Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Imurit alennuksessa

Outletista löydät laatubrändien imurit, jotka tekevät kodin siivoamisesta helppoa ja tehokasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen imuri tarpeisiisi. Tee imuroinnista hauskaa vaikkapa veikeällä robotti-imurilla!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki tasokkaat imurit alehinnoin

Laadukkaat imurit vähentävät siivouksen raskautta. Oikeanlaisella ja juuri omiin käyttötarpeisiin soveltuvalla laitteella kodin siistimisestä voi jopa nauttia. Lounge by Zalandon jännittävän outlet-verkkokaupan jäseneksi ilmaiseksi liittymällä löydät laatubrändien erilaiset imurit jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

vacuum outlet 2 CM

Helpota arkisiivouksia robotti-imurien avulla

Siivoaminen on monelle meistä niin sanottu arkinen velvollisuus. Oikeanlaisilla ja tarpeeksi laadukkailla laitteilla voit kuitenkin helpottaa siivoamisesta koituvaa vaivaa merkittävästi. Vuosien saatossa huimasti kehittyneet robotti-imurit sopivat nykyaikaiseen maailmanmenoon erinomaisesti. Niillä hoidat tasaisten pintojen päivittäisen puhtaanapidon erittäin pienellä vaivalla ja vähennät manuaalista työtä melkoisesti. Ne tekevät siivoustyöt niin halutessasi vaikka sinun ollessasi poissa, tai uniesi aikana. Yleensä on kuitenkin hyvä omistaa muunkinlainen imurimalli, jolla voi erityisen haastavat kohdat itse imuroida, sillä aivan joka paikkaan ei robottisiivoaja pääse.

Robotti-imurien ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa anturit, jotka estävät niitä putoamasta korotetuilta tasoilta, sekä helppo ladattavuus. Moniin malleihin on myös saatavilla erikseen, mikäli moista ei oletuspaketissa toimiteta, tyhjennysasema. Tämän avulla laite huolehtii myös itsensä tyhjentämisestä autonomisesti. Yleensä laitteiden käyttöönotto ja opastus tapahtuu mobiilisovelluksen kautta.

Löydä pieneen tilaan kätevät varsi-imurit edullisesti

Lounge by Zalandon imurikampanjasta löydät halvat imurit juuri omia tarpeitasi vastaamaan. Pieniin kerrostaloasuntoihin tai suuren talon kakkosimuriksi soveltuu erinomaisesti suosiotaan jatkuvasti kasvattavat johdottomat varsi-imurit. Näitä malleja on niiden kompaktin koon vuoksi helppo säilyttää pienessäkin tilassa, kuten keittiön kaapissa. Akkukäyttöisyytensä vuoksi malleja on myös kätevä käyttää missä tahansa. On kuitenkin kannattavaa huomioida, että varsipölynimureissa on yleensä hieman johdollisia malleja pienempi teho ja tämän vuoksi ne soveltuvat nimenomaan hieman pienempien alueiden siivoamiseen.

Tutustu ulkonäöltäänkin näyttäviin kompakteihin imurimalleihin tarjouskampanjassamme ja löydä omaan käyttöösi sopiva vaihtoehto. Joiden mallien erikoisominaisuuksiin kuuluu myös se, että ne voivat myös pestä lattian. Varsi-imurit ovat täydellinen vaihtoehto pienen toimiston puhtaanapitoon, suuremman talon keittiön lisävarusteeksi tai vaikka uuteen kaupunkiyksiöön muuttavalle nuorelle lahjaksi.

Perinteiset pölynimurit ovat aina turvallinen ja varma valinta

Klassiset johdolliset pölynimurit ovat käytännössä aina varma valinta. Monipuolisuudellaan loistavat imurimallit löydät lukuisilta tunnetuilta valmistajilta. Malleja saatat kampanjastamme löytää muun muassa Electroluxin, Mielen tai Boschin valmistamina. Näistä malleista ei niiden verkkokäyttöisyyden vuoksi lopu virta kesken. Toki johdollisuutta voitaneen pitää myös samalla mallien ainoana miinuspuolena. Hyvä imuteho, suuri kapasiteetti ja yleensä suhteellisen edullinen hinta puhuvat kuitenkin selvää kieltä laitteiden puolesta.

Yleensä johdollisten imurien mukana tulee vakiosuuttimen lisäksi eri pinnoille tarkoitettuja suutinosia. Näiden avulla imuroit kätevämmin listat, matot, huonekalut ja kulmat. Lounge by Zalandon voit löytää sekä pölypussillisia malleja, että pussittomia vaihtoehtoja, joten saat valita itseäsi miellyttävän tyylin. Muita ominaisuuksia, joihin imurivalintaa tehdessä kannattanee kiinnittää huomiota, on erilaiset allergiaoireita vähentävät teknologiat, kuten HEPA-suodattimet. Joissain malleissa löydät nämä poistoilman pölyhiukkasten määrää vähentävät suodattimet tai muut brändien lanseeraamat teknologiat sisäilman parantamiseksi.

Edulliset imurit monessa tyylissä ja reiluin lisäeduin

Laadukkaan muodin, lifestyle-tuotteiden sekä erilaisten kodin apuvälineiden hankkimiseen Lounge by Zalando on erinomainen kauppapaikka. Jopa 75%* alennuksia tarjoavaan imurikampanjaan, sekä moniin muihin yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin pääset osalliseksi liittymällä outlet-verkkokauppamme jäseneksi. Perinteiset johdolliset lattiaimurit, näppärät ja pieneen tilaan erinomaisesti soveltuvat johdottamat mallit, sekä itsenäiset robotti-imurit löydät reiluin alehinnoin. Tutustu mallien lisäominaisuuksiin, valitse mieluisa ulkoasu ja tilaa alennettu merkkituote kätevästi kotiin. Jäsenenämme saat tilatuille tuotteille myös täysin ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Tee arkisesta siivoamisesta miellyttävämpää laadukkaiden siivousvälineiden avulla.