseneksi liittyminen on ilmaista, eikä se edellytä sinulta mitään ostoja liittymishetkellä tai sen jälkeen. Saat vain uutiskirjeen päivittäin sähköpostiisi, jossa esitellään saman päivän ja lähipäivien aikana alkavat tarjouskampanjat.

Kun huomaat suosikkibrändisi tulevassa online salessa, voit lisätä muistutukseen kalenteriisi uutiskirjeen linkistä. Mikäli haluat vierailla online salessa säännöllisesti, kannattaa ladata Zalando Lounge -sovellus, joka lähettää push-notifikaatioita juuri ennen uuden tarjouskampanjan alkua. Jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin tarjouksiimme, jotka yltävät parhaimmillaan jopa 75 prosenttiin. Parhaat tarjoukset varataan usein nopeasti, joten online salessa nopeus on valttia. Vaikka tuote varattaisiin juuri nenäsi alta, ei silti kannata vaipua epätoivoon. Varattu tuote saattaa vielä vapautua ja on kokonaan pois tarjonnasta vasta, kun kyseinen tuote on loppuunmyyty. Sitä ennen kannattaa hetki odotella, josko outlet-löytö vapautuisi ja olisi varmasti sinun.

Pohjoismaiset suosikkimerkit

🔸

🔸

🔸

🔸