Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Jalkapallot alennuksessa

Onko hakusessa upouusi jalkapallo? Outletin urheiluvalikoima tarjoaa kaikenkokoiset jalkapallot aloittelijoille sekä konkarifutaajille. Tutustu sporttimerkkien vaihtuviin alennuksiin ja löydä laadukkaat jalkapallot edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki se oikea jalkapallo, jolla treenaat itsesi oman elämäsi huipulle

Maailman suosituin urheilulaji, johon suhtaudutaan erittäin suurella intohimolla ja joka saa ihmiset kokoontumaan yhteen yhä uudelleen? Tietenkin jalkapallo! Oletpa sitten aloitteleva jalkapalloilija tai kohta jalkapallon ammattilainen, pelitasoosi sopivat jalkapallot tilaat Outlet-verkkokaupasta jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan nähden.

footballs_outlet_1_CM

Lasten ikätasoiset jalkapallot, joilla uskaltaa laukaista

Parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseen pelikentällä vaikuttaa kovan treenin lisäksi tietenkin optimaalinen lasten jalkapallo. Pelaavatpa lapset sitten tosissaan ikiomassa joukkueessaan jalkapallokentällä, hallissa tai vasta palloilevat leikkimielisesti pihanurmella naapurin lasten kanssa, kannattaa lasten jalkapallot ostaa lasten iän ja pallon toivottujen ominaisuuksien perusteella. Pelin tiimellykseen tarkoitettuja jalkapallokokoja on kolme: numerot kolme, neljä ja viisi, joista kolmonen on tarkoitettu pienemmille pelaajille, nelonen hieman isommille junioreille ja vitonen kaikkein suurimmille pelaajille. Nuorempien pelaajien palloissa on keveyden lisäksi huomioitu pallon hallittavuus ja pehmeys. Pikkulapsille sopii pieni ja ketterän kevyt muovinen jalkapallo. Myös pelialustan materiaali vaikuttaa olennaisesti siihen, minkälainen lasten jalkapallo kannattaa valita, jotta pallo vierii sujuvasti eteenpäin jatkossakin.

Yleisiä jalkapallojen pintaosan valmistusmateriaaleja ovat esimerkiksi tekonahasta eli polyuretaanista sekä muovista, jotka ovat hyvin rankkaa kulutusta kestäviä materiaaleja. Pallon sisäosan materiaaleihin voi myös kiinnittää huomiota ostohetkellä, sillä nekin vaikuttavat pallon kestävyyteen. Talvipeleihin ja ulkokäyttöön on myynnissä lämmön ja sään vaihteluihin kestävämpiä ja väreiltään kirkkaampia futispalloja kuin kesäkäyttöön tai sisätiloissa käytettäväksi. Kilpailutason pallot ovat nekin ominaisuuksiltaan hieman erilaisia kuin harrastuspallot. Palloa on tärkeää huoltaa säännöllisesti ja täyttää ilmalla aina tarvittaessa, jotta pallo pysyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään ja auttaa saavuttamaan futistavoitteesi. Aiotko potkaista seuraavat maalisi kenties Niken, adidaksen, Puman vaiko kentien Derbystar tuotemerkin pallolla? Selaa Outlet-verkkokaupan pallovalikoima läpi ja ihastu!

footballshirts outlet banner CM

Tilaa jalkapallot netistä kotiin ja pidä katseesi tiiviisti maalissa

Lounge by Zalandolta tilaat jalkapallot netistä kätevästi juuri silloin, kun sinulle sopii. Selaile halutuimpia jalkapalloja Outlet-verkkokaupasta ja laita tilaus alulleen, jotta saat pallon kotiin ennen seuraavaa pelikertaa. Laadukkaita pallojahan ei koskaan voi olla kotona liikaa. Jalkapallo ei kuitenkaan ole pelkästään urheilua vaan siihen liittyvä muoti on suosittua ja täynnä merkityksiä. Faniasusteet, kuten t-paidat ja lippalakit ovat lukemattomien jalkapallofanien jatkuvassa suosiossa ja tilaat ne rennosti samalla, kun tilaat jalkapallotkin netistä. Rakenna jalkapallovaatteilla ja asusteilla oma persoonallinen tyylisi, vaikka sitten jalkapallourasi olisikin jo takanapäin tai jäänyt vain haaveeksi.

Löydät edulliset jalkapallot Outlet-verkkokaupasta tietenkin kaiken tasoisille pelaajille aloittelijoista edistyneihin! Jalkapalloteknologian kehitys on ollut huimaa ja monista vaihtoehdoista voitkin nyt valita juuri omiin tarpeisiisi ja asettamiisi tavoitteisiin sopivan pallo. Tilatessasi uuden lempijalkapallosi ostat samalla sujuvasti muutkin jalkapalloon tarvitsemasi varusteet vieläpä tarjoushintaan. Kukkarolle ystävälliset jalkapallot kotiin napattuasi voit keskittyäkin sitten pitämään katseesi tiiviisti ylhäällä jalkapallossa pelin tiimellyksessä.

Edulliset jalkapallot sekä jalkapallovarusteet

  • Aloita jännittävä matkasi Lounge by Zalandon asiakkaana liittymällä ilmaiseksi sähköpostiosoitteellasi sivustollamme ja jatkossa saat sähköpostiisi tarjoukset halvoista jalkapalloista ja varusteista jopa 75%* alennuksella!
  • Bongaa houkuttelevimmat uutuudet jalkapallotuotteista uutiskirjeistä tai sovelluksesta. Tämä onnistuu mukavasti kotinojatuolistasi käsin vaikkapa samalla, kun katselet tämän illan kuuminta jalkapallo-ottelua
  • Ihastu jalkapallotuotteiden lisäksi kattavaan valikoimaan vaatteita, asusteita sekä kodin ja asumisen tuotteisiin
  • Jalkapallot sekä jalkapallovarusteet voit ostaa hyvin mielin myös lahjaksi Outlet-verkkokaupasta, sillä käyttämättömillä tuotteilla on palautusoikeus 31 päivän sisällä tilauksesta
  • Motivoi itseäsi uuden jalkapallon, jalkapallovarusteiden tai urheiluvaatteiden ja asusteiden avulla kohti uusia tavoitteita urheiluun ja terveyteesi liittyen! Pian huomaat jo innostuksesi voivan tarttua muihin ihmisiin ympärilläsi.