Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Verhot alennuksessa

Upeat verhot tuovat kotiisi tyylikkyyttä ja luovat tunnelmaa. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia malleja ja värejä ja löydä täydelliset verhot juuri sinun sisustukseesi. Outletista voit löytää helmiä suosikkimerkeiltä!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lounge by Zalandon verhot kruunaavat kotisi ilmeen uusiin sfääreihin

Verhot ovat merkittävä osa onnistunutta kodin sisustusta. Lounge by Zalando verhojen alesta teet verholöytöjä jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna! Haluatko verhoilla luoda pehmeyttä ja tunnelmaa kotiisi? Tarvittaessa verhot myös pimentävät ja niitä voi säätää kätevästi suojaamaan auringolta tai uteliailta katseilta.

curtains_1_cm

Osta pimennysverhot ja sälekaihtimet säätelemään kotisi valoa ja lämpöä

Meillä voit ihastella nykyverhojen teknologisia ominaisuuksia, verhomateriaaleja sekä vatsaa kutkuttavaa värivalikoimaamme. Nappaa itsellesi verhoalestamme halvat, mutta toimivimmat verhot! Pimennysverhot alestamme ovat oikea valinta erityisesti makuuhuoneeseen, mikäli haluat estää täysin valon tulon sisään ja varmistaa näin täydellisen pimeyden yöaikaan. Pimennysverhojen avulla voit saavuttaa paremmat yöunet vuodenajasta ja asuntosi sijainnista riippumatta. Ne myös auttavat sinua tarvittaessa välttymään auringon haitallisilta säteiltä. Kesähelteillä voit estää pimennysverhoilla huoneen liiallista lämpenemistä. Tarkista pimennysverhojemme aletarjonta ja ihastu verhoihimme, jotka saat kotiin nyt edullisesti.

Harkitse myös muita suosittuja vaihtoehtoja halutun huoneen hämärtämiseen, valon määrän säätelemiseen, sekä kodin lämmön eristämiseen: kaihtimia, sälekaihtimia tai pimentäviä rullaverhoja. Sälekaihtimet ja kaihtimet antavat mahdollisuuden säätää valon määrää huoneessa juuri halutulla. Ne ovat helppoja käyttää ja voit napata ne tarjouksistamme monissa eri väreissä. Sälekaihtimet tilaat kätevästi netistä Lounge by Zalandon edullisista verhoista. Rullaverhot ovat tyylikkäitä, muokattavia, helposti puhdistettavia ja sopivat mainiosti moderneihin sisustuksiin. Ne nappaat verhojen alestamme useissa eri materiaaleissa, kuten puuvilla, pellava ja polyesteri. Meiltä löydät myös helposti asennettavat verhotangot: metallisilla, puisilla tai muovisilla verhotangoilla sekä niihin sopivilla rullaverhoilla saat päivitetyn tyylikkään ilmeen kotiisi!

curtains_2_CM

Valmisverhot, sivuverhot ja valoverhot edullisesti oman kodin iloksi

Kun etsit edullisia verhoja ja haluat saada ne kotiasi kaunistamaan nopeasti, ovat valmisverhot sinulle sopiva ratkaisu. Mittaat vain ennen tilaamista, millaiset verhojesi tulee olla pituudeltaan ja leveydeltään ja sitten voitkin jo lisätä haluamasi valmisverhot Lounge by Zalandon ostoskoriisi. Valmisverhot ovat valmiiksi ommeltuja verhoja, jotka on helppo ripustaa paikoilleen ja niitä uusiin vaihtamalla saat kätevästi aina tarvittaessa vaihtelua kotisi kokonaisilmeeseen. Mikäli et halua itse etsiä sopivaa verhokangasta ja valmistaa itse verhojasi tai maksaa niistä ompelijalle, tarkista halvimmat valmisverhotarjouksemme laajasta valikoimastamme.

Onko etsinnässäsi kotiisi raikasta tunnelmaa tuovat uudet sivuverhot? Ne toimivatkin hyvänä parina esimerkiksi yhdessä pimennysverhojen kanssa. Sivuverhot antavat halutulle huoneellesi nopeasti uutta ilmettä ja verhoavat ikkunan reunat kauniisti. Sivuverhoja on Lounge by Zalando verhojen alessa saatavilla useissa eri materiaaleissa, kuten puuvilla, viskoosi, pellava, polyesteri, silkki ja sametti. Esimerkiksi valoverhot ovat ihastuttavan kevyt vaihtoehto, sillä ne päästävät luonnonvalon kauniisti sisään. Vaikkapa valkoiset tai beiget valoverhot sopivat hyvin vaikkapa olohuoneeseen tai ruokailutilaan rauhoittavan ajatonta tunnelmaa tuomaan. Niiden avulla peität halutessasi ikkunaasi juuri sopivassa määrin päästäen kuitenkin luonnonvalon sisään.

Nappaa elämäsi verhot omaksesi Lounge by Zalandon alesta

  • Lounge by Zalandon verkkokaupassa isket kyntesi halutuimpiin pimennysverhoihin ja varmista itsellesi autuaat yöunet
  • Kurkista sivustoltamme tai sovelluksestamme myös huokeimpia verhotanko-, valmisverho- ja sälekaihdin tarjouksia, mitä netistä voit löytää
  • Meiltä hankit verhot edullisesti, kuten myös muut kodin ja asumisen tuotteet: naisten, miesten ja lasten viimeisin vaate- ja kenkämuoti sekä asusteet odottavat nettikaupan kuumimmissa tarjouksissa löytäjäänsä
  • Verhot alesta teet parhaita löytöjä kotisi sisustukseen, jopa 75%* alennuksella! Ovatpa verhotarpeesi kuinka vaativia tahansa, ratkaisu löytyy tarkistamalla sivustomme verhovalikoima säännöllisesti
  • Yksi- tai moniväriset edulliset sivuverhot, kattavasta materiaalivalikoimasta valmistetut kaihtimet sekä kokovalikoimaltaan laajan valikoiman rullaverhoja tilaat meiltä suoraan kotiin tai toimistolle itseä ja vierailijoita ihastuttamaan"