Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Partakoneet alennuksessa

Partakoneiden ja parran muotoiluun soveltuvien pienten kodinkoneiden suosio kasvaa tasaisesti. Löydä useiden laadukkaiden valmistajien partakoneet outletin vaihtuvista tarjouksista. Tutustu tarjouksiin nyt ja nappaa mukaasi laadukkaat partakoneet.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki modernit partakoneet alennushinnoin

Muotia, erilaisia lifestyle-tuotteita, sekä useita käteviä kodin apuvälineitä tarjonnassaan pitävä Lounge by Zalando on laadun ja edullisten hintojen ystävien todellinen unelmakauppa. Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista kampanjoista, kuten trimmerit ja miesten partakoneet tarjoavasta alennuksesta, löydät tuotteita jopa 75%* alennuksin. Liity ilmaiseksi ja nauti kylpylämäisestä kokemuksesta kotona minä tahansa viikonpäivänä kuratoidun valikoiman avulla.

electricrasors_outlet_2_CM

Löydä kätevät trimmerit partasi muotoiluun

Säännöllinen parran muotoilu, huolto ja trimmaus ovat avain kaikenlaisten tyylikkäiden partatyylien luomiseen ja ylläpitoon. Parran monipuolinen muotoilu on kautta historian, mutta erityisesti viimeisimpinä vuosikymmeninä, kuulunut miesten muodikkaaseen tyylittelyyn ja oman rohkean tyylin ilmaisemiseen. Laadukkaat partakoneet ja kätevät trimmerit helpottavat huoltotoimia ja tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen leikittelyyn ja useisiin tyylivaihtoehtoihin.

Lounge by Zalandon partakonetarjous on oiva tapa päivittää parranajolaitteet paremmiksi. Sopivat trimmerit antavat esimerkiksi helpoimman tavan muotoilla parta. Kaula- ja poskilinjan jämäkän trimmaamisen ohella saat helposti siistittyä niskakarvat ja luotua parrastasi veistosmaisen tyylikkään kokonaisuuden. Jokaisella on omat mieltymyksensä partatyylien suhteen, mutta tarjouksistamme löytyvillä malleilla saat luotua juuri haluamasi viiksi- ja partatyylit kätevästi yhtä lailla kotona kuin reissussa ollessasikin.

Laadukkaat parranajokoneet sopivat myös muuhun karvanpoistoon

Parranajokoneet sopivat nimityksestään huolimatta monesti myös monenlaiseen muuhun käyttöön. Useat malleista on joko kokonaan tai vähintään terien osalta pestävissä vedellä, joten useanlainen käyttö onnistuu puhtaudesta huolehtien näppärästi. Lounge by Zalandon tarjouskattauksesta voit löytää myös malleja, joissa on erilliset puhdistusasemat. Näiden avulla laitteen puhdistus onnistuu äärimmäisen kätevästi vain asettamalla laite asemaan ja painamalla puhdistusnappia.

Monet sähköpartakoneet sopivat perinteisen parranajon ohella erinomaisesti muun muassa tyylikkään kaljun tai siilitukan ajeluun, sekä muutenkin hiusrajojen trimmaukseen. Myös hiostavien kainalo- ja rintakarvojen, ja jopa intiimialueen karvoituksen siistiminen hoituu monilla laadukkaista laitteista muitta mutkitta. Aletuotteidemme valikoimaa selaillessa kannattaakin huomioida omat mieltymykset ja harkita tarvitsetko uutta laitetta vain tiettyyn käyttötarkoitukseen vai olisiko kätevää omistaa monipuolisesti erilaiseen käyttöön soveltuva apuväline.

electricrasors_outlet_3_CM

Miesten partakoneet mainiolla ominaisuuksien valikoimalla

Parranajotyylejä ja -mieltymyksiä on lähes yhtä paljon kuin parrakkaita ihmisiäkin. Tähän auttaa monet erilaiset laitteiden ominaisuudet ja useat laadukkaat partakonevalmistajat. Toinen käyttäjistä arvostaa koneen pyöriviä teriä, kun taas toisen ehdoton suosikki on edestakaisin liikkuva terä. Hintaero laitteissa perustuu monesti mukana tuleviin lisätarvikkeisiin, sekä terien ja tekniikoiden laatuun. Arvokkaimmissa malleissa on keskimäärin ihoa miellyttävimmät terät, jotka liukuvat iholla paremmin.

Sopivat partakoneet löydät Lounge by Zalandolla monipuolisella kattauksella ominaisuuksia, joihin kannattaa tutustua hankintaa tehdessä. Osa laitteista soveltuu esimerkiksi kuiva-ajon lisäksi märän parran tai hiuksien ajamiseen. Akkujen kestot, erilaiset terämuotoilut, sekä mukana tulevat lisähyödykkeet, kuten puhdistusasema, ovat myös tärkeitä huomioon otettavia ominaisuuksia. Suurin osa laitteista on nykypäivänä johdottomia, mutta tästä huolimatta on hyvä huomioida potentiaalisen latauspaikan sijainti käyttökohteessa, sekä laitteen yleinen koko. Tärkeä aspekti valintaa tehdessä on luonnollisesti käyttötarkoitus; viiksien ja parran tarkkaan muotoiluun ja parran päivittäiseen poisajoon soveltuu monesti hieman erilaiset laitteet.