Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Urheilukellot alennuksessa

Urheilukello on sekä aloittelevan että tottuneen urheilijan paras ystävä. Outletista löydät aktiiviseen elämäntyyliisi sopivat urheilukellot laadukkailta merkeiltä. Tutustu eri treenikellojen ja aktiivisuusrannekkeiden ominaisuuksiin ja tilaa suosikkisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä huipputason urheilukellot normaalihintoja edullisemmin

Erilaiset urheilukellot ovat aktiiviurheilijan ja aktiivista elämäntapaa harjoittavan ihmisen luottolaitteita. Lounge by Zalandon urheilukellot-ale tarjoaa laatulaitteita jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan. Liity outlet-verkkokauppamme jäseneksi ilmaiseksi ja nauti suuresta määrästä mielenkiintoisia tarjouksia.

smartwatches_outlet_2_CM

Tutustu modernien aktiivisuusrannekkeiden tarjontaan

Aktiivisuusrannekkeet ovat erinomainen ja erittäin monipuolinen lisäväline henkilökohtaiseen käyttöön. Yleensä raskaampia kelloja huomattavasti sirommat rannekkeet mahdollistavat päivittäisten elintapojen mittaamisen ympäri vuorokauden hyvinkin huomaamattomasti. Lounge by Zalandon tarjouksista löydät halvat aktiivisuusrannekkeet käyttäjän sukupuoleen, ikään ja fyysiseen kuntoon katsomatta. Ulkonäöltään miellyttävät rannekkeet sopivat myös monenlaiseen asustukseen eivätkä ne ole tarkoitettu pelkästään urheilusuoritusten aikana käytettäviksi.

Yleisimpiin ominaisuuksiin aktiivisuusrannekkeissa kuuluu askelmittari ja kello. Sykkeenmittaus, poltetut kalorit, ja unenseuranta ovat myös hyvin yleisiä laatubrändien, kuten Fitbit, rannekkeiden toimintoja. Laadukkaiden rannekkeiden avulla seuraat päivittäisen elämäsi toimintoja ja pystyt muokkaamaan halutessasi elintapojasi terveellisempään suuntaan. Yleensä rannekkeet synkronoituvat automaattisesti Android- ja iOS-laitteiden kanssa, ja kyseisiä käyttöjärjestelmiä hyödyntävillä mobiililaitteilla voit käyttää brändien kattavia apuohjelmia tavoitteiden asetteluun ja kehityksen seurantaan.

Hanki sporttikellot vastaamaan omia tarpeitasi

Löydät Lounge by Zalandon kattavasti erilaisia urheilukelloja hyvinkin monipuolisesti eri lajeihin sopivina. Korkealaatuiset treenikellot ovat nykyisin erittäin yleinen apuväline ja valtaosalle aktiiviurheilijoista todellinen luottolaite. Lajikohtaisesti suunniteltuja malleja löydät muun muassa juoksuun, vesiurheiluun ja golfiin. Lisäksi markkinoilta löytyy paljon useisiin eri lajeihin soveltuvia, niin kutsuttuja multisport-urheilukelloja. Huippubrändit, kuten Polar, Garmin ja Suunto, valmistavat äärimmäistä luotettavuutta tarjoavat laitteensa kestämään haastavissakin sääoloissa ja tarjoamaan mobiilisovellusten kautta huiman määrän dataa eri lajeista.

Erilaisiin urheilulajeihin suunniteltujen kellojen ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi sykkeenmittaus ja tietysti kestävistä materiaaleista valmistettu kellonäyttö. Useista malleista löytyy myös sisäänrakennettu GPS-paikannus, jonka avulla näet kuljetun matkan, ja jota hyödynnetään myös kaikissa vaeltamiseen ja vuorikiipeilyyn suunnatuissa malleissa. Uimiseen ja muuhun vesiurheiluun kannattaa luonnollisesti valita vesitiiviit vaihtoehdot. Arkikäytössä kätevyyttä tarjoaa joidenkin valmistajien sovellukset, joilla hoituu vaikkapa kauppa-asioinnissa lähimaksaminen.

smartwatches_outlet_3_CM

Urheilurannekkeet kannustavat liikkumaan

Miellyttävällä ulkomuodolla varustetut sekä miesten, että naisten urheilukellot ennen kaikkea kannustavat liikkumaan ja ylipäätään kohtia aktiivisempia, sekä terveellisempiä elämäntapoja. Joillekin meistä laitteiden vaatimat mobiilisovellukset ja niiden tarjoama kehityksen seuranta on riittävä kannuste liikkumiseen. Toiset arvostavat historiatietoja kuljetuista reiteistä tai ihan vain tyylikkään sporttista ajannäyttöä. Jollekin voi olla puolestaan laitteiden tarjoamat unenlaatuun ja -seurantaan keskittyvät ominaisuudet tärkeimmässä roolissa.

Lounge by Zalandon muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista kampanjoista voit löytää juuri itsellesi sopivan harjoituskumppanin tai aktiivisuusmittarin, jolla parannat huomattavasti elämänlaatuasi. Pue jyhkeä laatukello arkivaatteiden yhteyteen ja se toimii hyvin normaalina rannekellona. Urheilemisen alkaessa voit sitten ajan lisäksi seurata siitä mitä monipuolisempia infoja ja urheilusuoritusten jälkeen pystyt analysoimaan toimiasi juuri haluamallasi tarkkuudella. Kevyemmät rannekkeet on puolestaan helppo pitää kädessä myös nukkumisen aikana. Näin voit, laitteen ominaisuuksista riippuen, nähdä myös unisykkeet ja tehdä tarvittavia muutoksia unenlaatua parantaaksesi.

Piristä aktiivista arkeasi outlet-verkkokauppamme tarjouksilla

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jonka kattavasta muodin ja lifestyle-tuotteiden tarjousvalikoimasta löydät myös tämän halvat urheilukellot tarjoavan alekampanjan. Ilmaisen ja ostopakottoman liittymisen jälkeen voit hankkia monenlaiset sporttikellot jopa 75%* alennuksin. Päädyt sitten arkista aktiivisuuttasi keräävään rannekevaihtoehtoon tai äärimmäisiin olosuhteisiin soveltuvaan huipputason urheilukelloon, voit luottaa tuotteiden laatuun ja siistiin ulkoasuun. Laadukkaat materiaalit ja kattava värivalikoima antavat paljon valinnanvaraa. Eri lajeille suunnitellut mallit, sekä yksittäiset ominaisuudet vedenpitävyydestä sykkeenmittaukseen tarjoavat eroja, joiden avulla löydät nimenomaan itsellesi sopivan kellomallin. Ostoksien teko hoituu kätevästi mobiilisovelluksellamme tai verkkosivuillamme, ja saat vielä kaiken kukkuraksi ostamillesi tuotteille ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.