Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kodin elektroniikka alennuksessa

Kodin elektroniikka tekee arjesta mutkatonta ja helpottaa elämää. Erilaiset kodinkoneet ja keittiön pienkoneet nopeuttavat askareita ja sopivat myös sisustukseen. Kun kone vaivaa ja vatkaa puolestasi, vapautuvat kätesi muuhun käyttöön.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kodin elektroniikka hoitaa homman puolestasi

Älä turhaan vietä aamuasi lämmittämällä leipää uunissa tai paistinpannulla. Lykkää tämän sijaan siivut paahtimeen muutamaksi minuutiksi ja valjasta tehosekoitin smoothien valmistukseen. Tilaa tarpeellinen kodin elektroniikka Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, parhaimmillaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

homeelectronics outlet 2 CM

Kodinkoneet ja pienelektroniikka kätevästi verkosta

Kodin elektroniikka, kodinkoneet ja erilaiset keittiön pienkoneet muodostavat tärkeän osan kotitalouden toimintaa ja tuovat arkeen mukavuutta, tehokkuutta ja viihdettä. Kun hiukset kuivaa aamuisen suihkun jälkeen nopeasti hiustenkuivaajalla, ei ovesta tarvitse poistua pakkaseen latvat vettä tihkuen. Sähköhammasharjalla peset hampaat nopeasti samaan aikaan kun robotti-imuri puhdistaa pölypallot lattialta.

Lenkkeily sujuu vauhdikkaasti, kun langattomista kuulokkeista pauhaa lempimusiikki, jonka tahtiin juosta. Kotona voi virittää varsinaisen diskon pienikokoisenkin kaiuttimen kautta. Päivän päätteeksi voit tarkistaa askelmäärän älykellosta tai aktiivisuusrannekkeesta, joka seuraa myös vitaalielintoimintoja sekä monesti esimerkiksi unen määrää. Erilaiset isommat kodinkoneet, kuten mikroaaltouunit, astianpesukoneet ja vaikkapa jääkaapit hoitavat nekin monenlaisia arkisia askareita puolestasi, jotta sinun ei tarvitsisi käyttää kallisarvoista aikaasi käsillä tekemiseen. Ei kun töpseli seinään ja menoksi!

Vaikka moni tunteekin Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan tasokkaasta muodista, jota sivumennen sanoen riittää vaikka minkälisiin toiveisiin hyvänsä, voi kattavasta valikoimasta löytää myös monenlaista muutakin. Sisustustuotteiden lisäksi verkosta saa hankittua myös erilaiset kodinkoneet sekä monenlaista pienelektroniikkaa. Mikäli siis olet vastikään muuttanut uuteen kotiin tai kenties aikeissa päivittää vanhoja sähkölaitteita uusiin, kannattaa sinun liittyä asiakkaaksi ja hyödyntää monenlaisia etuuksia!

homeelectronics outlet 3 CM

Keittiön pienkoneet tekevät kokkaamisesta hauskaa ja helppoa

Ihminen viettää ison osan elämästään keittiössään valmistamassa ruokaa joko itselleen tai rakkailleen Käytetty aika kasvaa edelleen, jos hoidat itse myös ne aikaa vievät askareet, jotka hoituisivat tehtävään suunnitellulla koneella paljon nopeammin. Mikäli siis haluat tehdä kokkaamisesta hauskaa ja helppoa, hanki keittiöön kunnolliset keittiön pienkoneet. 

Tärkeitä arjen apureita ovat esimerkiksi erilaiset kahvinkeittimet, leivänpaahtimet sekä sekoittimet. Muutamalla napinpainalluksella saa itselleen lämmintä leipää, tuoretta kahvia tai vaikkapa kermavaahtoa lettuihin. Kun monitoimikone vaivaa taikinaa puolestasi, voit samalla puristaa appelsiinimenua mehupuristimella tai keittää vedenkeittimellä teevettä. Monesti yksi laite kykenee jopa useampaan asiaan, kuten leikkaamiseen, raastamiseen ja pilkkomiseen.  

Varustele oma keittiösi tyylikkäillä ja tehokkailla keittiön pienkoneilla, jotka voit tilata Lounge by Zalandon verkkokaupasta. Näin vältät pitkät kassajonot sekä aikaa vievät kierrokset erilaisissa elektroniikkaliikkeissä. Tilaus onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja mistä hyvänsä. Homma on yhtä helppo ja hauska kuin ruuanlaittokin tilauksesi saavuttua!

Lounge by Zalandon asiakkaille kaikkea kotiin ja vaatekaappiin

Arki on ajoittain varsin hektistä, eikä tärkeiden hankintojen tekemiseen aina liikene aikaa kaiken muun keskellä. Onhan se varsinainen operaatio lähteä kiertelemään kivijalkaliikkeitä ja kysellä kaipaamiensa tuotteiden perään, jos hyllyistä niitä ei löydy. Etenkin, jos on hakemassa jotain tiettyä. Kun tarvittavat hankinnat tekee netistä, ei tarjonta rajoitukaan myymälän valikoimaan. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löytyy kaikenlaista kotiin ja vaatekaappiin. Liittymällä asiakkaaksi pääset hyödyntämään vieläpä varsin mukavia etuja ja tutkimaan yli 2 500 merkin tarjontaa. Liittyminen on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista, eikä sido sinua ostoon. Asiakkuuden myötä pääset hyödyntämään lähes päivittäisiä tarjouskampanjoita ja jopa 75%* alennuksia. Toimitus sujuu nopeasti ja palautuskin onnistuu 31 päivän sisällä täysin ilmaiseksi. Älä siis tuhlaa arvokkaita tunteja kauppakeskusten kiertelyyn, vaan hoida hankinnat helposti ja ripeästi kotisohvalta käsin Lounge by Zalandon asiakkaana.