Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Leivänpaahtimet alennuksessa

Näillä leivänpaahtimilla nautit herkullisen rapeita leipiä joka päivä. Tutustu outletin vaihtuviin tarjouksiin ja klikkaa kotiin sinun tarpeitasi vastaava leivänpaahdin keittiötuotteiden tunnetuilta ja luotetuilta merkeiltä.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä käytännölliset leivänpaahtimet tarjouskampanjastamme

Monelle meistä maukkaaseen aamupalaan kuuluvat rapeaksi paahdetut paahtoleivät. Hanki korkealaatuiset leivänpaahtimet Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta nyt jopa 75% alennuksella verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan. Ilmaisen liittymisen jälkeen voit samalla tutustua moniin muihinkin jännittäviin kampanjoihimme.

toasters_outlet_2_CM

Hanki edullinen leivänpaahdin jokapäiväiseen käyttöön

Kiireisenä arkiaamuna tai välipalahimon yllättäessä käännymme monesti leipäpalojen puoleen. Tästä syystä leivänpaahtimet ovatkin jo vuosikausia olleet suuressa suosiossa. Rapeaksi paahdettu leipä on valmis nopeasti ja maistuu omaan makuun sopivien täytteiden kanssa erittäin hyvältä. Lounge by Zalandon leivänpaahdintarjouksesta paikannat tunnettujen laatuvalmistajien käytännölliset tuotteet, joilla saat paitsi leivistäsi maukkaampia, myös keittiöstäsi tyylikkäämmän.

Paahtimille tärkeitä ominaisuuksia on tietysti omia tarpeita ja mieltymyksiä vastaava koko, sekä tyyli. Lisäksi monesti jokapäiväisessä käytössä olevan laitteen tulee olla pitkään käyttöä kestävä, sekä helposti puhdistettava. Siisteyteen auttaa esimerkiksi monista malleista löytyvä pohjasta ulosvedettävä murukaukalo, joka on helppo tyhjentää roskikseen. Metalliset tai kovamuoviset pinnat on helppo pyyhkäistä miedosti kostutetulla rätillä puhtaaksi sormenjäljistä.

Tyylikäs keittiön perusväline sopii sisustukseen

Erilaisia paahdinmalleja tarjouskampanjastamme vertaillessa on hyvä huomioida kodinkoneen toimintojen ja käytännöllisyyden lisäksi myös sen ulkoasu. Usein paahdin on näkyvillä jatkuvasti, joten sen tulee olla myös oman keittiön sisustukseen sopiva, sekä omaa tyylisilmää miellyttävä. Koko, väritys, muut design-ratkaisut, sekä tietysti keittiösi muu sisustus voivat tehdä yllättävänkin suuren eron siihen, kuinka hyvin erilaiset paahdinmallit sopivat sisustukseesi.

toasters_outlet_3_CM

Mikäli muut keittiön pienkoneesi ovat tummanpuhuvia, saattaa olla hyvä ratkaisu hankkia niiden rinnalle komea musta leivänpaahdin. Toisaalta herkulliset metallinkiiltoiset värikkäät mallit, kuten tyylikäs punainen, voi soveltua myös hyvin. Pieneen keittiöön tai monista kerrostaloasunnoista löytyviin kompakteihin keittokomeroihin saattaa olla parempi harkita pienikokoista paahdinta. Valikoi erilaisista kokovaihtoehdoista ja väreistä hauskat vintage-henkiset mallit, modernia muotoilua edustavat vaihtoehdot futuristisine puolineen tai huomaamattoman perinteiset, mutta käytännölliset paahdinmallit. Sopiva yhdistelmä ominaisuuksia ja ulkoista tyylikkyyttä tekee leivänpaahtamisesta entistäkin miellyttävämmän kokemuksen.

Nauti aamupalaleivistä haluamallasi tavalla

Jokaisella meistä on omat mieltymyksensä leipien paahtamisen suhteen. Toinen pitää tummaksi ja erittäin rapeaksi paahdetuista leivistä, kun toinen taas haluaa vain lämmittää leipäpalaansa hieman. Tästä syystä myös alekampanjastamme löytyvät leivänpaahtimet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja sekä paahdinmallien, että niiden käyttöasetusten puolesta. Nautit sitten vaaleasta leivästä, suomalaiseen makuun monesti sopivasta paahdetusta ruisleivästä, tai vaikka täytetyistä paahtoleivistä, löydät paahtamiseen sopivat mallit tarjouksestamme.

Perinteisin ja ylivoimaisesti yleisin paahdinmalli on klassinen ponnahduspaahdin. Yleensä kahdelle tai neljälle leipäpalalle suunniteltu kodinkone sopii lähes keittiöön kuin keittiöön ja antaa perinteisesti mahdollisuuden erilaisille paahtamisajoille. Tarjouksistamme saatat löytää myös voileipägrillien tyyppisiä malleja, joiden avulla saat valmistettua täytettyjä leipiä herkutteluhetkiin. Erilaisten paahdinmallien ominaisuuksista saatat löytää myös sulatustoimintoja tai erityyppisille leiville suunniteltuja paahtoasetuksia. Mikäli haluat paahtaa esimerkiksi bageleita tai hampurilaissämpylöitä, kannattaa paahdinvalintaa tehdessä kiinnittää huomiota myös paahtoaukon kokoon.

Leivänpaahdintarjous osana laajaa alennusten kattausta

Lounge by Zalando on laadukasta muotia ja korkealaatuisia lifestyle-tuotteita arvostavalle todellinen aarreaitta. Outlet-verkkokauppamme perustuu pääosin muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin alennuskampanjoihin, joista voit löytää merkkivalmistajien tuotteita jopa 75%* alennuksin.

Päästäksesi käsiksi esimerkiksi edulliset leivänpaahtimet sisältävään kampanjaamme, sinun ei tarvitse muuta kuin liittyä jäseneksemme. Liittyminen on ilmaista, siihen ei kuulu ostopakkoa ja kaiken kukkuraksi saat vielä tilaamillesi tavaroille täysin ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.

Tilaa omaan keittiöösi sopivat leivänpaahtimet verkkosivujamme hyödyntäen tai vaikka työmatkan aikana kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Säädä markkinointiviestien määrä haluamallesi tasolle, saa ilmoitus itseäsi kiinnostavista pikakampanjoista, ja tee löytöjä korkealaatuisten tuotteiden joukosta murto-osalla niiden normaalihinnoista.