Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Keittiötarvikkeet alennuksessa

Laadukkaat keittiötarvikkeet ovat avain herkullisten ruokien valmistukseen ja nautinnollisiin kokkailuhetkiin. Tutustu edulliseen tarjontaamme tuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskaa ja vaivatonta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä edulliset keittiötarvikkeet kaikkiin kokkailuhetkiin

Tarkoituksenmukaiset ja korkealaatuiset keittiötarvikkeet tekevät kaikenlaisesta ruoanlaitosta ja leivonnasta vaivattomampaa ja hauskempaa. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja tutustu monenlaisia kotikokin tarvikkeita sisältävään kampanjaamme, josta löydät tarvikkeita jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

kitchen-accessories outlet 2 CM

Tutustu kattavaan keittiövälineiden tarjontaamme

Oletpa sitten kokenut kokki tai vasta-alkaja keittiössä, laadukkaat ja tarkoituksenmukaiset keittiövälineet auttavat tekemään kaikenlaisesta kokkailusta helpompaa ja miellyttävämpää. Lounge by Zalandon alekampanjasta voit poimia poimia matkaasi alehintaiset keittiötarvikkeet monipuoliseen ruoanlaittoon ja herkkujen loihtimiseen. Olet oikeassa osoitteessa, olipa haussa sitten rustiikkisen siistit puiset keittiövälineet, uudet maustemyllyt maustekaapin täytteeksi, kestävät grillaustarvikkeet tai leikkuulaudat jokapäiväiseen käyttöön.

Jokaisen keittiön kulmakiviin kuuluvat erilaiset leikkuulaudat. Pienikokoinen, kestävästä muovista valmistettu alusta osoittaa kätevyytensä pienemmissä keittiöissä ja maltillisten leikkuumäärien kanssa. Hieman suurempi alusta toimii mainiosti taasen esimerkiksi salaattien ja suurempien kasvisten paloittelussa. Jämerän painavat ja kestävästä puusta valmistetut leikkuulaudat ovat omiaan lihojen käsittelyyn, esimerkiksi leikkaamiseen ja nuijintaan. Kevyet puulaudat ovat erinomaisia leikkuualustoja erilaisille leiville.

Kun keittiö siirtyy kesäisin ulos, tulee käytössäsi olla kunnolliset grillaustarvikkeet. Erilaiset grillitikut, lastat, pihdit ja muut ottimet tekevät kesäisistä grillailuhetkistä entistäkin mukavampia. Turvallisuutta kuumien tuotteiden käsittelyyn saat puolestaan kätevillä grillihanskoilla. Monia valikoiman tuotteista on usein saatavilla myös kätevissä pakkauksissa, jotka sisältävät useita grillailuun sopivia välineitä. Tyylikkäässä pakkauksessa toimitettava grillivälinesetti on kerrassaan erinomainen lahjaidea grillailun ystävälle. Saatat paikantaa tarjouksistamme myös grillin puhtaanapitoon ja huoltoon soveltuvat välineet, kuten kestävät grilliharjat.

kitchen-accessories outlet 3 CM

Hanki kätevät leivontatarvikkeet leivontaa helpottamaan

Herkullisten leivonnaisten ja maistuvien leipien valmistukseen tarvitset tasokkaat leivontatarvikkeet. Kunnollisilla välineillä luot itsellesi miellyttävät olosuhteet keittiössä puuhasteluun ja voit loihtia omaksi ja perheesi iloksi, tai isompaankin juhlaan tarjottavaksi, kaikenlaisia herkkuja sekä vaivattomasti että edullisesti. Olipa mielessäsi sitten pullien tekeminen, koristeellisten kakkujen leipominen tai maistuvan pizzapohjan valmistus, löydät tarvittavat välineet Lounge by Zalandolta.

Klassiset leipojan työvälineet, kuten kaulimet, vispilät ja kakkulapiot, löydät erilaisista materiaaleista omia tarpeitasi vastaavina. Herkkusuiden tarpeisiin kuuluvat ilman muuta kakku- ja muffinivuoat sekä erilaiset muotit muun muassa jäätelöille ja pipareille. Tuotoksiesi viimeistelyyn saatat paikantaa tarjouksistamme myös erilaiset kuviointiveitset, koristeiden asetteluun sopivat pinsetit ja jopa kätevät pienkoneet, kuten höyryttimet ja airbrush-laitteet. 

Kutsu ystävät kahvipöytään ja yllätä heidät omatekemilläsi herkuilla, jotka saat luotua helposti tarjonnastamme löytyvillä laadukkailla tarvikkeilla. Nauti tasokkaiden välineiden avulla lopputuloksen lisäksi myös itse kokkailuhetkistä. Löydä tai palauta intohimosi omatekoisten ruokien ja herkkujen valmistamiseen - Lounge by Zalandon keittiötarviketarjonnan avustuksella.

Kodin ja vaatehuoneen hankinnat mukavin eduin

Lounge by Zalando tarjoaa suuren määrän kauniita ja käytännöllisiä tuotteita muun muassa muodin, kodin sisustuksen ja keittiötarvikkeiden saralla. Outlet-verkkokauppamme jäseneksi voit liittyä ilman kuluja. Jäsenenämme pääset tutustumaan reiluun määrään yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita, joista löydät tuotteita jopa 75%* alennuksin. Etsitpä sitten leivontatarvikkeita, uusia vaatteita arkeen ja juhlaan, tai kodin sisustuksen viimeisteleviä lifestyle-tuotteita, on Lounge by Zalando loistava paikka ostosten tekoon.

Mainioiden alennusten parissa shoppailu onnistuu perinteisten verkkosivujemme lisäksi myös kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Sovelluksen kautta saat halutessasi myös ilmoitukset uusista tarjouksista ja pääset näin tarttumaan niihin ensimmäisten joukossa, vaikket kotikoneella olisikaan. Tarkkaavaiselle laatutuotteiden tarjoushaukalle Outlet-verkkokauppamme tarjoaakin todelliset aarreapajat. Yhdistele löytöjä useista eri kampanjoista, niin toimitamme tilauksesi yhdellä kertaa valitsemaasi toimituspisteeseen. Tekemillesi ostoksille saat vieläpä 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.