Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vaellustakit alennuksessa

Outletista löydät funktionaaliset vaellustakit suosituilta ulkoilumerkeiltä. Kaipaat vaellustakiltasi sitten lämpövuorta, vedenkestävyyttä tai hengittävyyttä, suuresta valikoimasta voit löytää takit joka vaellukselle. Tutustu käynnissä oleviin tarjouksiin!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut vaellustakit Lounge by Zalandolla

Vaellusjalan kutkuttaessa tai urbaanin ulkoilun kutsuessa Lounge by Zalando tarjoaa laadukkaat vaellustakit jopa 75%* alennuksella. Huippualennukset sekä toimivat tekstiilimateriaalit retkeilyyn löydät ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Ulkoilutuotteiden toiminnalliset ominaisuudet innostavat liikkumaan ja testaamaan tuotteita käytännössä.

outdoor_clothes_outlet_banner_CM

Löydä naisten ja miesten vaellustakit samalla ostoskerralla

Vaatekaapin päivitys vaellus- ja retkeilytarpeita vastaamaan onnistuu kätevästi kotoa käsin. Toiminnallisilta ominaisuuksiltaan sekä miesten että naisten Lounge by Zalandolta löytyvät vaellustakit vakuuttavat vaativimmankin ostajan. Vaeltaminen ja urbaani ulkoilu onnistuvat parhaiten, kun vaellustekstiilien laatu ja ominaisuudet on hiottu loppuun saakka kuntoon. Vaellus vaatii suorituskykyä niin vaeltajalta kuin matkaan varatuilta varusteiltakin. Kaipaatpa vaellustakkiisi sitten lämpövuorta, vesitiiviitä ominaisuuksia tai materiaalien hengittävyyttä, näitä kaikkia Lounge by Zalandon vaellustakit tarjoavat.

Vaellustakit valmistetaan usein polyesterista ja polyamidista, joissa onkin paljon etuja vaellusta ajatellen. Vaellusvaatteiden tuulenpitävyys on yksi asia, johon tulee kiinnittää erityisen paljon huomiota. Lisäksi vaellusvaatteiden tulisi suojata mahdollisimman hyvin ihoa esimerkiksi hyönteisiltä. Vaellusvaatteiden sopivat koot kannattaa huomioita, jotta tältä osin ei tule mutkia matkaan maastossa. Turhaa ei ole myöskään halutun värin valitseminen huolella: värin tulisi miellyttää itseä, mutta sen valinnassa olisi hyvä huomioida myös ainakin maastosta erottuminen.

Löydä vaellustakit alesta erityishintaan

Tuotteiden korkea laatu ei välttämättä Lounge by Zalandon kohdalla tarkoita sietorajan ylittävää hintaa, sillä alennusprosentti tuotteistamme voi olla jopa huimat 75%*. Outletimme tarjoaa siis jokaiselle jotakin, eikä ostopäätös jää tässä tapauksessa hinnasta kiinni. Muotimerkkejä on tarjolla jokaisen tarpeeseen, sillä valikoimassamme on jopa yli 2 500:n eri brändin tuotteita.

outdoor_clothes_outlet_2_CM

Tyylilleen uskollisen taikka kokeilunhaluisen ulkoseikkailu alkaa meiltä. Lounge by Zalandon vaellustakkien ale tarjoaa tälläkin hetkellä huippumerkkejä, joista mainittakoon adidas Performance ja CMP. Jatkuvasti vaihtuvia aletarjouksiamme pääset seuraamaan rekisteröidyttyäsi Lounge by Zalando -palveluumme. Rekisteröityminen ei tietenkään velvoita sinua mihinkään, vaan päätät itse, haluatko tilata mitään. Kannattaa kuitenkin vierailla sivustolla säännöllisesti, jotta pääset kiinni parhaisiin alennustuotteisiimme.

Muodikkaat retkeilytakit vaativampaankin makuun

Hieman rennompaakin ulkoseikkailuusi on tarjolla myös paljon unisex-mallisia vaatteita. Retkeilytakit ja muut retkeilyasut löydät kätevästi sivustoltamme ja voit vertailla niiden ominaisuuksia keskenään.

Rennot reisitaskuhousut löytyvät muun muassa 100% puuvillaisena ja lukemattomissa eri väreissä. Shortseja, huppareita ja t-paitoja on myöskin tarjolla aina 75%* alennukseen saakka. Tyylikkään näköisiä kevyitä retkeilytakkeja urbaaniin retkeilyyn löydät esimerkiksi Vans-muotimerkiltä.

Retkeillessä on erityisen tärkeää, että vaatteet ovat juuri sopivan kokoiset: lahkeet eivät liiaksi roiku, mutta myöskään mikään vaatekappale ei purista mistään. Huomioithan niin halutessasi myös kestävän kehityksen ostoksissasi, sillä nämä tuotteet on merkitty Lounge by Zalandolla erikseen. Mikäli tarvitset apua kokojen valinnassa, on sivuston alalaidassa sijaitsevassa Asiakaspalvelu-valikossa sijaitseva Koko-opas tähän juuri sopiva auttaja.

Vaellustakit ja muut ulkoilutarvikkeet kätevästi reiluilla alennuksilla

Lounge by Zalando tarjoaa parhaat merkit ja suurimmat alennukset jokaiselle rekisteröityneelle asiakkaalle. Helpon asiakastilin rekisteröinnin jälkeen näet heti sivuston tarjoukset ja voit saada alennusta tuotteista jopa 75%* niiden normaaliin myyntihintaan verrattuna.

  • Tilin rekisteröinti ei tarkoita, että sinun tarvitsisi ostaa mitään.
  • Yli 2 500 eri brändin tuotteita pukeutumisen ja lifestylen saralla.
  • Tilaa Lounge by Zalando -sivuillamme kätevästi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Toimitus tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen – jopa viikossa.
  • Jännittäviä uusia tarjouksia päivittäin.
  • Tuotteilla on 31 päivän palautusoikeus ilman kustannuksia.