Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Tyynyt alennuksessa

Tyynyt ovat osa päivittäistä elämäämme. Perinteisten nukkumatyynyjen ohella ne ovat myös mainio tapa tuoda sisustukseen eloa ja mukavuutta. Tutustu monipuoliseen koristetyynyvalikoimaan Lounge by Zalandon kampanjan merkeissä.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä tyynyt tuntuvin alennuksin

Laadukkaat koristetyynyt ovat jaksamisen ja unenlaadun kannalta erittäin tärkeitä. Erilaisten unityynyjen lisäksi sopivia malleja kannattaa harkita myös kodin sisustukseen. Yhtä lailla sisäkäyttöön kuin uloskin soveltuvia vaihtoehtoja löydätLounge by Zalandon tarjouskampanjasta jopa 75% alennuksin ohjevähittäishintoihin verrattuna.

pillows_outlet_2_CM

Hanki koristetyynyt nostamaan sisustuksesi tasoa

Tyynyjä ajatellessa mieleen tulee luonnollisesti ensimmäisenä makoisat unet. Nukkumiseen tarkoitettujen mallien lisäksi on kuitenkin saatavilla paljon erilaisia koristetyynyjä. Nämä ovat ensisijaisesti pyhitetty sisustuskäyttöön ja viemään kotisi kaikkien tilojen tyylikkyyttä uudelle tasolle. Lounge by Zalandon muhkeasta tyynykampanjasta voitkin poimia mukaan kotisi sisustamiseen soveltuvat vaihtoehdot hyvin erilaisin tyylein. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja poimi matkaan omia tarpeitasi vastaavat mallit.

Olohuoneen ja monesti sinne sijoitetun sohvan koristamiseen saattaa soveltua parhaiten jokin näyttävistä koristeellisista tyynymalleistamme. Sopivalla värivalinnalla viimeistelet koko huoneen tyylin komeasti. Makuuhuoneeseen voi hauska vaihtoehto olla eri kokoisten koristetyynyjen hankkiminen. Isot tyynyt päiväpeiton päällä ja niiden rinnalla, jälleen väritys huomioiden, pienemmät koristemallit täydentämässä tyyliä on komea yhdistelmä. Paremmin säätä kestävistä materiaaleista valmistetut tyynyt ulkokäyttöön tuovat terassille ja parvekkeelle tuntuvasti mukavuutta ja kodikasta tunnelmaa.

Materiaalit ovat tyynyvalinnoissa merkittävässä osassa. Pörröiset samettityynyt, muhkeat höyhentyynyt ja kirjaillut minikokoiset vaihtoehdot tuovat hyvinkin erilaista fiilistä sisustukseen. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile erilaisia tekstuureja, sekä värejä keskenään luodaksesi sisustuksen, joka vastaa nimenomaan omaa makuasi.

pillows_outlet_3_CM

Koe ergonomisten tyynyjen miellyttävyys

Laadukkaat unet auttavat jaksamaa arjen kiireisten päivien seassa parhaiten. Palautuminen rankoista urheilusuorituksista sekä virkistäytyminen uuteen päivään vaativat riittävän unimäärän lisäksi myös mukavat nukkumisoltavat ja tässä astuvat kuvaan tietysti myös ergonomiset tyynyt. Ihmisanatomian tieteellisesti huomioineet tyynymallit saattavat olla sinulle myös paras keino päästä eroon niska- ja hartiajumeista ja jopa selkävaivoista. Olivatpa hakusessasi sitten muotoillut ergonomiset mallit tai vaikka perinteiset untuvatyynyt, kannattaa Lounge by Zalandon kampanjaan tutustua, sillä saatat sieltä hyvinkin löytää unenlaatuusi positiivisesti vaikuttavan tekijän ja parantaa näin kautta linjan koko elämäsi laatua.

Selaa kampanjastamme löytyviä malleja ja löydä useiden tunnettujen valmistajien luomaa laatua. Ergonomiaan erityisesti panostavien brändien ja koristekäyttöön tuotteitta suunnittelevien valmistajien tekemät tyynyt löydät helposti yhdestä paikasta. Etsi juuri omia tarpeitasi vastaavat tuotteet ja paranna sekä kotisi estetiikkaa että uniesi laatua. Hyödynnä alennukset ja hommaa vaikka enemmän tyynymalleja kerrallaan. Voit lisätä samaan tilaukseen myös muista kampanjoista löytyviä tuotteita.

Tyynyt netistä tuntuvien etujen saattelemina

Jos etsit tasokkaita lifestyle-tuotteita tai muotia sadoilta eri valmistajilta, on Lounge by Zalandon jännittävä outlet-verkkokauppa kuin luotu sinua varten. Lukuisten, yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevien tarjousten joukkoon kuuluu tyynyt-alen lisäksi monenlaista vaatekampanjoita sekä designer-tarjouksia, joista voit löytää tuotteita jopa 75%* alennuksin. Alennuksiin pääset käsiksi liittymällä jäseneksemme. Jäsenyys on ilmainen, eikä se sisällä myöskään minkäänlaista ostopakkoa. Jäsenenä voit selata kaikkia kampanjoitamme, ja hyödyntää vaikka useammankin tarjouskampanjan alennukset yhdessä tilauksessa. Saat tilaamisellesi tuotteille kaien lisäksi 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.

Shoppailu outlet-verkkokaupassamme onnistuu niin kotikoneella kuin mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksemmekin avulla. Puhelimelle ja tabletille ladattava mobiilisovelluksemme auttaa sinua tekemään ostoksia kotiolojen lisäksi myös julkisten kulkuneuvojen kyydissä, lomamatkalla tai tauon aikana työpaikalla. Sovelluksessa voit ostosten tekemisen lisäksi säädellä vastaanottamiesi markkinointiviestien määrää haluamallesi tasolle, jotta saat ilmoituksen itseäsi kiinnostavien kampanjoiden alkamisesta. Näin pääset tarttumaan parhaimpiin alennuksiin ensimmäisten joukossa.