Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Matot alennuksessa

Älä missaa outletin mahtavia mattotarjouksia! Vaihtuvista alennuksista voit bongata laadukkaat matot uskomattomissa kuoseissa, väreissä ja eri ko'oissa jokaiseen kotiin. Tutustu valikoimaan ja löydä unelmiesi matto edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä upeat matot kampanjahinnoin

Matot kuuluvat olennaisena osana kodin sisustukseen. Liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi voit löytää mattoalesta tuotteita jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Ilmainen jäsenyys mahdollistaa samalla tutustumisen myös muihin tarjoamiimme alekampanjoihin lifestyle- ja muotituotteiden parissa.

rugs_outlet_2_CM

Tutustu kestävien käytävämattojen tarjontaan

Lounge by Zalandon tarjouksista löydät matot netistä merkittävillä alennuksilla. Sopivia vaihtoehtoja bongaat niin pienten kynnys- ja kylpyhuonemattojen kuin suurempien olo- ja makuuhuoneisiin tarkoitettujen mallien muodossa. Kestävät ja ulkomuodoltaan miellyttävät matot kuuluvat tärkeänä osana kodin sisustukseen.

Yksi suosituimmista mattotyypeistä ovat käytävämatot. Monesti eteiskäytävässä ulko-oven jälkeen vastaan tulevana sisustuselementtinä niiden tulee olla siistin ulkonäön lisäksi erityisen kestäviä ja helppoja puhdistaa. Mattojen tulee kestää yhtä lailla terävien korkokenkien askellus kuin kuraisten ulkokenkien aiheuttama peseminenkin. Eteisaulaan saapuessa on mukava astua esimerkiksi liukumisen estävällä kumipohjalla varustetun maton päälle, joka suojaa lattiaa, näyttää hyvältä ja on helppo tarpeen vaatiessa pestä.

Hanki kauniit lattiamatot viimeistelemään kodin sisustus

Löydä Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta kotisi lattiapinnoille ja omaan makuusi sopivat lattiamatot. Kodin keskipisteeseen, olohuoneeseen, kannattaa valita erityisen laadukas matto, sillä olohuoneessa ollaan keskimäärin suurin osuus kotona ja valveilla vietetystä ajasta. Kokoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä liian suuri matto tekee huonekalujen asettelusta vaikeaa ja toisaalta liian pieni vaihtoehto ei vain yksinkertaisesti näytä hyvältä. Tyyliltään olohuoneen matot voivat olla juuri omistajansa kaltaisia. Jonkun mielestä miellyttävät karvamatot ovat paras valinta, sillä ne mahdollistavat varpaiden upottamisen miellyttävän pehmeään syleilyyn rankan työpäivän jälkeen. Toiset löytävät sisustukseen kauniin sileät ja vähäeleiset pyöreät matot.

Makuuhuoneeseen valitaan yleensä herkimmät ja varpaille miellyttävimmät mattomallit, sillä siellä harvemmin tepastellaan saappaissa ja toisaalta herätessä on ihanaa astua pehmeän maton pinnalle. Keittiössä puolestaan, erityisesti lapsiperheissä, käytännöllisyys ja kestävyys ovat ykkössijalla. Siisti matto piristää ruokailuhetkiä, mutta pinnan pitää olla tarpeeksi helppo puhdistaa pudonneista ruuan murusista.

rugs_outlet_3_CM

Lastenhuoneen matot kannustavat väreillä leikittelyyn

Lapset eivät välttämättä ensimmäisenä itse mieti käyttämänsä huoneen mattoa tai sisustusta ylipäätään. Jos kuitenkin otat lapsen valitsemaan seuraavat lastenhuoneen matot, niin huomaat kuinka tärkeää miellyttävät värit ja kuvioinnit voivat perheen pienemmillekin olla. Lounge by Zalandolla shoppailu hoituu kätevästi vaikka kotisohvalta, joten lapsen ottaminen mukaan päätöksentekoon on todella helppoa.

Yleensä lasten käyttämiin huoneisiin sijoitetut matot valitaan muun värimaailman ja halutun teeman mukaan. Tämä tarjoaakin mahdollisuuksia todelliseen väreillä ja kuvituksilla leikittelyyn. Mikäli kuitenkin haluat rauhoittaa lastenhuoneen sisustusta ja tunnelmaa, saattaa mattovalinnan neutraali väritys antaa tilaa kaikelle muulle. Helppohoitoisuus ja kulutuskestävyys on hyvä huomioida lastenhuoneen mattoratkaisuja tehdessä.

Kattavista tarjouskampanjoistamme saatat hyvinkin löytää myös vauvojen matot. Pienelle vauvalle ei juuri parempaa ja turvallisempaa paikkaa maailman ihmettelyyn olekaan. Levitä vain puhdas, pehmeä ja miellyttävästi väritetty alusta lattialle ja päästä pienokainen turvalliseen ympäristöön leikkimään. Ihastuttavat kuosit inspiroivat lapsen uteliasta mieltä ja aikuinen voi puolestaan nauttia pienen vauvanmaton helppohoitoisuudesta.

Matot edullisesti kätevästä outlet-verkkokaupasta

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, josta löydät reilun määrän muotia, sekä laadukkaita lifestyle-tuotteita. Edulliset matot tarjoava kampanja on yksi monista alekampanjoistamme, jotka ovat yleensä voimassa muutaman päivän kerrallaan.

Jopa 75%* alennuksia tarjoaviin löytöihin pääset käsiksi liittymällä ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi. Liittymiseen ei luonnollisesti sisälly ostopakkoa. Löydä laajasta mattojen tarjouskattauksesta mieluisat kankaat, mukaan lukien allergiaystävälliset vaihtoehdot, ja nauti ilmaisesta 31 päivän palautusoikeudesta.