Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kylpyhuonetarvikkeet alennuksessa

Ideaali kylpyhuone on käytännöllinen ja toimiva. Ja sellaisen siitä saa varustelemalla tilan oikein. Erilaiset kylpyhuonetarvikkeet sekä parantavat tilankäyttöä, pitävät järjestystä yllä että tekevät kylpyhuoneesta viihtyisän.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kylpyhuonetarvikkeet, jotka helpottavat arkea

Älä viskaa pyyhettä lattialle suihkun jälkeen tai jätä wc-paperirullaa seisomaan pöntön päälle, mistä sitä joutuu kurottelemaan olkansa yli. Hanki kylpyhuoneeseen tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta edullisesti. Asiakkaana pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

bathroomaccessories outlet 2 CM

Pyyhekoukut, saippua-annostelijat sekä muut kylpyhuonetarvikkeet

Kodin sisustamisessa on tärkeä miettiä niin estetiikkaa kuin käytäntöäkin. Tavoite on, että jokainen huone olisi paitsi viihtyisä myös toimiva kokonaisuus. Kylpyhuoneen sisustuksen osalta tämä tarkoittaa, että kaikille tavaroille on oltava paikka ja päivittäisessä käytössä olevat tarvikkeet tulee jättää siististi esille, jotta niitä voi käyttää kiireessäkin. Esimerkiksi saippua-annostelijat on syytä pitää lavuaarin lähistöllä, jotta käsiä pestäkseen ei tarvitse kaivella ensin kaappeja tai kurotella kauas saadakseen kaipaamansa annoksen. Kauniit ja harkiten muotoillut, huoneen muuhun värimaailmaan sopivat saippua-annostelijat onkin mukava jättää esiin koristeiden lailla. Sekä muovista, keramiikasta, puusta että lasista valmistetut saippua-annostelijat voivat olla todella näyttäviä yksityiskohtia kylpyhuoneessa. 

Pyyhekoukut ja pyyhetangot ovat parhaita tapoja asettaa pyyhkeet näkyville sekä saataville. Näin omansa voi napata nopeasti vyötäisille suihkusta ulos astuessaan. Vettä ei valu pitkin seiniä ja lattioita, kun käsipyyhe on ripustettu johonkin altaan lähelle, missä siihen voi kuivata näppinsä kätevästi. Ja märkä pyyhe pääsee kuivumaan pyyhetangolla nopeasti. Sekä pyyhekoukut, pyyhetangot, saippua-annostelijat että muut kylpyhuonetarvikkeet saat tilattua edullisesti Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, mistä erilaisia värejä, malleja ja materiaaleja riittää. Älä unohda myöskään kauniita pyyhkeitä tai esimerkiksi astiaa palasaippualle. Liity asiakkaaksi ja tule tekemään löytöjä, jotka viimeistelevät kylppärisi!

bathroomaccessories outlet 3 CM

Tyylikkäät vessapaperitelineet, joihin ripustaa rullat saataville

Vessapaperin tarve on päivittäinen ja näin ollen rullat on syytä ripustaa johonkin esille. Mieluiten helposti saataville, jotta käynnin aikana ei tarvitse turhaan kurotella ympäriinsä. Siinä missä yksi valitsee seisovan vessapaperitelineen, mihin rullia saa mahdollisesti useamman kerralla, toinen päätyy seinälle tai esimerkiksi kaapin reunaan kiinnitettävään malliin. Ehkä jopa sellaiseen, jonka päältä löytyy hylly puhelimelle tai vaikkapa pienelle huonekasville.

WC-paperitelineet voivat olla paitsi monen mallisia myös eri värisiä. Olivatpa kylpyhuoneen muut yksityiskohdat siis harjatun teräksen, mattamustan, puun tai messingin värisiä, Lounge by Zalandon kattavasta valikoimasta löytyy varmasti niiden kanssa saman sävyinen wc-paperiteline. Ja vieläpä vastaavasta materiaalista valmistettu. Valittavissa on niin puisia, muovisia kuin metallisiakin telineitä. Liittymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi, saat tilattua tarvitsemasi wc-paperitelineet vieläpä huomattavasti muita edullisemmin. Kun siis tiedät, mitä haluat, tilaa sisustustyyliisi sopivat kylpyhuonetuotteet tuntuvilla alennuksilla ja säästä selvää rahaa!

Unohda rautakauppakierrokset ja tilaa kylpyhuonetarvikkeet netistä

Uuteen kotiin muuttoon liittyy usein monta seikkaa ja paljon mietittävää. Kotoa ei tarvitse kuitenkaan lähteä kauas tekemään tarvittavia hankintoja. Kaikenlaista voi nimittäin tilata verkosta. Tällöin ei joudu tyytymään myöskään kivijalkaliikkeisen rajallisiin valikoimiin. Liittymällä Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan asiakkaaksi pääsee hyödyntämään monenlaisia etuja ja shoppailemaan kaikenlaista tarpeellista edullisemmin. Lounge by Zalandon valikoima kattaa yli 2 500 merkkiä ja vielä enemmän erilaisia tuotteita. Asiakkaaksi liittyminen on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista, eikä sido ostoon. Liittymisen myötä pääset hyödyntämään lähes päivittäisiä tarjouskampanjoita ja jopa 75%* alennuksia. Tilausten toimitus tapahtuu nopeasti ja palautuskin hoituu tarvittaessa täysin ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Säästä siis sekä aikaa, vaivaa että rahaa ja tilaa kaikki kaipaamasi kylpyhuonetarvikkeet netistä.