Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Peitot alennuksessa

Miellyttävät peitot yöunille ja arkiseen lepäilyyn tuovat ylellisyyttä ja parantavat elämänlaatua. Laadukkaammat unet sekä lokoisat rentoiluhetket sohvannurkassa rauhoittavat ja auttavat jaksamaan kiireisessäkin arjessa. Löydä omasi Lounge by Zalandolta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä peitot kaikkiin kodin tarpeisiin edullisesti

Sopivat peitot kuuluvat jokaiseen talouteen. Erikokoiset, -tuntuiset ja -painoiset peittovaihtoehdot voit löytää nyt kodin kaikkiin tarkoituksiin Lounge by Zalandon alekampanjasta jopa 75% alennuksin ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liity verkon jännittävimmän outlet-verkkokaupan jäseneksi ja hyödynnä mainiot edut.

duvets_outlet_2_CM

Paranna unenlaatua painopeittojen avulla

Omaan tyyliin ja tarpeisiin sopivat peitot ovat usein avainasemassa laadukkaita yöunia kohti pyrkiessä. Klassiset untuvapeitot monissa eri kokoluokissa kuuluvat esimerkiksi usean kodin sänkyjen vakiovarustukseen. Joillekin voi paras ratkaisu olla hankkia erityisen muhkea ja lämmin peitto, kun taas toisille sopivat ympärivuotiseen käyttöön kevyet kesäpeitot. Yksi moderneista ja tutkitusti useille henkilöille unenlaatuun positiivisesti vaikuttavista peittoratkaisuista ovat painopeitot.

Painopeitot ovat nimityksensä mukaisesti perinteisiä malleja painavampia, tuoden näin lempeän paineen ja syleilyn kaltaisen tunteen käyttäjälleen. Peittomallin salaisuus piilee nimenomaan sen painossa. Niiden lisäpaino saavutetaan huolella valituilla materiaaleilla, kuten lasihelmillä tai muovirakeilla. Suorastaan vallankumoukselliseksi keksinnöksi laskettava tuote mahdollistaa rentoutumisen ja unenlaadun viemisen aivan uudelle tasolle.

Lisäpainoin varustetut peittovaihtoehdot lievittävät stressiä ja ahdistusta. Luonnollinen paine tuottaa ihmiskehoon useasti endorfiineja, jotka auttavan rauhoittumaan ja rentoutumaan. Tästä syystä tuote on erinomainen valinta muun muassa unettomuudesta ja öisestä levottomuudesta kärsiville. Sekä lapsia,että aikuisia, joilla on aistiyliherkkyyksiä tai muuten vaikeuksia nukahtamisen kanssa, suositellaan monesti vähintäänkin kokeilemaan painoin kyllästettyjä peittomalleja. Nauti rauhallisista unista ja herää virkeämpänä uuteen päivään valitsemalla Lounge by Zalandon peitot-alesta itsellesi sopivat tuotteet.

duvets_outlet_3_CM

Vie mukavuus uudelle tasolle torkkupeitoilla

Jos mietit itsellesi, partnerillesi tai tuttavallesi miellyttävää lahjaa, ovat ihanan mukavat torkkupeitot suositeltava harkinnan kohde. Rankan työpäivän tai tehokkaan urheilusuorituksen jälkeen on ihanaa kietoutua lämpimän täkin alle ja rentoutua esimerkiksi elokuvaa katsellen tai videopelejä pelaillen. Tutustu Lounge by Zalandon kampanjassa moniin erityyppisiin vaihtoehtoihin ja löydä omaan sisustukseesi sopiva malli. Olohuoneessa pääosin käytettävä peitto on helppo taitella sohvan kulmalle tai selkämykselle osaksi siistiä sisustusta, kun et käytä sitä. Tämä silmällä pitäen on luonnollisesti hyvä valita omaa sisustussilmää miellyttävä väri ja kuviointi.

Erilaisten peittojen käyttö ei myöskään rajoitu pelkästään makuuhuoneeseen tai olohuoneen sohvalle. Ne ovat täydellisiä kumppaneita, kun haluat nauttia hieman viileässä säässä aamukahvin parvekkeella tai ihastella laskevaa aurinkoa terassin tuolilla istuskellen. Torkkupeitot toimivat hyvin myös retkillä ja ulkoillessa. Siihen on miellyttävä kääriytyä leirinuotiolla tai hyödyntää sen reilua kokoa kesäpiknikillä käyttäen sitä levitettynä alustana. Valtaosan näistä peittomalleista pystyt pesemään myös pesukoneessa, joten puhtaanapidonkaan suhteen ei tule ongelmia. Suosittelemme kuitenkin aina tutustumaan tuotteen pesuohjeisiin.

Ihanat kodintekstiilit osana suurta tarjontaa 

Muotiin, lifestyle-tuotteisiin ja muihin laadukkaisiin kodintarvikkeisiin keskittyvä Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jonka jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista. Jäsenenämme voit tutustua suureen määrään erilaisia laatutuotteiden kampanjoita, jotka ovat yleensä voimassa muutamia päiviä kerrallaan. Tarjoukset ovat mainioita ja saatatkin löytää tuotteita jopa 75%* alennuksin. Satojen tuotemerkkien tarjoamien tuotteiden joukosta tekemäsi löydöt toimitetaan ripeästi kerralla valitsemaasi toimituspisteeseen, ja saat tekemillesi ostoksille myös 31 päivän ilmaisen palautusuoikeuden. 

Ostosten tekeminen onnistuu perinteisten verkkosivujemme kautta, sekä näppärällä mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksellamme. Säätele saapuvien markkinointiviestien määrää haluamallesi tasolle, vastaanota itseäsi kiinnostavista kampanjoista ilmoitukset, ja tartu todellisiin alelöytöihin missä ikinä oletkin. Tervetuloa verkon jännittävimpään muodin ja laatutuotteiden ystävien aarreaittaan - klikkaa itsesi sisään ja ihastu.