Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kesävaatteet alennuksessa

Kesän trendikkäimmät vaatteet odottavat sinua. Tutustu suosikkimerkkien valikoimaan ja löydä täydellinen kesälook. Tyylikkäät vaatteet, jotka sopivat niin rentoihin hetkiin kuin juhlaan. Shoppaile ja päivitä kesätyylisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(93)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Upeat kesävaatteet reiluin alennuksin

Tervetuloa Lounge by Zalandoon, netin hauskimpaan outletiin, jossa pääset käsiksi jopa 75% alennuksiin vaatteista, kengistä, asusteista ja kodin sisustuksesta verrattuna OVH:hon. Liity verkossa ilmaiseksi ja pääset tutustumaan erinomaisiin pikatarjouksiin, joiden joukosta löydät muun muassa ihanat kesävaatteet alennettun hintaan aurinkoisia päiviä varten.

Uudet kesävaatteet jokaiseen makuun

Lounge by Zalandon kesävaatteiden ale on erinomainen mahdollisuus jokaiselle löytää muodikkaita kesäisiä vaateparsia kymmeniltä muotibrändeiltä, ja vieläpä erittäin tuntuvilla alennuksilla. Lämpimien kelien alettua, lomamatkan lähestyessä tai kesäisten ilmojen vielä siintäessä hieman kauempana on hyvä aika etsiä laadukkaat kesävaatteet, joissa tulevat lämpimät päivät on mukava viettää.

summer_clothing_outlet_2_CM

Aurinkoisiin päiviin kuuluvat ilman muuta omaan makuun ja tyyliin istuvat shortsit, kesäisen rennot hameet ja erilaiset uima-asut. Kaukana on syksyn ja talven synkkyys, ja vuoden valoista aikaa onkin mukava viettää myös kirkkaissa yksivärisissä kesävaatteissa sekä hauskoissa monivärisissä kuoseissa. Lounge by Zalandolta löydät mainion määrän kaikenikäisille ja -kokoisille kesänviettäjille suunnattuna laatutuotteita, joita yhdistelemällä voit luoda haluamasi kaltaisen kesätyylin. Kestävään kehitykseen panostaminen on monesti myös mahdollista, sillä usein kesätuotteiden joukossa on monia luonnonmukaisin keinoin valmistettuja tuotteita.

Sopivat naisten kesävaatteet muodikkaisiin asukokonaisuuksiin

Kauniin aurinkoiset kesäsäät houkuttelevat tarttumaan pirteisiin asuihin ja aina ihastuttaviin kukkakuoseihin. Naisten kesävaatteet Lounge by Zalandolla antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden luoda oma trendikäs kesätyylisi, olipa se sitten klassinen kukkaistyyli tai urbaani, yksiväristä näyttävyyttä tarjoava kokonaisuus. Yhdistelemällä juuri sinulle sopivia vaatekappaleita löydät erinomaiset kesäasut kesän jokaiseen hetkeen.

Kesäisen asukokonaisuuden alaosaksi löydät monipuolisen shortsivalikoiman lisäksi ihanan kevyitä pitkiä kesähousuja, sekä yleensä reilun kattauksen pirteitä hameita. Hauskaa näyttävyyttä ja urbaania muodikkuutta saat kesän vapaa-ajan vaatetukseen valitsemalla esimerkiksi pirtein kuosein kuvitetut ja polven alle yltävät viskoosihousut ja sopivasti istuvan topin. Kokonaisuuden saat viimeisteltyä korollisilla sandaaleilla, kesäisellä hatulla ja tyylikkäillä aurinkolaseilla. Uima-altaalle ja hiekkarannalle löydät Lounge by Zalandon valikoimista monesti hienoja tarjouksia uimapuvuista sekä juuri omaan tyyliisi soveltuvista bikineistä. Yhdistelemällä bikinien ylä- ja alaosat hauskalla tyylillä, ja ottamalla niiden kaveriksi rantavarusteeksi rennon rantamekon, ei rantavaatetus oikeastaan voi mennä pieleen.

Löydä miesten kesävaatteet kesän jokaiseen päivään

Miesten kesävaatteet ovat yhdistelmä toimivuutta, yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä. Nykytrendeihin kuuluvat myös hauskat värikkäät yksityiskohdat, joilla tyylikästä asukokonaisuutta voi keventää tai tuoda siihen katseita keräävää tyyliä. Pääasia lämpimien kelien vaatteissa on kuitenkin niiden toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus.

summer_clothing_outlet_3_CM

Lounge by Zalandon reilut alennukset tarjoavat hyvän mahdollisuuden panostaa huippulaatua tarjoavien huippumerkkien t-paitoihin, jotka kestävät pitkäaikaista käyttöä menettämättä muotoaan tai värejään. Uimarannalle lähtiessä mieluisat uimahousut, pehmeä rantapyyhe ja rantasandaalit riittävät uintihommiin mainiosti. Näiden kaveriksi löydät kuitenkin mukavan rennot shortsit ja rantaoleiluun sopivan ohuen t-paidan. Vuodesta toiseen aina ajankohtaiset farkkushortsit sopivat puolestaan rentoon vapaa-ajan viettoon loistavasti ja niiden kaveriksi istuu siisti lyhythihainen kauluspaita. Kesäiseen lenkkeilyyn ja puistojumppaamiseen löydät sopiviksi vaatteiksi rennot collegeshortsit ja hikeä hylkivästä materiaalista valmistetut tekniset paidat. Illan viiletessä voi päälle vetäistä rennon kesäisen hupparin ja jalkaan tyylikkäät chinot. Lounge by Zalandolta löydät miehisen kesätyylin kaikki palaset.

Kesävaatteiden ale ja muut monipuoliset outlet-jäsenyyden hyödyt

Kaikki lämpimien kelien suosikkivaatteet kattava kesävaate-ale on osa Lounge by Zalandon suurta aletuotteiden ja -kampanjoiden valikoimaa, johon pääsee käsiksi ilmaisen liittymisen jälkeen. Ostopakkoa liittymisen jälkeen ei ole. Rekisteröityäsi itsesi klubin jäseneksi voit säätää saapuvien uutiskirjeiden määriä oman makusi mukaisesti. Valppaalle ja muodista kiinnostuneelle asiakkaalle rajalliset määrät tuotteita ja yleensä muutaman päivän yleensä kerrallaan voimassaolevat kampanjat tarjoavat mainion mahdollisuuden päästä käsiksi huippualennuksiin kaikenlaisessa vaatetuksessa. Lounge by Zalandolla löytyvien tuotteiden hankinta hoituu myös joustavasti, sillä tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.