Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Huonekalut alennuksessa

Huonekalut, jotka tekevät kodistasi juuri sinun näköisesi. Etsitkö uutta nojatuolia, yöpöytää tai seinähyllyä? Inspiroidu suosittujen merkkien huonekalutarjouksista ja sisusta unelmiesi koti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä huonekalut ihastuttavan edullisesti

Huonekalut luovat asuinympäristöön tunnelman. Nyt voit löytää haluamasi huonekalut netistä edullisesti liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Tarjouksista paikannat tuotteita jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan, eikä liittyminen maksa sinulle mitään. Uudista talosi, toimistosi tai mikä tahansa haluamasi huone.

furniture outlet 2 CM

Luo kotiisi näyttävä uusi kalustus

Oma koti, mökki tai työskentelytila on mukavampi paikka, kun sieltä löytyy omaa silmää ja tyylitajua puhuttelevat ja tarkoituksenmukaiset kalusteet. Lounge by Zalandolla löydät tyylikkäät huonekalut edullisin tarjoushinnoin ja kalustat tilan kuin tilan haluamallasi tavalla. Siistit kalusteet keittiöön, olo- ja makuuhuoneeseen tai vaikka parvekkeelle saattavat olla vain muutaman klikkauksen päässä.

Uuteen taloon tai asuntoon muuttaessa saattaa erimerkiksi olla tarvetta uusille sisustustuotteille. Tai kenties vanhassa tutussa kodissa iskee vain tarve hieman muuttaa tyyliä. Vanha kulahtanut ruokailuryhmä voi olla uutta korvaajaa vailla. Ehkä Suomen haastavat kelit ovat kalunneet terassin istuimet ja pöydät käyttökelvottomiksi? Etsitpä sitten täysin uutta, korvaajia vanhoille mööpeleille tai haluat vain vaihtaa tyylistä toiseen, on Lounge by Zalandon huonekaluale laadullisesti ja taloudellisesti järkevä paikka tehdä ostoksia.

Piristä kotisi ilmettä edullisilla huonekaluilla

Parhaimmillaan sopiva kalustus luo täydellisen ilmapiirin kuhunkin tilaan. Makuuhuoneeseen voit valita pehmeitä, rauhallisia muotoja ja monesti miellyttävän vaaleita sävyjä. Keittiössä ja ruokailutiloissa käytännöllisyys on puolestaan valttia. Pinnat pitää olla helppo puhdistaa ja esimerkiksi pöytämateriaaliksi sopii yleensä parhaiten eri väriset käsitellyt puupinnat tai karkaistu lasi. Harrastetiloissa on yleensä hieman enemmän tilaa kikkailuun ja räikeisiin yksityiskohtiin. Kokeile rohkeasti uusia tyylejä. Valitse yleisiin tiloihin huomionkerääjiä, kuten muusta sisustuksesta poikkeavalla värillä koristettu hylly tai näyttävä valaisin, tai kalusta maltillisesti tyyli ja rauhallinen ilmapiiri edellä.

Oikeanlaiset huonekalut piristävät ilmapiiriä ja luovat omaan tyyliisi sopivia tunnelmia. Lounge by Zalandon tarjoukset ovat mitä parhain paikka tehdä löytöjä ja viimeistellä raikas sisustus. Saatat esimerkiksi löytää pitkään olohuoneesta puuttuneen sohvapöydän, juuri sopivan kirjoituspöydän koulua aloittelevalle lapselle tai eteisen kenkäkaaokseen järjestystä tuovan kenkähyllyn. Tarjouskampanjan tuotteet avaavat uusia mahdollisuuksia ja edullisten hintojen vuoksi pystyt helposti myös säästämään tarpeellisissa hankinnoissa pitkän pennin.

furniture outlet 3 CM

Huonekalut-outlet mahdollistaa uuden kokeilemisen

Outlet-hintaiset huonekalut tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden kokeilla uutta. Kenties olet jo pitkään halunnut muuttaa kalustustasi tummasta vaaleaan, tai toisinpäin, mutta tuotteiden hinta on tuntunut liian korkealta. Lounge by Zalando antaa tuotteilleen reiluja alennuksia ja pätevän palautusoikeuden ansiosta voit tehdä hieman rohkeampiakin kokeiluja. Räväkät väri- ja materiaaliyhdistelmät, joita olet mielessäsi pyöritellyt ovat nyt paljon miellyttävämpiä toteuttaa.

Pitkät päivät kotitoimistolla sujuvat mukavammin miellyttävän työtuolin kanssa. Uuteen kotiin muutto saattaa luoda tarvetta eri kokoisille tai muuten vain kokonaan uusille huonekaluille. Inspiroidu Lounge by Zalandon tarjonnasta, kokeile rohkeasti uutta ja viimeistele kalustuksesi omanlaiseksesi. Löydä juuri se sisustuksestasi puuttuva palanen tai tee suurempi määrä löytöjä kerralla.

Kalusteet netistä helposti ja reilujen etujen saattelemina

Halpojen huonekalujen hankkiminen ei juuri kätevämmäksi voisi muuttua. Lounge by Zalandon mielenkiintoisen outlet-verkkokaupan jäseneksi liittymällä pääset nauttimaan jopa 75%* alennuksista sekä ostoksien tekoa helpottavasta 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta. Pääosin muutaman päivän kerrallaan voimassa olevien kampanjoiden joukosta löydät kauniit kodin kalusteet monista materiaaleista valmistettuna. Yhdistele sisustuksessasi komeita puisia pintoja, löydä pitkään etsimäsi valaisin huomattavasti normaalia edullisemmin, tai panosta näyttävän kiiltäviin metallisiin pintoihin. Tarjoustuotteemme tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia jokaiselle. Vain mielikuvitus ja omat tyylimieltymykset ovat rajana. Hanki huonekalut edullisesti verkkokauppamme tai aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla. Asiakkaaksemme liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa.