Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hiustenkuivaajat alennuksessa

Puuttuupa kaapistasi sitten ionisoiva hiustenkuivaaja tai hiustenkuivaaja diffuusorilla, nappaa haluamasi vaihtuvista tarjouksistamme. Löydä outletin tarjouksista tehokkaat hiustenkuivaajat suosituilta merkeiltä. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kuivaa ja kesytä pörrötukka uudella tehokkaammalla hiustenkuivaajalla

Hiusten nopeaan ja tehokkaaseen kuivaamiseen sekä hiustenpesun jälkeisen pörröpehkon kesyttämiseen on hiustenkuivaajaa mitä mainioin keksintö. Lounge by Zalandolta löydät uusimmat hiustenkuivaamisen innovaatiot jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan nähden. Vaihda hiustenkuivaajasi tehokkaampaan ja enää eivät märät hiukset turhauta!

Hairdryers_outlet_2_CM

Hiustenkuivaaja diffuusori loihtii kiharasi takaisin ruotuun

Ovatpa hiuksesi tai kumppanisi hiukset sitten sileät tai karheat, kiharat tai suorat, paksut tai ohuet, nykyajan hiustenkuivaajat on kehitetty kaikenlaisten hiusten erityisiä tarpeita ajatellen. Olipa hiustyyppisi siis mikä tahansa, voit kuivata ja muotoilla suihkun jäljiltä olevat hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti mieleiseksesi. Osassa hiustenkuivaajista tulee ostettaessa paketissa mukana lisäosa, niin kutsuttu hiustenkuivaaja diffuusori. Tämä hiustenkuivaajan lisäosa keskittää ilmavirtauksen tasaisesti haluttuihin hiuksiin ja auttaa saamaan kiharasi takaisin ruotuun. Hiustenkuivaaja diffuusori sopii erityisesti lainehtiville tai kiharille hiuksille, jotta saat ne muotoiltua sekä vieläpä vähennettyä niiden pörröisyyttä. Hiustenkuivaaja diffuusorilla saat kuitenkin luotua lisävolyymia myös latteammille ja suoremmillekin hiuksille.

Ionisoivat hiustenkuivaajat ovat suosittuja. Ne saavat ihmeitä aikaan hiuksillesi kuivaamisen aikana, sillä niiden ionisoiva toiminto auttaa vähentämään hiustesi sähköisyyttä. Ionisoivat hiustenkuivaajat saavat hiuksesi pehmeämmiksi sekä kiiltävämmän näköiseksi. Tämän hiustenkuivaajan kanssa sinun ei myöskään tarvitse käyttää lämpöä niin paljon kuin ionisoimattomissa hiustenkuivaajissa, jolloin hiuksesi säästyvät vähemmin vaurioin. Esimerkiksi BaByliss hiustenkuivaaja on ionisoiva hiustenkuivaaja. Lisäksi BaByliss -tuotemerkin hiustenkuivaaja on tehokas 2200 watin moottorillansa. Korkeasta laadustaan tunnetut ja innovatiiviset BaByliss hiustenkuivaajat voit tilata Outlet-verkkokaupasta vaikka heti tänään omaksi iloksesi. Muita tämän hetken suosittuja hiustenkuivaajamerkkejä ovat esimerkiksi Dyson, Braun, OBH Nordica Björn ja Remington.

Hairdryers_outlet_3_CM

Suorituskykyiset föönit jokaista arkipäivääsi helpottamaan

Rakkaalla lapsella on monta nimeä eli tässä tapauksessa fööni ja hiustenkuivaaja. Ne ovat täysin korvaamaton apu arkipäivän laittautumista helpottamaan. Suurimmassa osassa föönejä on tarjolla erilaisia lämpötila- ja ilmavirta-asetuksia, kuten puhallusvoimakkuuden säätäminen esimerkiksi asteikolla yhdestä kolmeen voimakkaammalle tai hiljaisemmalle. Joissakin fööneissä on mahdollista säätää myös lämpötilaa juuri omille hiuksille ja omaan makuus sopivaksi. Tehokkaimpia föönejä sinun ei tarvitse kauaa käyttää, vaikka hiuksesi olisivat vielä aivan märät suihkun jäljiltä. Mikäli tehot ovat kohdillaan, ovat hiuksesi joidenkin minuuttien kuluttua lähtövalmiina.

Myös föönien ulkonäössä on paljon valinnanvaraa, joten etsi Outlet-verkkokaupastamme sinun silmääsi miellyttävin hiustenkuivaaja, jossa myös toivomasi ominaisuudet osuvat kohdalleen. Myös föönin ääneen voimakkuuteen sekä sen istuvuuteen omaan käteen kannattaa kiinnittää hiukan huomiota ostotilanteessa. Voit myös pohtia etukäteen ennen haluamasi tuotteen tilaamista, minkälaisia kuivaajia olet hiuksillesi tähän mennessä kokeillut ja mikä oli se, josta pidit eniten. Mikäli olet valmis investoimaan hiusten piippaamiseen hiukan enemmän rahaa, saat epäilemättä rahallesi vastinetta laatuföönissä. Hiustenkuivaajat toimivat hyvin pidettynä usein vuosia, joten sellaisen hankkimista kannattaakin miettiä ikään kuin hyvänä sijoituksena omaan itseen. Kun arki helpottuu tukan nopeamman kuntoon saamisen myötä, tuntuu sijoitus varmasti maksaneensa itsensä nopeasti takaisin.

Hiustenkuivaaja tekee ihmeitä ja olet valmis valloittamaan maailman

  • Lounge by Zalandolta tilaat suoraan kotiisi nykyajan innovatiivisimpia ja tehokkaimpia hiustenkuivaajia jopa 75%* alehintaan!
  • Mikäli et ole vielä testannut laadukkaita BaByliss hiustenkuivaajia, voit nyt tilata omasi Outlet-verkkokaupasta
  • Kun liityt Outlet-verkkokaupan asiakkaaksi ilmaiseksi, saat uutiskirjeen säännöllisesti sähköpostiisi ja parhaat tarjoukset saavuttavat sinut
  • Anna hiustesi huokua itsevarmuuttasi tai lisätä sitä entisestään, kunhan saat ensin hiuspehkosi järjestykseen tämän hetken markkinoiden parhailla fööneillä!
  • Nappaa lisäksi viimeisimmät muotivillitykset, muodin ikuiset klassikot sekä kodin ja asumisen tuotteet ostoskoriisi ja mieti ostostasi rauhassa kotona 31 päivän palautusajan puitteissa