Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kynttilät alennuksessa

Olipa mikä vuodenaika tahansa, kynttilät luovat tunnelmaa. Tuoksukynttilät saavat veden herahtamaan kielelle. Led kynttilä tai lyhtyyn sujautettava tuikkukynttilä ovat taas oivia vaihtoehtoja esimerkiksi lapsiperheille, joissa vauhtia riittää.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Upeat kynttilät viimeistelevät sisustuksen ja tuovat valoa pimeyteen

Erityisesti vuoden pimeimpänä aikana kynttilät tuovat kaivattua valoa pimeyteen. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman laadukkaita, herkullisen tuoksuisia ja halpoja kynttilöitä. Asiakkaillemme on tarjolla yli 2500 merkkiä ja mahdollisuus hyödyntää jopa 75% alennukset tuotteiden alkuperäisistä ohjevähittäishinnoista.

candles_outlet_2_CM

Led kynttilä on ekologinen vaihtoehto aidoille kynttilöille

Mikäli ei kaipaa kotiinsa syystä tai toisesta aitoja kynttilöitä, on led kynttilä hyvä vaihtoehto monellakin tapaa. Ekologiset, monikäyttöiset ja näin myös edulliset led kynttilät eivät aiheuta vaaraa kaatuessaan tai unohtuessaan päälle. Juuri tästä syystä moni suosii niitä kodeissa, joissa kirmaa lemmikkejä tai vauhdikasta jälkikasvua. Leikin tiimellyksessä tai kissan kavutessa kirjahyllyn päälle ei nimittäin yksikään soihtu ole turvassa. Nykyajan led kynttilät ovat myös varsin aidon oloisia. Tekoliekki loimuaa kuin aidossa kynttilässä ilman vaaraa kipinöistä tai valuvaa vahaa. Sammutus ja sytytys on helppoa, eikä tuikku tai pöytäkynttilä kulu polttamalla. Kaupoilla ei tarvitse juosta tuon tuosta ostamassa uusia jouluksi tai tuskailla liekkien sammumista tuuletuksen aikana. Ulkonakin voi kipaista lenkittämässä koiraa tai hakemassa postit ilman vaaraa olohuoneeseen unohtuneista kynttilöistä. Varsin huoletonta. 

Laadukkaat led kynttilät löydät Lounge by Zalandon laajasta valikoimasta. Tutustu erilaisiin malleihin ja valitse itse esimerkiksi kynttilän huoneeseen levittämän valon väri. Ehkä kaipaat lämpimämpää hehkua? Tai kenties sittenkin väriä vaihtavaa kynttilää? Tilaa suosikkisi helposti ja edullisesti netistä, niin saat ne pian kotiisi piristämään päivääsi!

candles_outlet_3_CM

Varaudu syksyä varten ja tilaa tuoksukynttilät sekä tuikkukynttilät

Tuoksukynttilät sopivat sinulle, joka haluat nauttia vastaleivotun pullan, uunituoreen omenapiirakan tai vaikkapa jouluisten piparien aromeista lämmittämättä uunia. Tai levittää koko olohuoneen täyteen sateenjälkeisen kukkaniityn tai juuri pestyn pyykin tuoksua. Tuoksut luovat ihan omanlaistaan tunnelmaa ja niitä on helppo vaihdella kauden mukaan. Syksyyn ja talveen sopivat herkulliset tai mausteiset tuoksut, kun taas keväällä sekä kesällä moni tapaa kaivata jotain raikkaampaa. 

Suloinen ja pikkuruinen tuikkukynttilä on puolestaan helppo sujauttaa pieneen lyhtyyn tai jonkin kuvun alle. Näin saa luotua kotiinsa kiintoisaa valotaidetta. Kynttilä lasipurkissa on myös hauska vaihtoehto, joka kiinnittää katseet. Lasi taittaa valoa niin, että se leviää laajemmalle alueelle. Värikkäät kynttilät toimivat sisustuselementteinä myös silloin, kun niitä ei polta. Esimerkiksi kultainen kynttilä on kaunis ja elegantti koriste. Toisin sanoen, kynttilöistä on siis moneksi. Tilaa kynttilät netistä ja uppoudu väriloistoon tai nauti hajuaistia hivelevistä tuoksuista. Lounge by Zalandon asiakkaana löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi sekä omaan sisustustyyliisi sopivat kynttilät. 

Lounge by Zalando mahdollistaa shoppailun kotisohvalla

Lounge by Zalando outlet-verkkokauppa kokoaa yhteen mitä kiinnostavampia tuotteita ja yli 2500 merkkiä, joita voi käydä läpi rauhassa omalla kotisohvalla kahvia siemaillen tai vaikkapa aamulla työmatkaa taittaessasi. Liittymällä asiakkaaksi helposti, nopeasti, ilmaiseksi sekä ilman ostopakkoa, pääset nauttimaan lähes päivittäisistä erityistarjouksista sekä jopa 75%* alennuksista. Tarjolla on monenlaisia halpoja kynttilöitä, jotka soveltuvat niin piristämään omaa arkea kuin vaikkapa lahjaksi pukinkonttiinkin. Tilaa tuoksukynttilät, led kynttilät ja värikkäät kynttilät nopealla kuljetuksella niin vältä kassajonot jouluruuhkien aikaan tai voit käyttää viikonloppusi muuhunkin kuin ostoskeskusten kiertämiseen. Tarvittaessa voit myös palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Lounge by Zalandon asiakkaille shoppailu on siis tehty hyvin helpoksi!