Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kuorihousut alennuksessa

Astu luonnon helmaan Lounge by Zalandon kuorihousutarjousten kanssa. Löydä täydellinen istuvuus vedenpitävistä ja hengittävistä malleista jopa 75%* alennuksella. Tartu mukavuuteen ja tyyliin luonnossa täynnä itseluottamusta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Tervetuloa metsästämään hienoja kuorihousuja

Lounge by Zalando tuo erikoistarjoukset kätesi ulottuville kotisohvallesi. Päivittäin vaihtuvista tarjouksista löydät inspiroivia uutuuksia ja hankit tarpeelliset täydennykset edullisesti. Jopa 75%* ohjevähittäishintaan nähden alennettujen kuorihousujen valikoimasta bongaat huokeat ja käytännölliset housut omiin tarpeisiisi.

shellpants_outlet_2_CM

Outlet, joka tarjoaa ajanmukaiset miesten ja naisten kuorihousut edullisesti

Vedenpitävät kuorihousut auttavat sinua varautumaan vaihtuviin sääolosuhteisiin ja suojaavat sen alle kätketyt kerrokset. Monipuoliset kuorihousut ovat käytännöllinen asuste ympärivuotiseen käyttöön, olitpa sitten himoulkoilija, puutarhan rapsuttaja tai työmatkaliikkuja. Veden hylkimisen ohella erinomaisesti hengittävien kuorihousujen alle kätketyt kerrokset pysyvät kosteudelta suojasta ja vapauttavat sinua nauttimaan päivästä säällä kuin metsän siimeksessä tai turuilla ja toreilla. Naisten tai miesten kuorihousujen alesta hankit tarpeelliset harrastamiseen, ulkona liikkumiseen tai päivittäiseen elämään sopivat asusteet edullisin hinnoin. Hengittävät ja kevyet kuorihousut voivat olla osa kuoritakin kanssa yhteen sovitettua kokonaisuutta. Myös Gore-Tex-kuorihousut voivat tuoda oman lisän tyyliisi. Erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia tyylikkäitä malleja löydät muun muassa Haltin, Helly Hansenin ja Didriksonsin valikoimista.

Valmiina lähtöön vedenpitävät kuorihousut yllä

Luonnossa liikkumisesta on tullut osa arkeamme ja yhä useammat lomamatkat suuntaavat luontokohteisiin. Vaihtuvat maisemat tarvitsevat asianmukaiset varusteet, kutsuivatpa ne sinua kotimaassa tai jossain kauempaa, laaksossa tai vuoristossa, maalla tai merellä. Lounge by Zalandon miesten ja naisten kuorihousujen ale varustaa sinut uusiin seikkailuihin, olivatpa ne sitten kesäloman pyöräretkiä, syksyisempiä patikointivaelluksia tai maalle vieviä seikkailuja. Vettähylkivät kuorihousut voi pukea ylleen jo reissuun lähtiessä, tosin ne eivät juuri paina matkassa, laitoitpa ne sitten reppuun tai matkalaukkuun. Laadukkaat kuorihousut säilyttävät matkassa muotonsa ja palvelevat käyttäjäänsä tarpeen vaatiessa. Kuorihousut ovat varma kumppani sekä luontopoluilla että kaupungilla kulkiessa, ja niihin voi yhdistää kohteeseen sopivat asianmukaiset jalkineet. Nyt on hyvä aika varmistaa vaatekaappisi varustus ja hyödyntää Lounge by Zalandon kuorihousualen erinomaiset tarjoukset. Samalla voit tutkia outlet-valikoiman asukokonaisuuteen sopivia jalkineita tai muita tarpeellisia varusteita.

shellpants_outlet_3_CM

Käytössä ylivoimaisen mukavat kuorihousut

Kuorihousut voivat olla jokapäiväinen käyttövaate tai ajoittain tarvittava varuste, joten valintaa tehdessä on hyvä miettiä, mitä ominaisuuksia housuilta vaadit. Tarvitsetko lukuisia taskuja ja tulisiko niiden olla vetoketjuilla varustetut, vai haluaisitko mahdollisesti säätää lahkeita. Monikäyttöisyyttä pohtiessasi on hyvä miettiä, tuleeko housujen joustaa ja käytätkö kuorihousujasi myös talvisissa olosuhteissa. Oikein istuvat ja tilanteen mukaiset housut mahdollistavat erilaisista aktiviteeteistä nauttimisen täysmittaisesti. Erilaisia Gore-Tex-kankaisia tai muita kuorihousuja löydät lukuisissa väreissä tavanomaisten vaihtoehtojen ohella. Värien ja kuvioiden ohella on tärkeää miettiä housujesi käyttötarkoituksen mukaisia kerroksia, lahkeiden leveyttä ja kiinnityksiä. Kuorihousuja löytyy erilisillä kangas- tai verkkovuorilla varustettuina vuodenajan mukaisen käytön mukaisesti. Lukuisat pinnat lämmittävät mutta myös hengittävät paremmin. Kolmikerroksiset kuorihousut ovat suosittuja erinomaisen hengittävyytensä ansiosta ja erillinen kangas- tai verkkovuori tekee kaksikerroksisista mukavat yllä. Sopiva tiukkuus ja joustavuus veden- ja tuulenpitävyyden ohella sekä lahkeiden säätelyyn sopivat tarranauhat takaavat nautinnollisen retken.

Lounge by Zalandon alati vaihtuvien erikoistarjousten joukosta löydät kätevästi itsellsi sopivimmat ja edulliset kuorihousut. Voit luottaa kuorihousujen tarjonnan laatuun, johon kuuluu kestävän kehityksen mukaisia, esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja sisältäviä tuotteita.

Lounge by Zalandon huippuetuudet suoraan kotisohvallesi

Naisten ja miesten kuorihousujen ale on osa Lounge by Zalandon jäsenille kuuluvaa erityistarjontaa. Maksuton jäsenyys on helppo hankkia: tarvitset rekisteröitymiseen vain sähköpostiosoitteen. Jäsenenä pääset hyödyntämään vaihtuvia erikoistarjouksia. Lounge by Zalandon jäsenedut:

  • uutiskirje uusista erityistarjouksista
  • jopa 75%* ohjevähittäishintaan nähden alennettuja tuotteita
  • 2 500 merkkituotteen valikoima
  • 31 päivän ilmainen palautusoikeus.