Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hyllyt alennuksessa

Kun muualta loppuu säilytystila, hyllyt pelastavat! Pieneenkin huoneeseen saa mahdutettua monen moista tärkeää tavaraa erilaisilla säilytysratkaisuilla. Kun kaikki on järjestyksessä, on kotonakin mukavampi viettää aikaa.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hyllyt pitävät paikat järjestyksessä

Olivatpa kyseessä sitten keittiön pikkuruiset maustepurnukat, lastenhuoneen levyt tai kokoelma lempikirjoja, kunnolliset hyllyt pitävät tavarat oikeassa järjestyksessä. Tilaa ne Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, jonka asiakkaaksi liityttyäsi pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

shelves_outlet_2_CM

Seinähyllyt jokaiseen huoneeseen

Sisustaessa joutuu miettimään paljon sommittelua sekä käytännöllisyyttä. Kokonaisuus koostuu monesta pienestä asiasta, jolla on merkitystä. Säilytysratkaisuja kannattaa miettiä tarkkaan, jotta tavarat eivät pyöri jaloissa ja koti näytä sotkuiselta. Esimerkiksi erilaiset seinähyllyt ovat paitsi loistavia niin koriste-esineiden kuin tärkeiden tavaroidenkin esillepanoon myös erinomaisia sisustuselementtejä. Ne täyttävät tyhjää seinätilaa ja kiinnittävät katseen heti huoneeseen astuessa. 

Tyylikkäät seinähyllyt ja hyllylevyt sopivat hyvin talon tai asunnon eri huoneisiin. Lastenhuoneessa niihin voi nostaa leluja tai vaikkapa lempikirjoja. Olohuoneessa sellaisia koriste-esineitä, jotka haluaa pitää turvassa uteliailta sormilta tai vaikkapa lemmikeiltä. Voit muuttaa koko huoneen ulkonäköä ja tilantuntua sijoittelemalla niille pieniä patsaita, kasveja, lamppuja tai vaikkapa valokuvakehyksiä. Hylly keittiössä voi toimia vaikkapa maustepidikkeenä tai sen päälle voi asetella omat lempikupit – siitä ne saa napattua nopeasti kahvihimon iskiessä. Kookkaammat hyllylevyt jaksavat kannatella jopa raskaampia kodinkoneita, joka vapauttaa keittiöön laskutilaa. Jos hakusessa on siis hylly seinälle, tule tutustumaan Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan kattavaan valikoimaaan. Liity asiakkaaksi vain muutamalla klikkauksella ja tule tekemään löytöjä.

shelves_outlet_3_CM

Kylpyhuoneen hylly on kätevä paikka säilyttää kosmetiikkaa

Kylpyhuoneet ja vessat lukeutuvat harvemmin niihin kotitalouden kookkaimpiin huoneisiin. Näin ollen säilytystilakin saattaa jäädä vähäiseksi. Pelkkä peilikaappi harvemmin riittää, mutta onneksi erilliset kylpyhuoneen hyllyt ratkaisevat monta ongelmaa. Niitä voi kiinnittää haluamiinsa kohtiin ja niiden päällä säilyttää vaikkapa useampia erilaisia hygieniatuotteita. Pieni hylly ei vie edes juurikaan tilaa, mutta sen asennuksen myötä käsienpesualtaan ympäristön saa tyhjennettyä ylimääräisistä esineistä.

Metallinen hylly sopii hyvin esimerkiksi modernimpaan tai loft-henkisempään tilaan, kun taas puinen hylly on kuin tehty suloiseen maataloon. Toki metalleja ja puitakin on erivärisiä ja tyylisiä, joten vaihtoehtoja on hyvä tutkia tarkkaan. Ja kun tilaat ne netistä, säästät sekä aikaa että vaivaa – ja monesti vieläpä rahaakin. Verkkokaupassa valikoima ei rajoitu sen mukaan, millaiset varastotilat kivijalkaliikkeellä on. Voit myös kaikessa rauhassa keskittyä löytämään värimaailmaltaan ja muotoilultaan juuri omaan kotiisi sekä sisustustyyliisi sopivat hyllyt. Tilaus onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja vieläpä kätevästi kotoa käsin. Ja Lounge by Zalandon asiakkaana pääset nauttimaan lähes päivittäisistä erikoistarjouksista, joten sinun ei välttämättä tarvitse edes maksaa haaveidesi hyllyköstä täyttä hintaa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja nauti lukuisista eduista.

Asiakkuus, josta hyödyt huomattavasti

Olipa kyseessä vaatekaapin sisällön päivitys tai kodin sisustus, verkosta on helppo tilata omaa silmää miellyttäviä tuotteita joutumatta kuluttamaan aikaansa kassajonoissa seisoskeluun tai ostoskeskusten kiertelyyn. Valikoimat ovat kattavampia kuin paikan päällä liikkeissä ja hintojakin on helpompi vertailla omalla koneella tai puhelimella. Liity sinäkin siis Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan asiakkaaksi, niin pääset hyödyntämään mukavia etuja ja tutkimaan yli 2500 merkin tarjontaa. Asiakkaaksi liittyminen on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista, eikä sido sinua ostoon. Liittymisen myötä pääset hyödyntämään lähes päivittäisiä tarjouskampanjoita ja jopa 75%* alennuksia. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja palautuskin onnistuu 31 päivän sisällä täysin ilmaiseksi. Shoppailu ei ole koskaan ollut niin helppoa ja hauskaa, kuin se on Lounge by Zalandon asiakkaana!