Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Joogamatot alennuksessa

Outletista löydät joogamatot, jotka inspiroivat ja tukevat harjoitustasi. Laadukkaat ja tyylikkäät matot tarjoavat täydellisen alustan joogaan. Shoppaile suosikkisi ja aloita matka kohti parempaa hyvinvointia nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lounge by Zalandolta löydät joogamatot edullisesti

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jossa on vaatemerkkien lisäksi tarjouksia muun muassa joogamatoista. Voit liittyä maksutta Lounge by Zalandoon ja pääset välittömästi näkemään kaikki huipputarjoukset eri merkeiltä. Jäsenenä saat jopa -75% alennuksia verrattuna ohjeelliseen vähittäishintaan, ja säästät selvää rahaa.

yogamats_outlet_2_CM

Monipuolinen valikoima kaikkiin joogatarpeisiin

Outlet-verkkokauppa Lounge by Zalando tarjoaa useita eri merkkien vaatteita alennettuun hintaan. Valikoima ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan vaatteisiin vaan Lounge by Zalandolta löydät myös erilaiset urheilutarvikkeet, kuten esimerkiksi joogatunnille tarvittavat välineet. Joogamattojen maailma on monipuolinen. Valitse Lounge by Zaladolta leveä joogamatto tai kapeampi matto. Materiaalista riippuen voit hankkia paksun tai ohuen joogamaton. Värimaailma ulottuu luotettavista perusväreistä kuten mustasta ja vaaleista aina kirkkaisiin kuosillisiin mattoihin saakka. Pastellisävyt kuten vaaleanpunainen tai mintunvihreä sopivat tämän hetken trendiväreistä pitävälle. Myös erilaiset materiaalit, kuten korkista valmistetti joogamatto, ovat suosittuja.

Joogamattojen rinnalle lajissa tarvitaan muitakin välineitä, jotka auttavat harjoituksessa ja tekevät siitä miellyttävämmän. Pyyhkeet joogamattojen päällä ovat mukavan tuntuisia sekä suojaavat samalla mattoa. Erityisesti hot joogassa pyyhe on tarpeen kuumassa salissa. Matto myös pysyy paremmassa kunnossa, kun sen päällä käytetään pyyhettä. Blokit helpottavat harjoituksen tekemistä ja auttavat oikeisiin asentoihin.  Maton kuljettamiseen tarvitaan joogamaton suojapussi ja kantokassi. Suojapussi suojaa lialta ja kantokassissa tai kantohihnalla matto on helppo kuljettaa olalla. Harrastus tuntuu mukavalta, kun omistat asianmukaiset välineet harjoittelua varten ja tällöin saat harrastuksesta paljon enemmän irti.

Lounge by Zalandon joogatarvikevalikoima koostuu eri merkkien tuotteista. Tunnettuja urheiluvaatemerkkejä ovat Casall ja Nike. Näillä merkeillä on myös laaja valikoima erilaisia joogavälineitä tarjolla Lounge By Zalandolla. Lisäksi on useita merkkejä, jotka ovat erityisesti erikoistuneet juuri lajina joogaan ja joogavälineiden valmistamiseen. Näitä ovat muun muassa Oysho ja El yoga mola. Valikoiman koostuessa erilaisista brändeistä, löydät varmasti itsellesi ja harjoitukseen sopivat mielesi mukaisen joogamaton sekä varusteet outlet-verkkokaupasta.

yogamats_outlet_3_CM

Edulliset joogamatto-tarjoukset Lounge by Zalandolta

Sinun kannattaa rekisteröityä nyt heti Lounge by Zalandoon, jotta pääset näkemään tämän hetken parhaimmat joogamatto tarjoukset sekä muita joogatarviketarjouksia. Outlet-verkkokauppaan tulee myytäväksi ylimääräiseksi jääneitä eriä tai myymättä jääneitä kokoja. Lounge by Zalando haluaa tarjota asiakkailleen nämä erät edullisesti hyvään hintaan. Itse tuotteet ovat täysin uusia ja ensiluokkaisia. Säästät selvää rahaa bongaamalla tarvitsemasi tuotteet outlet-hinnoin.

Uusia eriä saapuu useasti ja siten valikoima uusiutuu jatkuvasti sekä pysyy mielenkiintoisena. Kun olet kirjautunut sisälle, pääset heti tutkailemaan uutuudet ja nappaamaan päältä parhaimmat itsellesi sopivimmat tarjoukset. Tämän voit tehdä silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Näin ollen sinun ei tarvitse enää kierrellä alennusmyynneissä ja myymälöissä ruuhkaisiin aikoihin ja etsiä sopivia tuotteita. Lounge by Zalandolla teet ostoksesi kotisohvalta tai hiekkarannalta käsin juuri silloin kun se sopii sinun omaan aikatauluusi.

Parhaimmat tarjoukset aina ulottuvillasi

  • Lounge by Zalandoon rekisteröityminen on aina ilmaista.
  • Kirjautumalla sisään pääset missä ja milloin vaan katsomaan senhetkiset tuotteet ja tarjoukset.
  • Löydät kattavan valikoiman erilaisia joogamattoja sekä muita kuntoilutarvikkeita. Valikoimat vaihtelevat useasti ja uutuuksia tulee valikoimiin lähes jatkuvasti.
  • Voit selata tuotteita aina itsellesi sopivalla hetkellä ja sopivassa paikassa kuten lounastauolla tai kotisohvalla rentoutuen.
  • Tuotteista on huippualennuksia, jopa -75%*
  • Mikäli muuttaisit mieltäsi ostamasi tuotteen suhteen jälkikäteen ja haluaisit palauttaa sen, niin sekin sujuu helposti ja ilmaiseksi 31 päivän ajan
  • Houkutteleva ja edullinen outletvalikoima on ulottuvillasi, kun avaat Lounge by Zalando -tilin heti ja pääset välittömästi shoppailemaan itsellesi unelmiesi joogavälineet edulliseen hintaan.